Diákok olvastak fel az óvodásoknak
Utoljára módositva: 2018-02-02 17:41:14

Olvassatok együtt, változtassátok meg a világot! — ezzel a jeligével tartották meg több millió ember részvételével szerte a nagyvilágban a Lit World (http://www.litworld.org/) szervezésében az olvasás nemzetközi napját, mégpedig az Együtt olvasunk Romániát (Citim Împreună România – CIR) elnevezéssel.

A Nagykárolyi Városi Könyvtár is részt vett ebben a kezdeményezésben, méghozzá a Nagykárolyi Elméleti Líceum önkéntes diákjaival együttműködve, akik a 3-as számú napköziotthon nagycsoportosainak olvastak fel magyar és román nyelven. A könyveket a Nagykárolyi Városi Könyvtár biztosította a kezdeményezéshez. A felolvasásra február 1-jén, csütörtökön kerítettek sort. A magyar tannyelvű Pillangó csoport tagjai lelkesen, nagy figyelemmel hallgatták, az elméleti líceumból érkezett Incze Vivien, Kind Aliz és Somogyi Henrietta által felolvasott, választott történeteket. A meseolvasás végén Ferenczi Zsuzsánna óvónő és a Pillangók csapat tagjai A hóember című verssel köszönték meg a nagyobbak munkáját.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
Eladó Ingatlan
Eladó 78 ár beltelek a Vetési úton. Tel.:...
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2018. február 19.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 25 dkg csicseriborsó, 1 l zöldségleves-alaplé, 2 db burgonya, 1 szál póréhagyma, 2 gerezd fokhagyma, olívaolaj, só, bors, ...