Döntőben a 16 éves lányok
Utoljára módositva: 2018-05-15 15:50:55

Bejutott a 16 éven aluliak országos döntőjébe a Szatmárnémeti Sportlíceum-Iskolai Sportklub női kosárlabdacsapata.

Adriana Pricop edző tanítványai az elmúlt hétvégén 69–44-re győzték le az a Gyurkány György Sportteremben a Bukaresti ACS Admar együttest, és biztosították helyüket az ország legjobb hat csapata között.

„Ez egy hatalmas siker a lányoknak. Gratulálok nekik, hogy harcoltak az utolsó percig. Az ACS Admar elleni meccs nagyon fontos volt, hiszen a találkozó győztese kvalifikálta magát a döntőbe. Örülök, hogy sikerült győzni, és remélem, hogy ezt a jó formát az alexandriai tornára is tovább viszik” — mondta Adriana Pricop.

A döntő torna jövő szerdán, május 23-án kezdődik Alexandrián. Szakemberek szerint a házigazda az első számú favorit a bajnoki cím megszerzésére, de a további dobogós helyezésekért nyitott a küzdelem.

„Nagyon bízom abban, hogy a hosszú út nem fogja befolyásolni a lányok teljesítményét. Ott ugyanis öt nap alatt üt meccsünk lesz, ezért nagyon jól kell beosszuk az erőnket. Bízunk az éremszerzésben” — tette hozzá a szatmári lányok edzője

23-án a Temesvári CSS Bega ellen kezdenek a szatmáriak, 24-én a Bukaresti CS Olimpia lesz az ellenfél, majd a Bukaresti ACS Champions, a CSS Alexandria, zárásként pedig a Dési LAPI ellen lépnek pályára.

A BukarestiACS Admar elleni mérkőzésen játszottak: Teo Maier (10 pont), Selena Oros (16), Laura Bota (12), Medvei Melisza (13), Serena Ciortan (7), Simona Dan (6), Denisa Bor (5), Szilágy Kitti, Purguly Viktória, Kállai Hanna.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Melyik a kedvenc téli sportod?
A síelés
A snowboardozás
A korcsolyázás
A szánkózás
A jégkorongozás
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2019. január 19.)


    KONYHA
    Készítsünk olyan ételeket újévre, amelyekkel két legyet ütünk egy csapásra: nemcsak a szilveszteri menühöz, de az újévi asztalra is ...