Dan Barna szerint Iohannis jó ember, de a tömeges elvándorlásért felelős politikai osztály tagja
Utoljára módositva: 2019-07-26 15:39:02

Klaus Iohannis államfő jó ember, de ahhoz a politikai osztályhoz tartozik, amely miatt jelenleg négymillió román él az ország határain kívül – jelentette ki pénteken Dan Barna, az USR-PLUS szövetség államfőjelöltje. 

‘Iohannis elnök a Nemzeti Liberális Párt jelöltje. Én Iohannis elnökkel és az összes többi lehetséges jelölttel szemben jelöltetem magam. Iohannis elnök jó ember, de szeretném tisztázni, hogy annak a politikai osztálynak a képviselője, amely ebbe a helyzetbe hozott minket: négymillió román él Románián kívül, mert 30 éven át a teljes politikai osztály, egyik és másik oldal is anélkül működött, hogy kapcsolatban lett volna a közösséggel’ – mondta Barna.

Az USR-PLUS jelöltje ugyanakkor azt is elmondta, hogy a legutóbbi államelnök-választások alkalmával Iohannisra szavazott.

Úgy vélekedett: a legkeményebb megmérettetés Nagyszebenben lesz az elnökválasztáskor, hisz ez az első alkalom, hogy két jelölt is ebből a városból származik.

Nagyszeben egykori polgármestere, Klaus Iohannis államfő újabb mandátumért indul az idei elnökválasztásokon. Kihívói között van Dan Barna, az USR elnöke és az USR-PLUS jelöltje is.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Mit teszel szíved egészségének megóvása érdekében?
Naponta legalább 20 percert sétálok
Sok gyümölcsöt fogyasztok
Figyelek arra, hogy eleget aludjak
Megválogatom, milyen ételeket fogyasztok
Nem foglalkozom különösebben ilyesmivel
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2019. október 16.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 60 dkg sertéstarja, só, frissen őrölt bors, 3 ek. napraforgóolaj, 8 dkg füstölt szalonna, 2 fej vöröshagyma, 1 ...