Dăncilă reméli, több jelöltjük is lesz a PSD elnöki tisztségére
Utoljára módositva: 2019-06-10 15:40:43

A Szociáldemokrata Párt (PSD) ügyvivő elnöke, Viorica Dăncilă reméli, hogy többen is benyújtják jelölésüket a párt elnöki tisztségére, amelyről a hónap végén dönt a párt kongresszusa.

‘A bizalmatlansági indítványról beszéltünk ma és a kongresszusról, amit június 29-én akarunk megszervezni. Szóba került még a statútum módosítása, és létrehoztunk egy munkacsoportot a párt politikai programjának az újragondolására (…) Nem esett szó a jelölésekről a párt elnöki tisztségére, de én remélem, hogy több jelöltünk lesz, mert véleményem szerint nem jó, ha csak egy jelölt van’ – fejtette ki Dăncilă a PSD Országos Állandó Tanácsának ülését követően.

Úgy véli, a PSD jövendőbeli elnökének kiegyensúlyozott, Európa-párti személynek kell lennie, aki ‘türelemmel meghallgat minden kollégát’, és tanácskozik velük, mert minden vélemény fontos.

‘Nem az elnöknek kell meghoznia a döntéseket, hanem a vezető testületekben kell azokat közösen meghozni, hogy mindenki örülhessen a jó döntés eredményeinek, vagy vállalja a felelősséget a rossz döntésért. Kollektív vezetésre van szükségünk’ – fűzte hozzá Dăncilă.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Halálos iramban: Hobbs & Shaw
Ma, 14:45
Nyolc film után – melyek összesen csaknem 5 milliárd dolláros bevételt hoztak világviszonylatban – a sorozat most bemutatja az első spinoff filmjét, melyben Dwayne Johnson és Jason Statham tér vissza, mint Luke Hobbs és Deckard Shaw. Amióta a kigyúrt Hobbs, az amerikai Diplomata Biztonsági Szolgálat lojális ügynöke, és a törvényen kívüli Shaw, az egykori brit elit kommandós először összecsaptak 2015-ben a Halálos iramban 7-ben, a duó sorra osztogatta egymásnak a beszólásokat és a pofonokat, mik
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
Volt egyszer egy... Hollywood
Ma, 21:00
1969, Los Angeles. Egy munka nélkül maradt, western tévésorozatából kikerült, munkanélküli színész (Leonardo DiCaprio) és jó barátja, kaszkadőre (Brad Pitt) együtt próbálnak boldogulni Hollywood kegyetlen világában. Ez a világ azért kegyetlen, mert változik: Rick és Cliff eddig kiismerte magát a showbizniszben, de most bármerre járnak, arra kell rácsodálkozniuk, hogy minden megváltozott: a szabályok, a főnökök és a nők is…. Nincs nagyobb esemény annál a filmes világban, mint amikor Tarantino re
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2019. augusztus 17.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 2 ek. vaj, 1 fej vöröshagyma, 10 dkg liszt, 3 bögre tej, 15 dkg bacon, 25 dkg cheddar ...