Dăncilă: most is számításba veszem Narcis Neaga CNAIR-igazgató menesztését
Utoljára módositva: 2019-06-24 09:45:13

Még mindig számításba veszi, hogy meneszti tisztségéből Narcis Neagát, a közúti infrastruktúráért felelős társaság (CNAIR) vezérigazgatóját, jelentette ki Viorica Dăncilă kormányfő vasárnap este, az Antena 3 tv-csatorna műsorában.

A kormányfőtől megkérdezték, hogy továbbra is fenntartja-e a tavaly tett kijelentését, miszerint meneszti tisztségéből Narcis Neagát, ha nem készül el 100 kilométer autópálya.

‘Most is számításba veszem ezt’ – válaszolta Dăncilă

Bejelentette ugyanakkor, hogy külön, az infrastuktúrával foglalkozó osztályt létesítenek kormányszinten, amely a kormányfő felügyelete alatt fog állni.

‘Az autópályákkal kapcsolatban (…) létrehozok egy infrastruktúrával foglalkozó beruházási osztályt, amely a kormányfő felügyelete alatt áll, mivel látom, hogy mindenki ígérgetett; ígért 100 kilimétert, elkészült 60 km’ – fejtette ki a miniszterelnök, hozzáfűzve, minden héten jelentés fog készülni az építkezések helyzetéről.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Volt egyszer egy... Hollywood
Ma, 21:10
1969, Los Angeles. Egy munka nélkül maradt, western tévésorozatából kikerült, munkanélküli színész (Leonardo DiCaprio) és jó barátja, kaszkadőre (Brad Pitt) együtt próbálnak boldogulni Hollywood kegyetlen világában. Ez a világ azért kegyetlen, mert változik: Rick és Cliff eddig kiismerte magát a showbizniszben, de most bármerre járnak, arra kell rácsodálkozniuk, hogy minden megváltozott: a szabályok, a főnökök és a nők is…. Nincs nagyobb esemény annál a filmes világban, mint amikor Tarantino re
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Mit teszel a környezeted megóvásért?
Nem használok már műanyag szatyrokat
Energia- és víztakarékos háztartási gépeket vásárolok
Helyi termékeket vásárolok
Kisebb távolságok esetén nem ülök autóba, inkább a gyaloglást választom
A kényelemről nem tudok lemondani még akkor sem, ha az nem éppen környezetkímélő
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2019. augusztus 25.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 1 db konyhakész csirke, só, bors, 2 tk. kakukkfű (szárított, morzsolt), 3 db biocitrom (vagy lime), 1 fej ...