Dolgoznak is, nem is
Utoljára módositva: 2014-10-17 09:51:24

Becsületesen elvégzett munka helyett hol itt, hol ott, felébe-harmadába dolgoznak a lázári út kamionok által tönkretett szakaszán.

Míg sütött a nap, tömték a gödröket az út Szatmárnémeti felőli végén

Szeptember másodika óta sem sikerült betömnie a gödröket a Lázárit Szatmárnémetivel összekötő alig három kilométeres útszakaszon a megyei tanácsnak. Miután híre ment, hogy a szükséges keretösszeget megszavazta ugyan az útjavításra korábban a tanács, de kifizetni nincs miből az elvégzett munkálatokat, a Tehnic Asist leállt a kivitelezéssel. Szeptember közepe óta gödrös út helyett tört kővel felszórt szakaszok miatt kénytelenek lépésben haladni az autósok, a megyei tanács mérnökei szerint jót tesz az útalapnak, ha nem csak úthenger, hanem a közúti forgalom járművei is tapossák azt. De lassan a tört kővel felszórt szakaszok is „elgödrösödnek”, a gödrök pedig tovább mélyülnek…

Időközben elkezdték azokat a gödröket betömni, amelyek az útnak azon a részén vannak, amelyek városi tulajdonban vannak, mivel a megyei tanács nem volt hajlandó pénzt költeni erre az útszakaszra.

Időközben esősre fordult az idő, úgyhogy a hét végére ígért befejezést kitolták kicsit, és a legújabb ígéretek arról szólnak, hogy október — és a választási kampány — végére lesznek készen a kamionok által járt útszakasz teljes hosszának megjavításával.

Princz Csaba

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Milyen filmeket nézel szívesen a moziban?
Vígjáték
Horror
Sci-fi
Romantikus
Nem járok moziba
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2019. február 23.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 3 dkg élesztő, 3 dl tej, 1 tk. cukor, 50 dkg liszt (+ a szóráshoz), 2 tojás sárgája, ...