Csőtörés a megyeközpontban
Utoljára módositva: 2014-09-11 09:54:51

Komoly csőtörés volt tegnap délután, pár lépésre a Bujorului és a Petőfi Sándor utca kereszteződésétől. Az úttestet már hosszabb ideje borította a sáros víz, amikor valaki értesítette az Apaserv Rt. intervenciós csoportját, akik előbb csak lapáttal és csákánnyal felszerelkezve, majd amikor kiderült, mekkora a baj, több gépkocsival és markológéppel érkeztek a helyszínre. A szakemberek elmondása szerint az egyik azbó-cső szakadt ketté. „Az azbó-csövek jellegzetessége, hogy ketté hasadnak, -szakadnak és nem lyukadnak, mint a vas- vagy öntvénycsövek, így természetesen a csőrepedés mértéke is sokkal nagyobb” — magyarázta a munkálatvezető, hozzátéve: a most tönkrement vezeték legalább 30–40 éves. A hibaelhárítás késő estig tartott, majd a munkálatok 23 órától tovább folytatódtak az új központban, ahol szintén egy túlkoros fővezetéket kellett kicserélniük a szakembereknek, amelyre több tömbházlakás és a közigazgatási palota is rá van kötve.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Épouse-moi mon pote
Ma, 21:45
Yassine, a fiatal marokkói diák Párizsban tanul építészetet. Egy szerencsétlen eseményt követően Yassine elmulasztja az egyik vizsgáját, így elveszíti vízumát. Hogy gyorsan megoldást találjon a kialakult problémára összeházasodik legjobb barátjával. A gond csak az, hogy a nyakukra mászik egy ellenőr, aki a házasság valódiságát hivatott kivizsgálni.
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Te megvetted-e már a karácsonyi ajándékokat?
Igen, mindig jó előre készülök, hogy semmit se felejtsek el
Még folyamatban van az ajándékok beszerzése
Nem vásárolok, saját kezűleg készítem el azokat
Dehogy, majd utolsó percben kapkodok, mint általában
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2017. december 12.
Szereti, ha elismerik érdemeit, márpedig kedvese most annyira a saját problémáival van elfoglalva, hogy nem értékeli kellőképpen az Ön eredményeit.
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2017. december 12.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 1 db sütőtök, 2–3 db cékla, olívaolaj, só, bors, 1 nagy marék dió, frissen reszelt szerecsendió, 4 szelet ...