Csütörtökökön sem játszik a VSK
Utoljára módositva: 2014-01-27 16:53:22

A Román Kézilabda Szövetség (FRH) – a kedvezőtlen időjárási viszonyokra való tekintettel – úgy döntött, hétvégére halasztja a csütörtökre tervezett másodosztályos férfi bajnoki hétközi forduló mérkőzéseit.

Így a Szatmárnémeti VSK téli rajtja tovább csúszik. Mint ismeretes, az elmúlt hétvégén azért nem lépett pályára Nicolae Istrate edző legénysége, ugyanis a Nagybányai Extrem még múlt hét csütörtökön jelezte, nem vállalja tovább a bajnoki szereplést és visszalépett. A 13. fordulóban a Segesvári CSS lesz az ellenfél, a mérkőzést vasárnap, vélhetően délután fogják rendezni. A FRH honlapján közzétették, hogy a nagybányai Ionuţ Marta, Cristian Băban bírópáros vezeti a szatmári meccset, amelyet a Both Katalin Sportteremben fognak játszani.

A 12. fordulóból az elmúlt hétvégén három meccset rendeztek meg: Segesvári CSS – Kolozsvári U 34–37 (17–21), Szászsebesi Voinţa – Fogarasi HCM 18–27 (9–15), Nagybányai Academia de Handbal – Nagyváradi VSK 24–32.

A HC Argeş Piteşti – Segesvári Naţional és a Nagyszebeni HC – CSU Craiova találkozókat halasztották.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Az igazság ligája
Ma, 17:20
Bruce Wayne tudja, hogy nem vonulhat vissza. A világnak szüksége van rá, és a hozzá hasonlókra, mert különben védtelen. Új szövetségese, Diane Prince segítségével csapatot toboroz. Ehhez hasonló nem történt még soha: Batman és Wonder Woman mellé felsorakozik egy csapat metahumán: Aquaman, Cyborg és Flash. És amikor végre összefognak, rá kell jönniük, hogy talán még az ő egyesített erejük is kevés. Lassúak voltak. A Földet fenyegető katasztrófa már nagyon közel jár, és elképesztő hatalommal bír.
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
Rossz anyák karácsonya
Ma, 19:35
Az év legvarázslatosabb ünnepén, mikor minden pillanat csupa öröm és boldogság... na, ilyenkor köthetik csak fel igazán a gatyájukat az anyukák: jön a rohangálás az ajándékok után, a dekorálás és a napokon át tartó főzés. Nem is csoda, hogy Amy (Mila Kunis), Kiki (Kristen Bell) és Carla (Kathryn Hahn) ismét fellázad. A túlhajszolt trió megint szembe megy az árral, és magasról tesz a karácsonyi hagyományokra. A szabadelvű anyák ezúttal is a kimenőre hajtanak, a lehető legkevesebb energiából akarj
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Te megvetted-e már a karácsonyi ajándékokat?
Igen, mindig jó előre készülök, hogy semmit se felejtsek el
Még folyamatban van az ajándékok beszerzése
Nem vásárolok, saját kezűleg készítem el azokat
Dehogy, majd utolsó percben kapkodok, mint általában
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2017. december 11.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 1 db sütőtök, 2–3 db cékla, olívaolaj, só, bors, 1 nagy marék dió, frissen reszelt szerecsendió, 4 szelet ...