Dolgoznak is, nem is
Utoljára módositva: 2014-10-17 09:51:24

Becsületesen elvégzett munka helyett hol itt, hol ott, felébe-harmadába dolgoznak a lázári út kamionok által tönkretett szakaszán.

Míg sütött a nap, tömték a gödröket az út Szatmárnémeti felőli végén

Szeptember másodika óta sem sikerült betömnie a gödröket a Lázárit Szatmárnémetivel összekötő alig három kilométeres útszakaszon a megyei tanácsnak. Miután híre ment, hogy a szükséges keretösszeget megszavazta ugyan az útjavításra korábban a tanács, de kifizetni nincs miből az elvégzett munkálatokat, a Tehnic Asist leállt a kivitelezéssel. Szeptember közepe óta gödrös út helyett tört kővel felszórt szakaszok miatt kénytelenek lépésben haladni az autósok, a megyei tanács mérnökei szerint jót tesz az útalapnak, ha nem csak úthenger, hanem a közúti forgalom járművei is tapossák azt. De lassan a tört kővel felszórt szakaszok is „elgödrösödnek”, a gödrök pedig tovább mélyülnek…

Időközben elkezdték azokat a gödröket betömni, amelyek az útnak azon a részén vannak, amelyek városi tulajdonban vannak, mivel a megyei tanács nem volt hajlandó pénzt költeni erre az útszakaszra.

Időközben esősre fordult az idő, úgyhogy a hét végére ígért befejezést kitolták kicsit, és a legújabb ígéretek arról szólnak, hogy október — és a választási kampány — végére lesznek készen a kamionok által járt útszakasz teljes hosszának megjavításával.

Princz Csaba

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Mit teszel szíved egészségének megóvása érdekében?
Naponta legalább 20 percert sétálok
Sok gyümölcsöt fogyasztok
Figyelek arra, hogy eleget aludjak
Megválogatom, milyen ételeket fogyasztok
Nem foglalkozom különösebben ilyesmivel
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2018. január 18.
Környezete nem tudja eldönteni, hogy ilyen tévedhetetlenek a megérzései vagy egyszerűen csak kiváló informátorai vannak.
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2018. január 18.)


    KONYHA
    Hozzávalók a szufléhoz: 2 dl zsíros tej, 8 dkg darált mák, 4 dkg porcukor, 4 db vajas kifli, 2 ...