Dolgoznak a Gogán
Utoljára módositva: 2019-07-02 09:21:06

A múlt heti városházi bejelentésnek megfelelően hétfő reggel elkezdték felszedni az aszfaltot a szatmárnémeti Octavian Goga sugárút C. A. Rosetti és Dâmboviţa utcák közötti szakaszán.

Irányonként egy-egy sáv járható tegnap óta, és ilyen körülmények között lehet majd közlekedni a munkák befejeztéig; Maskulik Csaba városmenedzser elmondta, hogy 6–10 nap lett előirányozva a munkavégzésre. Gödrös, repedezett és hullámos az aszfalt a Goga sugárúton, magyarázta Maskulik, ezért kell újrafektetni azt. Vannak szakaszok, ahol gyenge az alap, ahol kell, az is meg lesz erősítve, s a munkavégzésbe beletartozik a csatornatetők szintbe emelése is.

Rendőr irányítja a forgalmat a volt Billa előtti kereszteződésben, mert itt zebra is van, tegnap a déli órákban lépésben lehetett haladni az érintett útszakaszon, de főleg a Burdea sarok felől volt hosszabb az átjutási idő.

Azért csak a Soarelui lakótelep felőli szakaszán dolgoznak most az utcának, mert várható, hogy az Apaserv hamarosan elkezdi a csőcserét a vasúti aluljáróban, s a Dâmboviţa utca és a Burdea sarok között csak akkor fognak az úttest minőségével foglalkozni, ha végzett a föld alatti munkával a vízszolgáltató, emlékeztetett az eredeti és még érvényes tervekre a városmenedzser.

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2019. október 21.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 60 dkg sertéstarja, só, frissen őrölt bors, 3 ek. napraforgóolaj, 8 dkg füstölt szalonna, 2 fej vöröshagyma, 1 ...