Dăncilă: ne politizálják el a caracali ügyet!
Utoljára módositva: 2019-07-27 20:05:24

A kormányfő arra kérte szombaton a pártokat, hogy ne politizálják el a caracali ügyet. Hozzátette ugyanakkor, hogy a tragédia miatt a Szociáldemokrata Párt elhalasztja augusztus 3-ára tervezett kongresszusát.

‘Felelős hozzáállást kérek a pártok részéről, és kérem, hogy ne próbálják elpolitizálni ezt a kérdést. (…) Már elhalasztottuk a PSD augusztus 3-ára tervezett kongresszusát, mert határozott lépésekre van szükségünk, hogy helyreigazítsuk azokat a procedurális hibákat, amelyek egy ártatlan gyermek halálához vezettek’ – mondta szombaton a kormánypalotában nyilatkozó Viorica Dăncilă.

‘Minden családot, minden romániai állampolgárt biztosítok, hogy a vétkesek felelni fognak, funkciótól függetlenül. Senkinek nem fogom megengedni, hogy az emberek biztonságával és életével játsszon. Emberként és anyaként együttérzek az összetört családtagokkal, és mindent meg fogok tenni, hogy támogassam őket. Biztosítom őket, hogy senki nem fogja megúszni büntetlenül, ami történt’ – tette hozzá a miniszterelnök.

AGERPRES

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Mit teszel a környezeted megóvásért?
Nem használok már műanyag szatyrokat
Energia- és víztakarékos háztartási gépeket vásárolok
Helyi termékeket vásárolok
Kisebb távolságok esetén nem ülök autóba, inkább a gyaloglást választom
A kényelemről nem tudok lemondani még akkor sem, ha az nem éppen környezetkímélő
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2019. augusztus 25.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 1 db konyhakész csirke, só, bors, 2 tk. kakukkfű (szárított, morzsolt), 3 db biocitrom (vagy lime), 1 fej ...