E hét végén: Sárközújlak Napjai
Utoljára módositva: 2014-07-03 19:35:17

Minden korosztály igényeit kielégítő műsorok várják az érdeklődőket szombaton és vasárnap, Sárközújlak Napjain. A Bikini együttes lesz a sztárvendég.

Hangulatos koncertet ígérnek D. Nagy Lajosék (Fotó: rockbook.hu - Galcsik Gyorgy)

Július 5–6-án rendezik meg Sárközújlak Napjait. Szombaton tartják a bográcsfőző-versenyt, amelyre eddig nyolc csapat jelezte részvételi szándékát. Amíg az ételek főnek, lesz kötélhúzóverseny, erős emberek versenye. Hat lány jelentkezett a fiatalok szépségversenyére, de még várják a jelentkezőket. Első alkalommal szeretnék megrendezni a háziasszonyok szépségversenyét, a szervezők remélik, hogy erre is lesznek jelentkezők. 19 órától Poeniţa- és Alterego-koncert szerepel a műsorban, 21 órától pedig szabadtéri diszkó lesz DJ Gabival. Vasárnap 14 órától a helyi gyerekek lépnek fel, ezután a Tik-tak Bábszínház előadása következik a Fizimiska kalandjai című bábjátékkal. 17 órától lép fel Văru Săndel, a nagykárolyi Rekettye, lesz hiphop-bemutató és beat-boxot ad elő Csirik Csongor. 19 órától Mohácsi Brigitta-, Lora- és Bikini-koncert lesz. 20 órakor tombolasorsolásra kerül sor, amelyen 80 cm képernyőjű televíziót, mosógépet, hűtőszekrényt, kávéfőzőt, mikrohullámú sütőt, két táblagépet, gyümölcscentrifugát, öt darab százlejes vásárlási utalványt, öt pár cipőt, hat dinnyét, valamint elektromos borotvát és hajnyírógépet lehet nyerni. Mindkét nap lesz fafaragóverseny, amelyen hazai és külföldi fafaragók vesznek részt.

Elek György

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Bűbáj herceg és a nagy varázslat
Ma, 17:00
Bűbáj herceget szörnyű átok sújtja, Bűbájos kisugárzásától a királyság minden nőnemű lakója egyből beleszeret, ám mivel ez csak varázslat, képtelen megtalálni így az igaz szerelmet. És ha a 21. születésnapjáig nem lel rá az igaz szerelemre, az átok végérvényesen beteljesedik.
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
Örökség
Ma, 21:00
Miután Ellen, a Graham család nagymamája meghal, lánya egyre több megmagyarázhatatlan eseménnyel szembesül anyja múltjából. Minél többet fedeznek fel az elhunyt asszony életéből, annál baljósabb változások következnek be a család élő tagjainak életében. Ari Aster első nagyjátékfilmje egy család szétesésének mesterien bemutatott, lidércnyomásos látomása, bővelkedik hátborzongató jelenetekben. A családi gyász baljós, mélyen nyugtalanító események elindítója. És mi lehet a vérfagyasztó örökség?
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Figyelemmel követed-e a VB-t?
Nem kérdés, ez az év eseménye
Figyelemmel követem, de azért nem mindenáron
Ha olyan meccs van, ami érdekel, azt megnézem
Legfeljebb a társaság miatt nézek focit
Nem érdekel a foci, a VB-t sem nézem
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2018. június 21.
Hihetetlen belső érzékkel észreveszi saját önbecsapási kísérleteit. Igazán őszinte önmagához és ezt környezetének sokszor nehéz követnie.
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2018. június 21.)


    KONYHA
      Hozzávalók: 1 csomag rétestészta (de leveles tésztával is jó), 10 dkg spenót, 20 dkg túró, 1 db tojás, ...