Döntőben a 16 éves lányok
Utoljára módositva: 2018-05-15 15:50:55

Bejutott a 16 éven aluliak országos döntőjébe a Szatmárnémeti Sportlíceum-Iskolai Sportklub női kosárlabdacsapata.

Adriana Pricop edző tanítványai az elmúlt hétvégén 69–44-re győzték le az a Gyurkány György Sportteremben a Bukaresti ACS Admar együttest, és biztosították helyüket az ország legjobb hat csapata között.

„Ez egy hatalmas siker a lányoknak. Gratulálok nekik, hogy harcoltak az utolsó percig. Az ACS Admar elleni meccs nagyon fontos volt, hiszen a találkozó győztese kvalifikálta magát a döntőbe. Örülök, hogy sikerült győzni, és remélem, hogy ezt a jó formát az alexandriai tornára is tovább viszik” — mondta Adriana Pricop.

A döntő torna jövő szerdán, május 23-án kezdődik Alexandrián. Szakemberek szerint a házigazda az első számú favorit a bajnoki cím megszerzésére, de a további dobogós helyezésekért nyitott a küzdelem.

„Nagyon bízom abban, hogy a hosszú út nem fogja befolyásolni a lányok teljesítményét. Ott ugyanis öt nap alatt üt meccsünk lesz, ezért nagyon jól kell beosszuk az erőnket. Bízunk az éremszerzésben” — tette hozzá a szatmári lányok edzője

23-án a Temesvári CSS Bega ellen kezdenek a szatmáriak, 24-én a Bukaresti CS Olimpia lesz az ellenfél, majd a Bukaresti ACS Champions, a CSS Alexandria, zárásként pedig a Dési LAPI ellen lépnek pályára.

A BukarestiACS Admar elleni mérkőzésen játszottak: Teo Maier (10 pont), Selena Oros (16), Laura Bota (12), Medvei Melisza (13), Serena Ciortan (7), Simona Dan (6), Denisa Bor (5), Szilágy Kitti, Purguly Viktória, Kállai Hanna.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Deadpool 2
Ma, 21:00
Miután túlél egy csaknem halálos kimenetelű találkozást egy tehénnel, az eltorzult ábrázatú büfés szakács (Wade Wilson) azon fáradozik, hogy beteljesítve álmát ő legyen varázslatos városának legszexibb pultosa, s közben azzal is kénytelen megbarátkozni, hogy elveszítette ízl(el)ését. Hogy ismét megfűszerezze életét, no meg hogy szert tegyen egy fluxuskondenzátorra, Wade nindzsákkal, a jakuzával és pár szexuálisan túlfűtött kutyával is megbirkózik. Beutazza a világot, s közben felfedezi a család,
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Mit tervezel a hosszúhétvégére?
Kirándulást
Strandolást
Wellness-hétvégét
Nagyakarítást
Pihenést
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2018. május 22.
A Merkúr az ön második sorsterületéről a Bika jegyéből, aki mindig realitásokban gondolkodik és folyamatosan gyarapodik, most egy szembenállást alkot az ön nyolcadik sorsterületén álló Jupiterrel. Fogja vissza fennhéjázó hajlamát másokkal szemben, készséggel hallgassa meg a többieket, és maradjon rugalmas, őrizze meg humorérzékét.
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2018. május 22.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 20 dkg étcsokoládé, 2 ek. holland kakaópor, 10 dkg vaj (+ a tepsihez), 4 db tojás, 15 dkg ...