Eb-meghívással és érmekkel tértek haza a karatékák az IKU-bajnokságról
Utoljára módositva: 2019-05-22 16:20:34

A Temes megyei Újszentesen rendezte idén a Nemzetközi Karate-szövetséghez (IKU) tartozó honi föderáció a román bajnokságot, amelyen részt vettek a Szatmárnémeti Okinawa SK sportolói is.

Nyesti Csaba vezetőedző (4. Dan) ezúttal is két csapattal utazott a bánsági városba: a 15-ös lakónegyedben levő edzőteremben készülő ép sportolók mellett az Erhard Kastélya egyesület speciális tréningein résztvevő gyermekei is részt vettek a speciális bajnokság kata versenyszámában.

A tizenkét ép sportoló kata és kumite próbákban is tatamira lépett és hét érmet sikerült begyűjteni. Három karatéka viszont megsérült, így idő előtt kényszerültek feladni a további küzdelmeket.

A speciális bajnokságon résztvevő tíz szatmári gyermek (ADHD, autista, aszperger, down-szindroma) mind aranyéremmel tért haza. A teljesítményüket látva dr. Stefano Pucci (8. Dan), az IKU nemzetközi szakmai igazgatója és Mihai Cioroianu (8. Dan), az IKU romániai elnöke meghívta az Okinawát az idei speciális Európa-bajnokságra.

„Egy jól szervezett, nagyon színvonalas versenyen vettünk részt, nagyon büszke vagyok a csapatra, mindenki remekül helyt állt. Köszönet mindenkinek, aki bármilyen formában támogatott bennünket” — olvasható Nyesti Csaba közleményében.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2019. december 10.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 1 db édeskömény, 1 db zöld alma, 1 db hagyma, 15 dkg sárgarépa, 2 ek. olaj, 6 dl ...