Divatcikkek és gyerekjáték — ezek vitték a prímet
Utoljára módositva: 2019-11-20 08:00:57

Jelentősen megnőtt a mobiltelefonon keresztül történt online vásárlások száma az idei fekete pénteken: többen vásároltak a telefonjuk segítségével, mint a hagyományos, asztali számítógépeken keresztül.

A StartupCafe beszámolója szerint többen és többet vásároltak mobiltelefonon keresztül: a legkeresettebbek a divatcikkek és a gyermekeknek szánt termékek voltak. A vásárlókosarak átlagértéke a divatcikkek esetében 202 lej volt, míg a gyermekeknek szánt termékekből átlagosan 256 lej értékben vásároltak az akció alkalmával. A legtöbb vásárlásra 9 és 11 óra között, valamint 21 és 23 óra között került sor. Az elemzők megállapították, hogy nagyon sok vásárló egy előre eldöntött sorrendet követett a vásárlásában: éjszaka beléptek a webáruházakba, elhelyezték a virtuális kosaraikban a kiválasztott termékeket, majd reggel visszamentek, hogy megnyomják a megrendelés gombot. Este aztán újból visszatértek, és még egyszer megtekintették, hogy milyen akciók vannak — írják az elemzők.

 

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2020. január 22.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 1 csokor újhagyma, 6 ek. olívaolaj, 1–2 szelet szikkadt kenyér, 50 dkg csirkemellfilé (darálva), 1 db tojás, só, ...