Dobogós helyezések Miskolcon a VSK cselgáncsozóinak
Utoljára módositva: 2019-04-23 11:37:54

Hét alkalommal szólították dobogóra a Szatmárnémeti Városi Sportklub valamely cselgáncsozóját Miskolcon, a helyi Rendészeti Gimnázium sportcsarnokában rendezett Nyuszi Kupa nemzetközi viadal hetedik kiírásán.

Az elmúlt heti megmérettetésen egyébként magyarországi és romániai egyesületek cselgáncsozói mellett lengyelországi, ukrajnai és szlovákiai klubok is képviseltették magukat, így mintegy 300 fős mezőny küzdött a miskolci tatamikon. Gergely Attila tanáredző kilenc tanítványát kísérte el a versenyre, közülük Grebur Kevin (U9-es korosztály, –32 kg súlycsoport), Jeromos Álmos (U13, –35 kg) és Tudor Lăpteanu (U8, –30 kg) szereztek aranyérmet. Újoncként Jeromos Áron (–24 kg) és Vincze Péter Mátyás (25 kg) a 6, illetve 7 éven aluliak között egy-egy ezüstéremmel köszönt be, míg Haosi Anna (U11, –30 kg) és ifjabb Csehi Árpád (U8, –28 kg) bronzéremmel ünnepeltek a húsvétot megelőző versenyen.

Ötödik helyen zárt Reinegger András (U13, –35 kg), akárcsak az első versenyén szereplő Győrfi Krisztián (U13, –44 kg).

A csapatok pontversenyére a VSK közösen nevezett a Pelcz Attila által vezetett Szatmárnémeti Judo Master egyesülettel, és a nevező 27 klub közül a 3. helyen zártak.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Downton Abbey
Ma, 20:30
Ősszel a világszerte méltán híres és kedvelt DOWNTON ABBEY sorozat világában játszódó nagyszabású mozifilm kerül a közönség elé. A Crawley család és a szolgálatukban álló elszánt személyzet a Downton birtok fennállásának legfontosabb pillanatára készülődik. Az angol király és királyné látogatásának hírére felbolydul az egész ház, botrányok, románcok, intrikák kezdenek kibontakozni, és az események olyan fordulatot vesznek, hogy hirtelen egész Downton jövője forog kockán… A filmet a sorozat alkot
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Figyelemmel követed-e az országban zajló politikai eseményeket?
Természetesen, a csapból is ez folyik
Persze, követem és egyetértek a tüntetőkkel
Dragnea és a Dăncilă-kormány mondjon le!
Nem érdekel egyáltalán a politika
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2019. szeptember 16.)


    KONYHA
    Hozzávalók 4–6 pohárhoz: 50 dkg sárgabarack, 25 dkg zabkeksz, 2 dl habtejszín, porcukor, 2 csomag vaníliás cukor, őrölt fahéj. ...