Dobogó-közelben a stuttgarti versenyen
Utoljára módositva: 2017-08-17 13:52:14

Erős nemzetközi mezőnyben vb-re készült a Szatmárnémeti Royal Dance Club román bajnok sporttánc-párosa, Ciprian Marița és Oana Bumba.

A Szatmárnémeti Royal Dance Club román bajnok sporttánc-párosa, Ciprian Marița és Oana Bumba is megmérettetett az elmúlt héten Stuttgartban, a sportág egyik legjelentősebb nemzetközi versenyén, a German Open Championchips 2017-es kiírásán. Több mint 5000 páros lép táncparkettre ezen a versenyen, akik a világ minden szegletéből érkeznek, hogy megmutassák tudásuk legjavát. A sztenderd versenyszám 14–15 évesek korosztályában 93 páros nevezett, a szatmáriak pedig az elődöntőig meneteltek, és csak egy lépés választotta el őket, hogy a fináléba is bemutathassák programjukat. Ovidiu Ignat edző tanítványai végül az előkelő 7. helyen zártak.

Ezzel az eredménnyel a Marița, Bumba kettős megmutatta, hogy számolni kell velük a három hét múlva esedékes pozsonyi világbajnokságon. „Feláldozták a nyári vakációt arra, hogy erre a két világeseményre készüljenek. Hatalmas erőbedobással, napi edzéssel készült Cipri és Oana. Köszönöm nekik ezt a fáradságot, hiszen így büszkén képviselhetik az országot és a városunkat ezen a két rendkívül fontos eseményen. Természetesen a szülőket is dicséret illeti, mert anyagilag is megterhelő volt ez a készülődés. Köszönöm azoknak az edzőknek is a munkáját, akik segítettek abban, hogy Cipri és Oana a világ legjobbjaival versenyezhessen. Mivel ez a két kiváló sportoló Szatmárt is képviseli a vb-n, ezért talán a helyi önkormányzat is támogathatná őket” — tette hozzá Ignat.

Képünkön: Oana Bumba és Ciprian Marița a nemzetközi bíró, Mihai Petre társaságában

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Mit tervezel a hosszúhétvégére?
Kirándulást
Strandolást
Wellness-hétvégét
Nagyakarítást
Pihenést
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2018. május 25.
Sokszor elkedvetleníti az örökös pénzzavar, de most alkalma nyílik rá, hogy komolyabb tartalékra tegyen szert, persze csak ha képes megállni, hogy azonnal elköltse.
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2018. május 25.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 20 dkg étcsokoládé, 2 ek. holland kakaópor, 10 dkg vaj (+ a tepsihez), 4 db tojás, 15 dkg ...