Dolgoztak a városi rendőrök
Utoljára módositva: 2020-02-21 09:21:51

Még mindig van dolguk a szatmárnémeti autóelszállítóknak, több mint száz autót „emeltek el” januárban.

Több mint ezer esetben jártak el januárban a szatmárnémeti városi rendőrök, áll a hatóság múlt havi jelentésében; főleg a közúti közlekedés, illetve a közrend és az együttélés szabályai ellen vétőkkel szemben léptek fel, ilyen ügyek miatt közel háromszáz jegyzőkönyvet írtak. Több mint száz autóst bírságoltak meg tilosban parkolás miatt, csendháborításért nyolc büntetést róttak ki, két esetben pedig szabálytalan állattartás miatt léptek fel.
Több mint ötszáz közlekedési szabálysértésen vagy kihágáson kaptak rajta autósokat, bicikliseket vagy gyalogosokat januárban a városi rendőrök, ilyenek miatt róttak ki legnagyobb értékben pénzbírságokat is. A jegyzőkönyvek közül több mint háromszázba került pénzbírság-befizetési felszólítás is, ezek összértéke több mint 125 ezer lej.
Januárban kétszáz autóhoz rendelték ki a lopóautót a szatmárnémeti városi rendőrök, száztíz esetben sor is került az elszállításra, kilencven sofőr pedig még az emelési művelet elkezdése előtt visszaért a tilosban hagyott kocsijához. Az autóelszállítással kapcsolatos büntetések összértéke meghaladta az 53 ezer lejt.
Az emelőkocsi nonstop üzemel, több váltásban dolgozik a sofőr és a darukezelő, és városi járőr is mindig van, úgyhogy éjjel-nappal tettre kész a lopóautó; akinek gondot okoz egy szabálytalanul parkoló autó, bármikor hívhatja. A városi rendőrség 0361.919-es számán lehet bejelenteni, ha autóst, gyalogost vagy biciklist zavar egy-egy szabálytalanul parkoló jármű. Éjjel-nappal üzemel a 0733.046.635-ös számon elérhető, Gara Ferăstrău utca 9. szám alatti telephely is, ahová az elszállított kocsikat viszik, így a tulajdonosnak sem kell reggelig várnia az esetleg az éjszakai órákban elszállított autója kiváltásáért.

Princz Csaba

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2020. március 30.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 50 dkg liszt, 10 dkg vaj, 2 db tojás, 2 dl tej, 2,5 dkg friss élesztő, 10 dkg ...