Dobogóra álltak a mezőfényi karatékák
Utoljára módositva: 2014-02-14 20:40:54

Dobogós helyeken zártak a Zanshin SK mezőfényi karatékái a Kolozsváron rendezett Napoca Junior Kupa országos versenyen, amelyen 13 éven aluli sportolók küzdöttek meg kumite próbában.

A mezőfényi karatékák a kolozsvári versenyen

Florin Mihali edző nyolc karatékát nevezett a megmérettetésre, közülük Metzner Christopher második lett 10 éven felüli, 9–8 kyu minősítésű sportolók versenyében, majd bronzérmet szerzett a csapatversenyben. A fiúcsapat tagja volt még Alec Muller és Lechli Félix is. Negru Irisz, Emilie Papandonatu és Vekker Zsofia a 10 éven aluli, 9–8 kyu minősítésű karatékák csapatküzdelmében állhattak a dobogó második fokára. „Ezen a versenyen láthattam, hogy milyen szinten állunk, és elégedett vagyok” – nyilatkozta a mezőfényi sportolók edzője, aki elmondta, márciusban Nagyenyeden tatamira lépnek a Dojokan Kupa viadalain, májusban pedig első bajnokságukon küzdenek, Brassóban. Mihali ugyanakkor köszönetet mond a támogatóknak, illetve a helyi önkormányzatnak, amely felkészülési lehetőséget nyújt számukra a faluban.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Épouse-moi mon pote
Ma, 21:45
Yassine, a fiatal marokkói diák Párizsban tanul építészetet. Egy szerencsétlen eseményt követően Yassine elmulasztja az egyik vizsgáját, így elveszíti vízumát. Hogy gyorsan megoldást találjon a kialakult problémára összeházasodik legjobb barátjával. A gond csak az, hogy a nyakukra mászik egy ellenőr, aki a házasság valódiságát hivatott kivizsgálni.
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Te megvetted-e már a karácsonyi ajándékokat?
Igen, mindig jó előre készülök, hogy semmit se felejtsek el
Még folyamatban van az ajándékok beszerzése
Nem vásárolok, saját kezűleg készítem el azokat
Dehogy, majd utolsó percben kapkodok, mint általában
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2017. december 12.
Szereti, ha elismerik érdemeit, márpedig kedvese most annyira a saját problémáival van elfoglalva, hogy nem értékeli kellőképpen az Ön eredményeit.
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2017. december 12.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 1 db sütőtök, 2–3 db cékla, olívaolaj, só, bors, 1 nagy marék dió, frissen reszelt szerecsendió, 4 szelet ...