CT-vizsgálat Nagykárolyban
Utoljára módositva: 2014-06-25 16:15:46

Zöldutat adtak a nagykárolyi tanácsosok annak a határozattervezetnek, amelyet a Városi Kórház kérésére terjesztettek a tanács elé a tegnapi ülés keretében. Ennek értelmében az intézmény épületében bérbe adnának egy száz négyzetméternyi alapterületű részt, ahol korszerű gépekkel felszerelt vizsgáló nyílna — komputertomográfos diagnosztizálás (CT), gyomortükrözés, kolonoszkópiás vizsgálatok elvégzésére nyílna ezáltal lehetőség Nagykárolyban, megfelelő gépek révén és szakorvosok segítségével.

Az új vizsgálati lehetőségek a Városi Kórház betegei, illetve a járóbeteg-rendelés páciensei számára egyaránt elérhetők lennének. A bérlő fedezné a működési költségeit az új résznek. Fontos szempont, hogy így nem kell Szatmárnémetibe utazniuk a betegeknek az említett vizsgálatok elvégzéséért, ugyanakkor anyagilag is jól jár a város és az intézmény: nem kell saját büdzséből felszerelnie ezt az új részt, az így megspórolt összeget más célokra használhatják fel.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
Eladó Ingatlan
Eladó 78 ár beltelek a Vetési úton. Tel.:...
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Várod már a tavaszt?
Természetesen várom
Várom, de még messze van
Máris tavasz?
Nem szeretem a tavaszt
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2018. február 19.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 25 dkg csicseriborsó, 1 l zöldségleves-alaplé, 2 db burgonya, 1 szál póréhagyma, 2 gerezd fokhagyma, olívaolaj, só, bors, ...