CT-vizsgálat Nagykárolyban
Utoljára módositva: 2014-06-25 16:15:46

Zöldutat adtak a nagykárolyi tanácsosok annak a határozattervezetnek, amelyet a Városi Kórház kérésére terjesztettek a tanács elé a tegnapi ülés keretében. Ennek értelmében az intézmény épületében bérbe adnának egy száz négyzetméternyi alapterületű részt, ahol korszerű gépekkel felszerelt vizsgáló nyílna — komputertomográfos diagnosztizálás (CT), gyomortükrözés, kolonoszkópiás vizsgálatok elvégzésére nyílna ezáltal lehetőség Nagykárolyban, megfelelő gépek révén és szakorvosok segítségével.

Az új vizsgálati lehetőségek a Városi Kórház betegei, illetve a járóbeteg-rendelés páciensei számára egyaránt elérhetők lennének. A bérlő fedezné a működési költségeit az új résznek. Fontos szempont, hogy így nem kell Szatmárnémetibe utazniuk a betegeknek az említett vizsgálatok elvégzéséért, ugyanakkor anyagilag is jól jár a város és az intézmény: nem kell saját büdzséből felszerelnie ezt az új részt, az így megspórolt összeget más célokra használhatják fel.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
Állás
Németországi munkalehetőség Bayern-Nürnberg környékén. Beteggondozót, házi ápolót keresünk...
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Előzetes
Szörnyen boldog család
Ma, 15:00
Wishbonék messze nem a legboldogabb család. Emma, egy csőd szélén álló könyvesboltot vezet, míg férje, Frank túl sokat dolgozik és szenved zsarnok főnökétől. Öntudatos lánya, Fay, épp az első szerelmet éli meg, míg fiát, a kis zsenit, Maxot csúfolják az iskolatársai. De ez még nem minden! Egy jelmezes buliban egy gonosz boszorkány szörnyekké varázsolja őket: Emma vámpírrá, Frank Frankenstein szörnyévé, Fay egy múmiává, Max pedig egy vérfarkassá változik. Kalandos hajsza indul a banya után a fél
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Felkészítetted-e már autódat a télre?
Igen, mindig időben felkészítem
Még nem, de a napokban már esedékes
Nem sietem el a dolgot, még van rá időm
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2017. október 18.
Ma valahogy nem tud rendet tartani maga körül, ami a belső zűrzavar kivetülése. Ne keseredjen el, ezután a rendrakás megnyugtató fázisa következik majd.
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2017. október 18.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 40 dkg pulykamell, 40 dkg fusilli tészta, 1 db citrom reszelt héja és leve, 2 gerezd fokhagyma, 1 ...