Dăncilă: ne politizálják el a caracali ügyet!
Utoljára módositva: 2019-07-27 20:05:24

A kormányfő arra kérte szombaton a pártokat, hogy ne politizálják el a caracali ügyet. Hozzátette ugyanakkor, hogy a tragédia miatt a Szociáldemokrata Párt elhalasztja augusztus 3-ára tervezett kongresszusát.

‘Felelős hozzáállást kérek a pártok részéről, és kérem, hogy ne próbálják elpolitizálni ezt a kérdést. (…) Már elhalasztottuk a PSD augusztus 3-ára tervezett kongresszusát, mert határozott lépésekre van szükségünk, hogy helyreigazítsuk azokat a procedurális hibákat, amelyek egy ártatlan gyermek halálához vezettek’ – mondta szombaton a kormánypalotában nyilatkozó Viorica Dăncilă.

‘Minden családot, minden romániai állampolgárt biztosítok, hogy a vétkesek felelni fognak, funkciótól függetlenül. Senkinek nem fogom megengedni, hogy az emberek biztonságával és életével játsszon. Emberként és anyaként együttérzek az összetört családtagokkal, és mindent meg fogok tenni, hogy támogassam őket. Biztosítom őket, hogy senki nem fogja megúszni büntetlenül, ami történt’ – tette hozzá a miniszterelnök.

AGERPRES

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2020. február 29.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 50 dkg liszt, 10 dkg vaj, 2 db tojás, 2 dl tej, 2,5 dkg friss élesztő, 10 dkg ...