Dăncilă reméli, több jelöltjük is lesz a PSD elnöki tisztségére
Utoljára módositva: 2019-06-10 15:40:43

A Szociáldemokrata Párt (PSD) ügyvivő elnöke, Viorica Dăncilă reméli, hogy többen is benyújtják jelölésüket a párt elnöki tisztségére, amelyről a hónap végén dönt a párt kongresszusa.

‘A bizalmatlansági indítványról beszéltünk ma és a kongresszusról, amit június 29-én akarunk megszervezni. Szóba került még a statútum módosítása, és létrehoztunk egy munkacsoportot a párt politikai programjának az újragondolására (…) Nem esett szó a jelölésekről a párt elnöki tisztségére, de én remélem, hogy több jelöltünk lesz, mert véleményem szerint nem jó, ha csak egy jelölt van’ – fejtette ki Dăncilă a PSD Országos Állandó Tanácsának ülését követően.

Úgy véli, a PSD jövendőbeli elnökének kiegyensúlyozott, Európa-párti személynek kell lennie, aki ‘türelemmel meghallgat minden kollégát’, és tanácskozik velük, mert minden vélemény fontos.

‘Nem az elnöknek kell meghoznia a döntéseket, hanem a vezető testületekben kell azokat közösen meghozni, hogy mindenki örülhessen a jó döntés eredményeinek, vagy vállalja a felelősséget a rossz döntésért. Kollektív vezetésre van szükségünk’ – fűzte hozzá Dăncilă.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2019. november 20.)


  KONYHA
  Hozzávalók a húsgolyóhoz: 1 db vöröshagyma (kisebb), 2 gerezd fokhagyma, 1 csokor petrezselyemzöld, 50 dkg darált sertéscomb, 1 db ...