Dan Barna szerint Iohannis jó ember, de a tömeges elvándorlásért felelős politikai osztály tagja
Utoljára módositva: 2019-07-26 15:39:02

Klaus Iohannis államfő jó ember, de ahhoz a politikai osztályhoz tartozik, amely miatt jelenleg négymillió román él az ország határain kívül – jelentette ki pénteken Dan Barna, az USR-PLUS szövetség államfőjelöltje. 

‘Iohannis elnök a Nemzeti Liberális Párt jelöltje. Én Iohannis elnökkel és az összes többi lehetséges jelölttel szemben jelöltetem magam. Iohannis elnök jó ember, de szeretném tisztázni, hogy annak a politikai osztálynak a képviselője, amely ebbe a helyzetbe hozott minket: négymillió román él Románián kívül, mert 30 éven át a teljes politikai osztály, egyik és másik oldal is anélkül működött, hogy kapcsolatban lett volna a közösséggel’ – mondta Barna.

Az USR-PLUS jelöltje ugyanakkor azt is elmondta, hogy a legutóbbi államelnök-választások alkalmával Iohannisra szavazott.

Úgy vélekedett: a legkeményebb megmérettetés Nagyszebenben lesz az elnökválasztáskor, hisz ez az első alkalom, hogy két jelölt is ebből a városból származik.

Nagyszeben egykori polgármestere, Klaus Iohannis államfő újabb mandátumért indul az idei elnökválasztásokon. Kihívói között van Dan Barna, az USR elnöke és az USR-PLUS jelöltje is.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2020. február 17.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 50 dkg liszt, 10 dkg vaj, 2 db tojás, 2 dl tej, 2,5 dkg friss élesztő, 10 dkg ...