Dragnea: nem érdekel az amnesztiáról szóló rendelet
Utoljára módositva: 2018-09-22 12:45:44

Engem személyesen nem érdekel az amnesztiáról szóló rendelet – nyilatkozta péntek este Liviu Dragnea, a Szociáldemokrata Párt (PSD) elnöke, a párt Országos Végrehajtó Bizottságának ülése után.

“Beszéltünk az amnesztiáról és a közkegyelemről, és mindenféle változatot hallottam. Ha ilyent akar kiadni a kormány, hát adjon, hogy mikor, az ő dolga. Én megmondtam: engem személyesen nem érdekel az amnesztiáról szóló rendelet. Néhányan azok közül a kollégák közül, akik bíráltak, hónapok óta nyomást gyakorolnak a kormányra, hogy adjon ki egy ilyen rendeletet. Viorica Dăncilă miniszterelnök nem engedett a nyomásnak. Ugyanakkor senki sem tudott választ adni egy alapvető kérdésre: mi a megoldás azokra a szerencsétlen helyzetekre, amelyeket azok a bizonyos vegyes csapatok okoztak, meg azok, akik protokollumokat írtak alá? Senki nem válaszolt arra a kérdésre, hogy mi legyen azokkal a törvénytelen módszerekkel gyűjtött bizonyítékokkal, amelyek alapján nagyon sok román állampolgárt jogtalanul elítéltek? (…) Az igazságügyi törvények életbeültetésétől való félelem azzal is magyarázható, hogy azok, akik rosszat tettek, egyszer fizetni fognak” – jelentette Dragnea.

A Szociáldemokrata Párt Országos Végrehajtó Bizottsága tagjainak többsége bizalmat szavazott pénteken Liviu Dragnea pártelnöknek.

AGERPRES

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
Állás
Nürnberg környékén (Bayern) otthoni, 24 órás idősápolás-háztartásbeli személyek...
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
A Grincs
Ma, 15:00
Az Illumination nyolcadik egészestés animációs filmje A GRINCS, amely Dr. Seuss közkedvelt karácsonyi klasszikusa alapján készült. A Grincs egy cinikus, zsémbes zöld szőrmók története, aki el akarja lopni a karácsonyt, ám végül egy kislány őszinte ünnepi lelkesedése szívhez téríti. Vicces és szívmelengető történet a karácsony lényegéről és az optimizmus megtörhetetlen erejéről. A Grincs magányosan éldegél barlangjában a Kobak hegyen, egyetlen társasága hűséges kutyája, Max. A barlang tele van mi
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
A karácsony mentőakció
Ma, 16:40
Amikor az összes manó megbetegszik, a Mikulásra hárul a feladat, hogy a békés karácsony ünnepek érdekében gyógyírt keresve körbeutazza a Földet. Egy szerencsétlen landolást követően Párizsban találja magát, ahol nem egészen úgy működnek a dolgok, mint otthon, Lappföldön. Szerencséjére egy kedves család a segítségére siet, így talán még nincs veszve az idei karácsony.
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
Ragadozó városok
Ma, 20:30
Évezredekkel azután, hogy a civilizációt elpusztította egy kataklizmikus esemény, az emberiség alkalmazkodott a körülményekhez, és új életmódot fejlesztett ki. Hatalmas mozgó városok róják a föld felszínét, és könyörtelenül vadásznak a kisebb városokra. Tom Natsworthy, aki a mozgó London város egyik alsó soráról származik, találkozik a veszélyes szökevénnyel, Hester Shaw-val, és kisvártatva a saját életéért kell küzdenie... A két ellenlábas, akiknek sosem kellett volna találkozniuk, váratlanul s
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Milyen karácsonyi ajándékokat részesítesz előnyben?
Általában élményt adok ajándékba
A hasznos dolgokat részesítem előnyben
Ár alapján választok ajándékot, ami éppen belefér a keretbe
Mindig megkérdezem az ajándékozottat, ő mit szeretne kapni
Nem szoktam ajándékozni
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2018. december 13.)


  KONYHA
  Hozzávalók a tésztához: 35 dkg finomliszt, 4 db tojás, 15 dkg kristálycukor, 25 dkg méz, 1 tk. szódabikarbóna, 1 ...