Dragnea: nem érdekel az amnesztiáról szóló rendelet
Utoljára módositva: 2018-09-22 12:45:44

Engem személyesen nem érdekel az amnesztiáról szóló rendelet – nyilatkozta péntek este Liviu Dragnea, a Szociáldemokrata Párt (PSD) elnöke, a párt Országos Végrehajtó Bizottságának ülése után.

“Beszéltünk az amnesztiáról és a közkegyelemről, és mindenféle változatot hallottam. Ha ilyent akar kiadni a kormány, hát adjon, hogy mikor, az ő dolga. Én megmondtam: engem személyesen nem érdekel az amnesztiáról szóló rendelet. Néhányan azok közül a kollégák közül, akik bíráltak, hónapok óta nyomást gyakorolnak a kormányra, hogy adjon ki egy ilyen rendeletet. Viorica Dăncilă miniszterelnök nem engedett a nyomásnak. Ugyanakkor senki sem tudott választ adni egy alapvető kérdésre: mi a megoldás azokra a szerencsétlen helyzetekre, amelyeket azok a bizonyos vegyes csapatok okoztak, meg azok, akik protokollumokat írtak alá? Senki nem válaszolt arra a kérdésre, hogy mi legyen azokkal a törvénytelen módszerekkel gyűjtött bizonyítékokkal, amelyek alapján nagyon sok román állampolgárt jogtalanul elítéltek? (…) Az igazságügyi törvények életbeültetésétől való félelem azzal is magyarázható, hogy azok, akik rosszat tettek, egyszer fizetni fognak” – jelentette Dragnea.

A Szociáldemokrata Párt Országos Végrehajtó Bizottsága tagjainak többsége bizalmat szavazott pénteken Liviu Dragnea pártelnöknek.

AGERPRES

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
Szolgáltatás
Szállítás, költöztetés. Tel.: 0725353499.
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2019. június 17.)


  KONYHA
  Hozzávalók   25 dkg szikkadt fehér kenyér olívaolaj 25 dkg koktél paradicsom só 1 tk morzsolt lestyán 1 tk ...