E hét végén: Sárközújlak Napjai
Utoljára módositva: 2014-07-03 19:35:17

Minden korosztály igényeit kielégítő műsorok várják az érdeklődőket szombaton és vasárnap, Sárközújlak Napjain. A Bikini együttes lesz a sztárvendég.

Hangulatos koncertet ígérnek D. Nagy Lajosék (Fotó: rockbook.hu - Galcsik Gyorgy)

Július 5–6-án rendezik meg Sárközújlak Napjait. Szombaton tartják a bográcsfőző-versenyt, amelyre eddig nyolc csapat jelezte részvételi szándékát. Amíg az ételek főnek, lesz kötélhúzóverseny, erős emberek versenye. Hat lány jelentkezett a fiatalok szépségversenyére, de még várják a jelentkezőket. Első alkalommal szeretnék megrendezni a háziasszonyok szépségversenyét, a szervezők remélik, hogy erre is lesznek jelentkezők. 19 órától Poeniţa- és Alterego-koncert szerepel a műsorban, 21 órától pedig szabadtéri diszkó lesz DJ Gabival. Vasárnap 14 órától a helyi gyerekek lépnek fel, ezután a Tik-tak Bábszínház előadása következik a Fizimiska kalandjai című bábjátékkal. 17 órától lép fel Văru Săndel, a nagykárolyi Rekettye, lesz hiphop-bemutató és beat-boxot ad elő Csirik Csongor. 19 órától Mohácsi Brigitta-, Lora- és Bikini-koncert lesz. 20 órakor tombolasorsolásra kerül sor, amelyen 80 cm képernyőjű televíziót, mosógépet, hűtőszekrényt, kávéfőzőt, mikrohullámú sütőt, két táblagépet, gyümölcscentrifugát, öt darab százlejes vásárlási utalványt, öt pár cipőt, hat dinnyét, valamint elektromos borotvát és hajnyírógépet lehet nyerni. Mindkét nap lesz fafaragóverseny, amelyen hazai és külföldi fafaragók vesznek részt.

Elek György

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Az igazság ligája
Ma, 15:00
Bruce Wayne tudja, hogy nem vonulhat vissza. A világnak szüksége van rá, és a hozzá hasonlókra, mert különben védtelen. Új szövetségese, Diane Prince segítségével csapatot toboroz. Ehhez hasonló nem történt még soha: Batman és Wonder Woman mellé felsorakozik egy csapat metahumán: Aquaman, Cyborg és Flash. És amikor végre összefognak, rá kell jönniük, hogy talán még az ő egyesített erejük is kevés. Lassúak voltak. A Földet fenyegető katasztrófa már nagyon közel jár, és elképesztő hatalommal bír.
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
Coco
Ma, 17:15
Annak ellenére, hogy családja ősidők óta megveti a zenét, Miguel arról ábrándozik, hogy egyszer neves muzsikus lesz, akárcsak bálványa, Ernesto de la Cruz. Rejtélyes események láncolatát követően a fiú előtt megnyílik a holtak bámulatos és színkavalkádos világa, ahol bizonyítani tudja tehetségét. Varázslatos útja során összeakad a simlis Hectorral, s ketten együtt próbálják megfejteni a titkot, ami fényt derít Miguel családjának valódi történetére.
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
Épouse-moi mon pote
Ma, 21:45
Yassine, a fiatal marokkói diák Párizsban tanul építészetet. Egy szerencsétlen eseményt követően Yassine elmulasztja az egyik vizsgáját, így elveszíti vízumát. Hogy gyorsan megoldást találjon a kialakult problémára összeházasodik legjobb barátjával. A gond csak az, hogy a nyakukra mászik egy ellenőr, aki a házasság valódiságát hivatott kivizsgálni.
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Te megvetted-e már a karácsonyi ajándékokat?
Igen, mindig jó előre készülök, hogy semmit se felejtsek el
Még folyamatban van az ajándékok beszerzése
Nem vásárolok, saját kezűleg készítem el azokat
Dehogy, majd utolsó percben kapkodok, mint általában
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2017. december 12.
Szereti, ha elismerik érdemeit, márpedig kedvese most annyira a saját problémáival van elfoglalva, hogy nem értékeli kellőképpen az Ön eredményeit.
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2017. december 12.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 1 db sütőtök, 2–3 db cékla, olívaolaj, só, bors, 1 nagy marék dió, frissen reszelt szerecsendió, 4 szelet ...