Csoportgyőztes a Talna és a Kaplonyi AS is – kezdődik a kvalifikáció
Utoljára módositva: 2019-05-26 16:49:05

Ismert a Liga 4-es Final Four három résztvevője: a B-csoportot korábban megnyerő Szatmárnémeti VSK Olimpiához csatlakozott az Avasújvárosi Talna és a Kaplonyi AS.

Az újvárosiak az alapszakasz A-csoportjának zártak az első első helyén, miután az idényzáró meccsen 4–0-ra győztek az Aranyosmeggyesi Dacia ellen. Mivel a két csapat megegyezett, hogy a találkozót a Talna otthonában rendezzék, ezért a srácok a hazai közönség előtt ünnepelhették a csoportgyőzelmet. Ezt tették a kaplonyiak is, miután a C-csoportban bizonyultak a legjobbaknak. Az AS a Csomaközi Schamagoschnak vágtak vissza az ősz végi vereségért, így 5–2-es győzelemmel zártak az élen.

A négyes döntő mezőnyét a legjobb második egészíti ki: az Avasfelsőfalui Energia, a Bélteki Știința és a Nagykárolyi VSK Victoria játszik mától körmérkőzéses tornát, hogy bejussanak a Final Fourba, ahol a megye legjobbjának járó címet osztja ki az AJF.

A megyei szövetség közölte a kvalifikációs torna programját, amely hétfőn kezdődik 18 órakor az Olimpia-Daniel Prodan Stadionban.

Hétfő: Energia – VSK Victoria.

Kedd: Béltek – Energia.

Szerda: VSK Victoria – Béltek.

A Final Four programját szerda este sorsolják ki.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Előzetes
Herkules legendája
Ma, 21:20
Herkules végzete születésekor elrendeltetett: Zeusz megjósolta, ő lesz az, aki legnagyobb harcosként a zsarnoki uralmat megdöntve elhozza a békét.
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2019. augusztus 19.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 2 ek. vaj, 1 fej vöröshagyma, 10 dkg liszt, 3 bögre tej, 15 dkg bacon, 25 dkg cheddar ...