Csütörtökökön sem játszik a VSK
Utoljára módositva: 2014-01-27 16:53:22

A Román Kézilabda Szövetség (FRH) – a kedvezőtlen időjárási viszonyokra való tekintettel – úgy döntött, hétvégére halasztja a csütörtökre tervezett másodosztályos férfi bajnoki hétközi forduló mérkőzéseit.

Így a Szatmárnémeti VSK téli rajtja tovább csúszik. Mint ismeretes, az elmúlt hétvégén azért nem lépett pályára Nicolae Istrate edző legénysége, ugyanis a Nagybányai Extrem még múlt hét csütörtökön jelezte, nem vállalja tovább a bajnoki szereplést és visszalépett. A 13. fordulóban a Segesvári CSS lesz az ellenfél, a mérkőzést vasárnap, vélhetően délután fogják rendezni. A FRH honlapján közzétették, hogy a nagybányai Ionuţ Marta, Cristian Băban bírópáros vezeti a szatmári meccset, amelyet a Both Katalin Sportteremben fognak játszani.

A 12. fordulóból az elmúlt hétvégén három meccset rendeztek meg: Segesvári CSS – Kolozsvári U 34–37 (17–21), Szászsebesi Voinţa – Fogarasi HCM 18–27 (9–15), Nagybányai Academia de Handbal – Nagyváradi VSK 24–32.

A HC Argeş Piteşti – Segesvári Naţional és a Nagyszebeni HC – CSU Craiova találkozókat halasztották.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Előzetes
Annabelle 2. - A teremtés
Ma, 20:55
Leírás: A félelem nem múlik el. A Gonoszt nem lehet lerázni: mindig visszatér, és arra csap le, aki a leginkább megérdemelné a jót. Egy babakészítő évekkel ezelőtt elveszítette a lányát, és még mindig nem heverte ki a tragédiát. Azt hiszi, a jóság segít majd felejtenie és megbékélnie. Ezért amikor ő és a felesége hírét veszi, hogy valahol a környékükön bezárnak egy árvaházat, befogadják magukhoz az intézményt vezető apácát és neveltjeit: egy csapat árva kislányt. De a lányokkal még valami érkez
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Milyen programok érdekelnek leginkább az idei PMN-en?
Természetesen a koncertek
A nivós színházi előadások
A hagyományőrző néptáncok, népzenei előadások
A bábszínházi előadások
A gasztronómiai programok
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2017. augusztus 24.
Olyan új helyzetekbe kerül, ahol nem boldogul a régi sablonokkal. Engedje szabadon áradni képzelőerejét, és megtalálja a megoldásokat!
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2017. augusztus 24.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 8 dkg lila hagyma, 50 dkg paradicsom, 25 dkg koktélparadicsom, 10 dkg joghurt, 1 dl tejszín + a ...