Dragnea: nem érdekel az amnesztiáról szóló rendelet
Utoljára módositva: 2018-09-22 12:45:44

Engem személyesen nem érdekel az amnesztiáról szóló rendelet – nyilatkozta péntek este Liviu Dragnea, a Szociáldemokrata Párt (PSD) elnöke, a párt Országos Végrehajtó Bizottságának ülése után.

“Beszéltünk az amnesztiáról és a közkegyelemről, és mindenféle változatot hallottam. Ha ilyent akar kiadni a kormány, hát adjon, hogy mikor, az ő dolga. Én megmondtam: engem személyesen nem érdekel az amnesztiáról szóló rendelet. Néhányan azok közül a kollégák közül, akik bíráltak, hónapok óta nyomást gyakorolnak a kormányra, hogy adjon ki egy ilyen rendeletet. Viorica Dăncilă miniszterelnök nem engedett a nyomásnak. Ugyanakkor senki sem tudott választ adni egy alapvető kérdésre: mi a megoldás azokra a szerencsétlen helyzetekre, amelyeket azok a bizonyos vegyes csapatok okoztak, meg azok, akik protokollumokat írtak alá? Senki nem válaszolt arra a kérdésre, hogy mi legyen azokkal a törvénytelen módszerekkel gyűjtött bizonyítékokkal, amelyek alapján nagyon sok román állampolgárt jogtalanul elítéltek? (…) Az igazságügyi törvények életbeültetésétől való félelem azzal is magyarázható, hogy azok, akik rosszat tettek, egyszer fizetni fognak” – jelentette Dragnea.

A Szociáldemokrata Párt Országos Végrehajtó Bizottsága tagjainak többsége bizalmat szavazott pénteken Liviu Dragnea pártelnöknek.

AGERPRES

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
Szolgáltatás
Szállítok kavicsot, homokot, szemetet. Tel.: 0741077706.
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
A belleville-i zsaru
Ma, 14:50
Leírás
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
Csillag születik
Ma, 18:50
A show business kegyetlen és kiszámíthatatlan: de mennie kell. Jackson Maine (Bradley Cooper) valaha híres volt, de az ital és az örök turnézás kiszívta minden erejét. Leáldozóban van a csillaga. Ám megismerkedik egy fiatal, naiv és ismeretlen énekesnővel (Lady Gaga), akiben meglátja a zsenit. A férfi támogatja felfedezettjét, és közben beleszeret. Egyre szenvedélyesebb viszonyuk közben egyre jobban el is távolodnak egymástól: mert az ismeretlen lány pályája fantasztikus ütemben ível felfelé. A
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Szoktál-e önkénteskedni?
Igen, az iskolában kapcsolódtam be egy önkéntes programba.
Néha részt veszek önkéntes tevékenységekben, de ez eléggé rendszertelen.
Eddig még nem volt lehetőségem rá, de szívesen megtenném.
Nincs időm ilyesmire, így is alig marad szabadidőm.
Nem, az önkénteskedést nem nekem találták ki.
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2018. október 21.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 1 fej kelkáposzta, 15 dkg főtt sonka, 15 dkg trappista sajt. A panírozáshoz: liszt, 2 db tojás, zsemlemorzsa, ...