Döntőbe táncolt minden páros
Utoljára módositva: 2017-10-04 15:14:13

A Szatmárnémeti Loga Dance School mindegyik nevező sporttáncpárosa döntőig jutott az elmúlt hétvégén Felsőbányán, a Máramaros Kupa zónaversenyen, amelyen több mint 160 duó lépett a táncparkettre.

A tizenegy szatmári kettős összesen tizenhárom éremmel tért haza, négyen pedig dobogóra álltak.

Eredmények

2. hely: Luca Simon, Amalia Simion (14–15 évesek, D-osztály). 

3. hely: Makara Dániel, Iulia Pușcaș (6–11 évesek, open basic), Rafael Diousi, Alexia Tala (14–15 évesek, D-osztály), Nagy Dominik, Ilonczai Dóra (10–11 évesek, hobby). 

4. hely: Makara Dániel, Iulia Pușcaș (6–11 évesek, open basic), Eduard Pușcaș, Bacuțiu Mák Regina (6–9 évesek, hobby), Luca Silaghi Fartan, Lara Mihai (8–9 évesek, kezdők, 1 tánc). 

5. hely: Kengye Ádám, Illés Tamara (14–15 évesek, D-osztály), Tóth Krisztián, Larisa Lohan (12–13 évesek, E-osztály), Luca Silaghi Fartan, Lara Mihai (8–9 évesek, kezdők, 1 tánc). 

6. hely: Pop Dániel, Alexandra Mihali (14–15 évesek, D-osztály). 

7. hely: Hornyák Dániel, Nagy Júlia (12–13 évesek, D-osztály), Varga Andrei, Pauliuc Rita (6–11 évesek, E-osztály).

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
A Hangya és a Darázs
Ma, 16:55
A Marvel Studios új filmjében az Amerika Kapitány: Polgárháború eseményeit követően Scott Lang kénytelen viselni döntései következményeit szuperhősként és apaként egyaránt. Próbál egyensúlyozni a magánéletében és a Hangyaként reá nehezedő felelősséggel, ám mikor Hope van Dyne és Dr. Hank Pym felkeresi, újabb küldetésre indul. A Darázs személyében társat is kap, így csapatban derítenek fel súlyos titkokat a múltból.
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
Felhőkarcoló
Ma, 21:00
Will Sawyer (Dwayne Johnson), aki egykor az FBI túszmentő osztagát vezette, jelenleg felhőkarcolókra specializálódott biztonsági szakértőként dolgozik. Legújabb megbízása miatt Hongkongba utazik, amikor a világ legmagasabb épülete hirtelen kigyullad, és őt kiáltják ki felelősnek. Will ellen körözést adnak ki, így kell megállítania az igazi felelősöket, tisztára mosnia a nevét, és legfőként megmenteni a családját, akik az épületben rekedtek... a tűzvonal fölött.
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Mit szólsz a 2018-as világbajnokság eredményéhez?
Várható volt, megérdemeltem nyertek a franciák
A horvátok jobbak voltak
Mindegy volt, ki nyeri
Nem néztem a VB-t
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2018. július 16.
Ne mondj igent arra, amit nem akarsz. Igen, tudom, hogy ez nem az a nagy életbölcsesség, amire egy horoszkóptól vársz. Ugyanakkor ma sokan akarják rád tukmálni az akaratukat, és az érzelmi zsarolás igen sokféle formájával találkozhatsz. Ragaszkodj a saját akaratodhoz, és szelíden mondj nemet minden manipulációra.
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2018. július 16.)


    KONYHA
      Hozzávalók: 1 csomag rétestészta (de leveles tésztával is jó), 10 dkg spenót, 20 dkg túró, 1 db tojás, ...