Csőtörés a megyeközpontban
Utoljára módositva: 2014-09-11 09:54:51

Komoly csőtörés volt tegnap délután, pár lépésre a Bujorului és a Petőfi Sándor utca kereszteződésétől. Az úttestet már hosszabb ideje borította a sáros víz, amikor valaki értesítette az Apaserv Rt. intervenciós csoportját, akik előbb csak lapáttal és csákánnyal felszerelkezve, majd amikor kiderült, mekkora a baj, több gépkocsival és markológéppel érkeztek a helyszínre. A szakemberek elmondása szerint az egyik azbó-cső szakadt ketté. „Az azbó-csövek jellegzetessége, hogy ketté hasadnak, -szakadnak és nem lyukadnak, mint a vas- vagy öntvénycsövek, így természetesen a csőrepedés mértéke is sokkal nagyobb” — magyarázta a munkálatvezető, hozzátéve: a most tönkrement vezeték legalább 30–40 éves. A hibaelhárítás késő estig tartott, majd a munkálatok 23 órától tovább folytatódtak az új központban, ahol szintén egy túlkoros fővezetéket kellett kicserélniük a szakembereknek, amelyre több tömbházlakás és a közigazgatási palota is rá van kötve.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Előzetes
Annabelle 2. - A teremtés
Ma, 20:55
Leírás: A félelem nem múlik el. A Gonoszt nem lehet lerázni: mindig visszatér, és arra csap le, aki a leginkább megérdemelné a jót. Egy babakészítő évekkel ezelőtt elveszítette a lányát, és még mindig nem heverte ki a tragédiát. Azt hiszi, a jóság segít majd felejtenie és megbékélnie. Ezért amikor ő és a felesége hírét veszi, hogy valahol a környékükön bezárnak egy árvaházat, befogadják magukhoz az intézményt vezető apácát és neveltjeit: egy csapat árva kislányt. De a lányokkal még valami érkez
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Milyen programok érdekelnek leginkább az idei PMN-en?
Természetesen a koncertek
A nivós színházi előadások
A hagyományőrző néptáncok, népzenei előadások
A bábszínházi előadások
A gasztronómiai programok
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2017. augusztus 22.
Figyeljen oda kedvese mellékesen kimondott kívánságaira, mert ezek valójában nagyon is fontosak számára, csak nem akarja Önt terhelni.
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2017. augusztus 22.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 8 dkg lila hagyma, 50 dkg paradicsom, 25 dkg koktélparadicsom, 10 dkg joghurt, 1 dl tejszín + a ...