Dan Fleşeriu visszatérne, ha hívnák
Utoljára módositva: 2014-02-20 18:33:47

77–68-ra győzött Szatmárnémetiben a CSM Târgovişte, de Éles Péter edző elégedett a csapata teljesítményével, míg az ellenfél szakvezetője, Fleşeriu szerint tanítványai alulteljesítettek.

Dan Fleşeriu a nagyon gyenge védelemre is panaszkodott

Elégedett Éles Péter, a Szatmárnémeti VSK női kosárlabdacsapatának az edzője, a tanítványai teljesítményével, akik szerda késő délután megdolgoztatták a bajnoki címre is esélyes CSM Târgoviştét. A Both Katalin Sportteremben rendezett találkozón 68–77 arányban győzött a dâmboviţai ellenfél, de a szatmáriak szép játéka érdemel dicséretet. Ezt elismerte a VSK korábbi edzője, Dan Fleşeriu is, aki ugyanakkor arra panaszkodott, hogy jelenlegi csapatának, a Târgovişte játékosai nagyon gyengén játszottak. „Nehezebb volt ez a meccs, mint amire számítottunk. Bár az elmúlt héten nagyon komolyan készültünk erre a meccsre és mondta a lányoknak, hogy nem nyaralni jövünk Szatmárnémetibe. A védelemben nagyon gyengék voltunk és a csapatjáték sem működött” – mondta Fleşeriu, aki elismerte azt is, hogy fura volt számára az ellenfél oldalán ülni a szatmári sportteremben. „Egy kicsit bosszantott is, hogy nem a régi helyemen ülhetek, fura helyzet volt számomra, hogy ellenfélként tértem vissza Szatmárnémetibe, ahol öt csodálatos évet töltöttem. Nem tárgyalom azt, hogy milyen körülmények között távoztam tavaly nyáron, inkább annak örülök, hogy mégsem szűnt meg a csapat, sőt, szép teljesítményt nyújt a bajnokságban. Én nem zárkózom el attól, hogy esetleg visszatérjek, de természetesen ez nem csak tőlem függ, az itteni vezetőségnek is akarnia kell ezt” – folytatta a szakvezető, akinek irányítása alatt az előző öt idényben két–két bajnoki ezüst– és bronzérmet, Női Közép–Európa Liga bronzérmet, illetve Román Kupa ezüst– és bronzérmet szerzett a VSK. Szerdán először jött ellenfélként Szatmárnémetibe, a hazai szurkolók pedig tapssal köszöntötték a „piros–fehérek” sikeredzőjét.

Éles Péter szerint csapata remek teljesítményt

A szatmári együttes jelenlegi edzője, Éles Péternek a közbenjárására 2008-ban szerződött a VSK-hoz Fleşeriu. Szerdán ellenfelek voltak, amelyből bár Fleşeriu jött ki győztesként, mégis Éles volt az elégedett. „Ebben az idényben még nem volt ilyen, hogy kilenc játékosom szerezzen pontot. Örülök annak, hogy a cserék is egyre jobban teljesítenek, így jön a segítség a kispadról is. Târgovişte ellen nagyon jól játszottunk, és úgy érzem, sikerült kellően felkészülnünk a szombati, Galac elleni meccsre, amelyet meg kell nyernünk. Nagyon nehéz lesz az a találkozó is, mivel a Phoenix talán az utolsó esélyét játssza, hogy első nyolcba maradjon” – véli a szatmáriak szakvezetője.

Mint ismeretes, szombaton 18 órától a VSK a Galaci Phoenixet fogadja a Both–teremben, a 21. forduló mérkőzésén.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Előzetes
A legsötétebb óra
Ma, 19:25
Néhány nappal azelőtt, hogy Nagy-Britannia miniszterelnöke lett, Winston Churchill élete egyik legmeghatározóbb próbatétele elé került: megfontoljon egy kidolgozott békeszerződést a náci Németországgal, vagy határozottan kiálljon, és harcoljon az elveiért, a nemzet szabadságáért. A megállíthatatlan náci erők legázolták Nyugat-Európát, és az invázió veszélye a küszöbön állt; a közvélemény felkészületlen volt, a király szkeptikus, saját pártja pedig ellene szervezkedett. Churchill ilyen körülménye
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
Előzetes
Gengszterzsaruk
Ma, 21:45
Los Angelesben, a bankrablások fővárosában a bűnözőknél csak a Nagy Nick (Gerard Butler) által vezetett rendőrségi elit akciócsoport tagjai, a "Regulátorok" könyörtelenebbek. Mikor Nick megtudja, hogy a hírhedt mestertolvaj, Merrimen élete legvakmerőbb rablására készül, zsarolással ráveszi a banda leggyengébb láncszemét, hogy legyen a rendőrség besúgója. Merriman merész akciók sorozatát hajtja végre, hogy előkészítse a lehetetlent: a szigorúan őrzött Központi Bank kirablását. Elindul a versenyfu
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Mit teszel szíved egészségének megóvása érdekében?
Naponta legalább 20 percert sétálok
Sok gyümölcsöt fogyasztok
Figyelek arra, hogy eleget aludjak
Megválogatom, milyen ételeket fogyasztok
Nem foglalkozom különösebben ilyesmivel
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2018. január 21.)


    KONYHA
    Hozzávalók a szufléhoz: 2 dl zsíros tej, 8 dkg darált mák, 4 dkg porcukor, 4 db vajas kifli, 2 ...