Díjazták az olimpikonokat
Utoljára módositva: 2014-06-06 10:22:55

Tegnap tartották az Olimpikonok Gáláját a Szakszervezetek Művelődési Házában. Közel 200 diák és 150 pedagógus részesült elismerésben.

 

A tanfelügyelőség szervezésében és a Szatmár megyei önkormányzat támogatásával tegnap második alkalommal szervezték meg az Olimpikonok Gáláját a szatmárnémeti Szakszervezetek Művelődési Házában. Körülbelül 200, a tantárgyolimpiákon jól szerepelt diák, továbbá 150 felkészítő tanár részesült elismerésben. A résztvevők a Batthyány (Corneliu Coposu) utcában gyűltek össze, majd átvonultak a díjátadás helyszínére. A menetet fúvószenekar vezette — Cîcu Micrea karnagy irányításával mezőpetri, kaplonyi, krasznabélteki, túrterebesi, valamint szatmárnémeti fiatalok emelték játékukkal a rendezvény fényét. A diákokat és tanáraikat a művelődési ház előtt vörös szőnyeggel és egy-egy szál vörös rózsával várták a szervezők, majd mindegyik díjazott aláírta az alkalomra készített emlékkönyvet. Ezt követően a nagyteremben került sor a ceremóniára. A most záruló tanévben megyénkből négy diák nyert a tantárgyolimpiákon első helyezést: Kovács Péter, a Nagykárolyi Elméleti Líceum IX-es tanulója magyarból (felkészítő tanár: Szabó Csilla), Nagy Barbara Yvette, az Aurel Popp Zene- és Képzőművészeti Líceum XII-es diákja grafikából (felkészítő tanár: Lola Scripor), Zelic Octavia, a Ion Creangă Általános Iskola VI-os tanulója technológiából (felkészítő tanár: Fehér Doina), Fábián Ármin Vincentius, a Hám János Római Katolikus Teológiai Líceum IX-es diákja pedig vallásból (felkészítő tanár: Trepszker Erika) szerezte meg a legnagyobb elismerést.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Babos Krisztina

[ohballada-1]

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
Szolgáltatás
Szállítok kavicsot, homokot, szemetet. Tel.: 0741077706.
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Szoktál-e önkénteskedni?
Igen, az iskolában kapcsolódtam be egy önkéntes programba.
Néha részt veszek önkéntes tevékenységekben, de ez eléggé rendszertelen.
Eddig még nem volt lehetőségem rá, de szívesen megtenném.
Nincs időm ilyesmire, így is alig marad szabadidőm.
Nem, az önkénteskedést nem nekem találták ki.
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2018. október 20.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 1 fej kelkáposzta, 15 dkg főtt sonka, 15 dkg trappista sajt. A panírozáshoz: liszt, 2 db tojás, zsemlemorzsa, ...