CT-vizsgálat Nagykárolyban
Utoljára módositva: 2014-06-25 16:15:46

Zöldutat adtak a nagykárolyi tanácsosok annak a határozattervezetnek, amelyet a Városi Kórház kérésére terjesztettek a tanács elé a tegnapi ülés keretében. Ennek értelmében az intézmény épületében bérbe adnának egy száz négyzetméternyi alapterületű részt, ahol korszerű gépekkel felszerelt vizsgáló nyílna — komputertomográfos diagnosztizálás (CT), gyomortükrözés, kolonoszkópiás vizsgálatok elvégzésére nyílna ezáltal lehetőség Nagykárolyban, megfelelő gépek révén és szakorvosok segítségével.

Az új vizsgálati lehetőségek a Városi Kórház betegei, illetve a járóbeteg-rendelés páciensei számára egyaránt elérhetők lennének. A bérlő fedezné a működési költségeit az új résznek. Fontos szempont, hogy így nem kell Szatmárnémetibe utazniuk a betegeknek az említett vizsgálatok elvégzéséért, ugyanakkor anyagilag is jól jár a város és az intézmény: nem kell saját büdzséből felszerelnie ezt az új részt, az így megspórolt összeget más célokra használhatják fel.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Ocean s 8 - Az évszázad átverése
Ma, 20:50
Danny Ocean nagy volt, de nem elég nagy. Háromszor is összegyűjtötte kora legmenőbb bűnözőit, és nagy zsákmánnyal távozott... de van, aki még nála is ravaszabb, bátrabb és vonzóbb: a húga, Debbie. Debbie Ocean (Sandra Bullock) tudja, mitől döglik a légy. Sosem fél és sosem hagyja cserben a humora. Ráadásul ravaszabb bármelyik férfinál. Legújabb célpontja az évente megrendezésre kerülő, az ország összes milliomosa, sznobja és szélhámosa számára kihagyhatatlan nagy esemény, a New York-i Met Gala –
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Figyelemmel követed-e a VB-t?
Nem kérdés, ez az év eseménye
Figyelemmel követem, de azért nem mindenáron
Ha olyan meccs van, ami érdekel, azt megnézem
Legfeljebb a társaság miatt nézek focit
Nem érdekel a foci, a VB-t sem nézem
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2018. június 23.)


    KONYHA
      Hozzávalók: 1 csomag rétestészta (de leveles tésztával is jó), 10 dkg spenót, 20 dkg túró, 1 db tojás, ...