Döntetlent játszott az Olimpia FC a tatrangiakkal
Utoljára módositva: 2014-07-27 18:15:41

Cosmin Bodea, az Olimpia FC vezetőedzője szerint az újoncok még nem épültek be a csapat játékába, ugyanakkor szükséges a középpályát és a hátvédsort erősítené a bajnoki rajt előtt.

A szatmári legénység augusztus elsején tér haza a brassópojánai edzőtáborból

Döntetlent játszott felkészülési mérkőzésen a Szatmárnémeti Olimpia FC labdarúgócsapata a szintén másodosztályos Tatrangi Unirea ellen. A brassópojánai edzőtábor második meccsén a Brassói megyei együttes egy hatalmas védelmi hiba során szerzett vezetést a találkozó 14. percében: Muntean vesztett labdát a saját térfelén, ebből rúgott gólt az ellenfél. A szatmári legénység a második félidő derekán egyenlített: Gavrilescu jobb oldali beadása Bratát találta meg a hosszú sarkon, amely nem hibázott és betalált az Unirea kapujába.

Cosmin Bodea vezetőedző lapunknak elmondta, hogy jó, rutinos csapattal ikszeltek és elégedett az eredménnyel. „Tekintve, hogy eddig többnyire az erőnléti edzésre helyeztük a hangsúlyt és, hogy a felkészülés elején vagyunk, úgy gondolom, hogy a fiúk tisztesen helyt álltak, jól játszottak. Ráadásul az ellenfél is jó csapatot képez, hiszen rutinos játékosok alkotják a keretet. Láttam, hol kell javítani a játékon, hiszen a helyzetkihasználással gondok vannak. Szombaton volt legalább hat helyzet, amelyből gólt kellett volna rúgni. Ugyanakkor hiányzik még két–három játékos, elsősorban a középpályásra és a középvédőre lenne szüksége a csapatnak. Másrészt egyes posztokra konkurencia kellene” – tette hozzá a szakvezető, aki szerint az újoncok még nem épültek be teljesen az Olimpia játékába, de reméli, hogy a bajnoki rajtig orvosolni sikerül ezt a gondot.

A szatmári legénység hétvégéig marad Brassópojanán, azután hazai környezetben folytatja a felkészülést. Mint ismeretes, az elmúlt héten egy ötödosztályos csapattal, Botfaluval játszott edzőmeccset és 7–1 arányban győzött. Szerdán vagy csütörtökön még egy mérkőzést játszana az együttes, mielőtt hazatér, de egyelőre nem lehet tudni, ki lesz az ellenfél.

Felkészülési mérkőzésen

Szatmárnémeti Olimpia FC – Tatrangi Unirea 1–1 (0–1). Brata (62. perc), illetve Niculae (14.).

Olimpia FC: Anca–Trip – Muntean, Bălău, Mureşan, Iuhas – Gavrilescu, Micaş, Bic, Laso, Neagu – Bujor. Játszottak még: Şuta – Paul, Svarczkopf, Faur, Villand, Feier, Apostu, Brata.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Előzetes
Annabelle 2. - A teremtés
Ma, 20:55
Leírás: A félelem nem múlik el. A Gonoszt nem lehet lerázni: mindig visszatér, és arra csap le, aki a leginkább megérdemelné a jót. Egy babakészítő évekkel ezelőtt elveszítette a lányát, és még mindig nem heverte ki a tragédiát. Azt hiszi, a jóság segít majd felejtenie és megbékélnie. Ezért amikor ő és a felesége hírét veszi, hogy valahol a környékükön bezárnak egy árvaházat, befogadják magukhoz az intézményt vezető apácát és neveltjeit: egy csapat árva kislányt. De a lányokkal még valami érkez
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Milyen programok érdekelnek leginkább az idei PMN-en?
Természetesen a koncertek
A nivós színházi előadások
A hagyományőrző néptáncok, népzenei előadások
A bábszínházi előadások
A gasztronómiai programok
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2017. augusztus 24.
Olyan új helyzetekbe kerül, ahol nem boldogul a régi sablonokkal. Engedje szabadon áradni képzelőerejét, és megtalálja a megoldásokat!
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2017. augusztus 24.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 8 dkg lila hagyma, 50 dkg paradicsom, 25 dkg koktélparadicsom, 10 dkg joghurt, 1 dl tejszín + a ...