Dolgoznak is, nem is
Utoljára módositva: 2014-10-17 09:51:24

Becsületesen elvégzett munka helyett hol itt, hol ott, felébe-harmadába dolgoznak a lázári út kamionok által tönkretett szakaszán.

Míg sütött a nap, tömték a gödröket az út Szatmárnémeti felőli végén

Szeptember másodika óta sem sikerült betömnie a gödröket a Lázárit Szatmárnémetivel összekötő alig három kilométeres útszakaszon a megyei tanácsnak. Miután híre ment, hogy a szükséges keretösszeget megszavazta ugyan az útjavításra korábban a tanács, de kifizetni nincs miből az elvégzett munkálatokat, a Tehnic Asist leállt a kivitelezéssel. Szeptember közepe óta gödrös út helyett tört kővel felszórt szakaszok miatt kénytelenek lépésben haladni az autósok, a megyei tanács mérnökei szerint jót tesz az útalapnak, ha nem csak úthenger, hanem a közúti forgalom járművei is tapossák azt. De lassan a tört kővel felszórt szakaszok is „elgödrösödnek”, a gödrök pedig tovább mélyülnek…

Időközben elkezdték azokat a gödröket betömni, amelyek az útnak azon a részén vannak, amelyek városi tulajdonban vannak, mivel a megyei tanács nem volt hajlandó pénzt költeni erre az útszakaszra.

Időközben esősre fordult az idő, úgyhogy a hét végére ígért befejezést kitolták kicsit, és a legújabb ígéretek arról szólnak, hogy október — és a választási kampány — végére lesznek készen a kamionok által járt útszakasz teljes hosszának megjavításával.

Princz Csaba

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
Állás
Nürnberg környékén (Bayern) otthoni, 24 órás idősápolás-háztartásbeli személyek...
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Legendás állatok - Grindelwald bűntettei
Ma, 21:00
Göthe Salmander (Eddie Redmayne) szerencsére nem változik. Most is ugyanaz a kétballábas, nagy tudású varázsló, aki él-hal a legendás állatokért, és mindent megtesz értük, akár a Roxfortban jár, akár a világ más, egzotikus tájain. A varázslények iránti rajongása azonban ismét újabb kalandba sodorja: ezúttal régi szerelme, Leta Lestrange is felbukkan, de mellette vannak az első részben megismert barátai, a két csinos varázslónő, a legilimentor Queenie (Alison Sudol) és az auror Propentina (Kather
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Szoktál-e karácsonyi vásárba járni?
Természetesen, nemcsak a helyi, környékbeli vásárokba is elmegyek
A közelben lévő vásárokban szoktam nézelődni, hozzátartozik a karácsonyhoz
A helyi vásárba nézünk ki a családdal
Nem szeretem a karácsonyi vásárt
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2018. november 21.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 1 csomag leveles tészta, 20 dkg sütőtök, 1/2 fej lila hagyma, 10 dkg lágy kecskesajt, 5 dkg dió, ...