Dăncilă: Ez a hirtelen létrejött szövetség hamarosan szétesik
Utoljára módositva: 2019-10-12 22:00:29

Viorica Dăncilă szociáldemokrata elnök meggyőződését fejezte ki szombaton, hogy a bizalmatlansági indítványt megszavazó pártok között hamarosan széthúzás következik be, mivel szövetségük nem épül egy program vagy közös eszmék köré.

 

‘Ez a hirtelen keletkezett szövetség hamarosan szétesik. Őket nem egyesíti sem közös eszme, sem terv, sem program. Őket az ellenünk, a PSD ellen érzett gyűlölet köti össze. Már elkezdték egymást szétszakítani (…) csak a hatalomvágy tartja össze őket, a képmutatás, és az a vágy, hogy pártunkat a földön lássák. De nem fognak sikerrel járni, mert mostani tettükkel megnyitották előttünk az utat a nyílt harc felé (…), hogy szétzúzhassuk őket az idei és a jövő évi választásokon’ – mondta Viorica Dăncilă államelnökjelölt a bukaresti Romexpónál szervezett kampányindító rendezvényén.

 

Dăncilă meggyőződését fejezte ki, hogy a kormány ellen szavazó pártok ‘addig fogják tépni egymást, ameddig már semmi nem marad’.

 

‘A Szociáldemokrata Párt nincs könnyű helyzetben, de függetlenül attól, hogy hol vagyunk, nem szűnünk meg küzdeni ellenük, akik szegénységbe akarják taszítani Romániát, gyűlöletet és széthúzást akarnak szítani. Egy voks a PSD ellen még nem tartja össze őket. Addig fogják tépni egymást, ameddig már semmi nem marad. És mi ott leszünk. Hogy félreállítsuk a nyerészkedők eme bandáját és újra mi lehessünk azok, akik Romániát vezetik, úgy a Cotroceni-palotából, mint a Victoria-palotából’ – mondta Dăncilă.

 

Leszögezte ugyanakkor, hogy a PSD ‘a legnagyobb és a legerősebb párt’ Romániában, és ‘a valódi baloldalt képviseli’.

AGERPRES/( RO – szerző: Irinela VIŞAN, szerkesztő: Florin MARIN, HU – szerkesztő: VALKAI Krisztina)

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2020. április 1.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 50 dkg liszt, 10 dkg vaj, 2 db tojás, 2 dl tej, 2,5 dkg friss élesztő, 10 dkg ...