Dobogóra álltak a mezőfényi karatékák
Utoljára módositva: 2014-02-14 20:40:54

Dobogós helyeken zártak a Zanshin SK mezőfényi karatékái a Kolozsváron rendezett Napoca Junior Kupa országos versenyen, amelyen 13 éven aluli sportolók küzdöttek meg kumite próbában.

A mezőfényi karatékák a kolozsvári versenyen

Florin Mihali edző nyolc karatékát nevezett a megmérettetésre, közülük Metzner Christopher második lett 10 éven felüli, 9–8 kyu minősítésű sportolók versenyében, majd bronzérmet szerzett a csapatversenyben. A fiúcsapat tagja volt még Alec Muller és Lechli Félix is. Negru Irisz, Emilie Papandonatu és Vekker Zsofia a 10 éven aluli, 9–8 kyu minősítésű karatékák csapatküzdelmében állhattak a dobogó második fokára. „Ezen a versenyen láthattam, hogy milyen szinten állunk, és elégedett vagyok” – nyilatkozta a mezőfényi sportolók edzője, aki elmondta, márciusban Nagyenyeden tatamira lépnek a Dojokan Kupa viadalain, májusban pedig első bajnokságukon küzdenek, Brassóban. Mihali ugyanakkor köszönetet mond a támogatóknak, illetve a helyi önkormányzatnak, amely felkészülési lehetőséget nyújt számukra a faluban.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Előzetes
Annabelle 2. - A teremtés
Ma, 21:05
Leírás: A félelem nem múlik el. A Gonoszt nem lehet lerázni: mindig visszatér, és arra csap le, aki a leginkább megérdemelné a jót. Egy babakészítő évekkel ezelőtt elveszítette a lányát, és még mindig nem heverte ki a tragédiát. Azt hiszi, a jóság segít majd felejtenie és megbékélnie. Ezért amikor ő és a felesége hírét veszi, hogy valahol a környékükön bezárnak egy árvaházat, befogadják magukhoz az intézményt vezető apácát és neveltjeit: egy csapat árva kislányt. De a lányokkal még valami érkez
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Milyen programok érdekelnek leginkább az idei PMN-en?
Természetesen a koncertek
A nivós színházi előadások
A hagyományőrző néptáncok, népzenei előadások
A bábszínházi előadások
A gasztronómiai programok
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2017. augusztus 21.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 8 dkg lila hagyma, 50 dkg paradicsom, 25 dkg koktélparadicsom, 10 dkg joghurt, 1 dl tejszín + a ...