Dan Fleşeriu visszatérne, ha hívnák
Utoljára módositva: 2014-02-20 18:33:47

77–68-ra győzött Szatmárnémetiben a CSM Târgovişte, de Éles Péter edző elégedett a csapata teljesítményével, míg az ellenfél szakvezetője, Fleşeriu szerint tanítványai alulteljesítettek.

Dan Fleşeriu a nagyon gyenge védelemre is panaszkodott

Elégedett Éles Péter, a Szatmárnémeti VSK női kosárlabdacsapatának az edzője, a tanítványai teljesítményével, akik szerda késő délután megdolgoztatták a bajnoki címre is esélyes CSM Târgoviştét. A Both Katalin Sportteremben rendezett találkozón 68–77 arányban győzött a dâmboviţai ellenfél, de a szatmáriak szép játéka érdemel dicséretet. Ezt elismerte a VSK korábbi edzője, Dan Fleşeriu is, aki ugyanakkor arra panaszkodott, hogy jelenlegi csapatának, a Târgovişte játékosai nagyon gyengén játszottak. „Nehezebb volt ez a meccs, mint amire számítottunk. Bár az elmúlt héten nagyon komolyan készültünk erre a meccsre és mondta a lányoknak, hogy nem nyaralni jövünk Szatmárnémetibe. A védelemben nagyon gyengék voltunk és a csapatjáték sem működött” – mondta Fleşeriu, aki elismerte azt is, hogy fura volt számára az ellenfél oldalán ülni a szatmári sportteremben. „Egy kicsit bosszantott is, hogy nem a régi helyemen ülhetek, fura helyzet volt számomra, hogy ellenfélként tértem vissza Szatmárnémetibe, ahol öt csodálatos évet töltöttem. Nem tárgyalom azt, hogy milyen körülmények között távoztam tavaly nyáron, inkább annak örülök, hogy mégsem szűnt meg a csapat, sőt, szép teljesítményt nyújt a bajnokságban. Én nem zárkózom el attól, hogy esetleg visszatérjek, de természetesen ez nem csak tőlem függ, az itteni vezetőségnek is akarnia kell ezt” – folytatta a szakvezető, akinek irányítása alatt az előző öt idényben két–két bajnoki ezüst– és bronzérmet, Női Közép–Európa Liga bronzérmet, illetve Román Kupa ezüst– és bronzérmet szerzett a VSK. Szerdán először jött ellenfélként Szatmárnémetibe, a hazai szurkolók pedig tapssal köszöntötték a „piros–fehérek” sikeredzőjét.

Éles Péter szerint csapata remek teljesítményt

A szatmári együttes jelenlegi edzője, Éles Péternek a közbenjárására 2008-ban szerződött a VSK-hoz Fleşeriu. Szerdán ellenfelek voltak, amelyből bár Fleşeriu jött ki győztesként, mégis Éles volt az elégedett. „Ebben az idényben még nem volt ilyen, hogy kilenc játékosom szerezzen pontot. Örülök annak, hogy a cserék is egyre jobban teljesítenek, így jön a segítség a kispadról is. Târgovişte ellen nagyon jól játszottunk, és úgy érzem, sikerült kellően felkészülnünk a szombati, Galac elleni meccsre, amelyet meg kell nyernünk. Nagyon nehéz lesz az a találkozó is, mivel a Phoenix talán az utolsó esélyét játssza, hogy első nyolcba maradjon” – véli a szatmáriak szakvezetője.

Mint ismeretes, szombaton 18 órától a VSK a Galaci Phoenixet fogadja a Both–teremben, a 21. forduló mérkőzésén.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2018. július 16.)


    KONYHA
      Hozzávalók: 1 csomag rétestészta (de leveles tésztával is jó), 10 dkg spenót, 20 dkg túró, 1 db tojás, ...