Eb-n nyertek a karatékák
Utoljára módositva: 2018-10-30 16:00:25

A világbajnoki címek után az Európa-bajnokságon is remekelt Lázin Rybanna, aki ezáltal pályázhat az év sportolói címére is Szatmár megyében.

Egyéni Európa-bajnoki címeket szereztek a Szatmárnémeti VSK karatékái az egykori máltai falu, Ta’ Qali helyén rendezett kontinentális tornán. Lázin Rybanna (képünkön jobbról az első) és Lemák Hanna összesen hét Eb-éremmel tértek haza a szigetországból, ahol a Egyesített Karate-szövetségek Világszervezete (WUKF) tizedik alkalommal rendezte meg a magas rangú viadalt.

Mihali Florin edző tanítványai a román válogatott tagjaiként vettek részt a versenyen. Meghívásuk nem volt véletlenszerű, ugyanis egy hónappal ezelőtt mindketten remekeltek a Román Kupa küzdelmein. Ráadásul Lázin Rybanna nyáron Skóciában, a WUKF-világbajnokságról két arany- és egy ezüstéremmel tért haza. Így jelentősen gazdagította éremgyűjteményét a hétvégi verseny után, ahol a 15–17 éves korosztályban egyéni Eb-győztes lett a kumite shobu sanbon stílus –50 kg-os versenyében, majd a korosztályos kumite sanbon csapattal és a kumite sanbon váltóval zárt az első helyen. A korosztályos nyílt kumite shobu sanbon versenyben ezüstérmet szerzett.

Lemák Hanna három versenyszánban léptett tatamira, mindhárom alkalommal aranyérmet szerzett: a 15–17 évesek egyéni kumite shobu ippon stílusban, a korosztály kumite ippon csapatával és a kumite ippon váltójával is első lett.

Pesek Attila

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Volt egyszer egy... Hollywood
Ma, 21:00
1969, Los Angeles. Egy munka nélkül maradt, western tévésorozatából kikerült, munkanélküli színész (Leonardo DiCaprio) és jó barátja, kaszkadőre (Brad Pitt) együtt próbálnak boldogulni Hollywood kegyetlen világában. Ez a világ azért kegyetlen, mert változik: Rick és Cliff eddig kiismerte magát a showbizniszben, de most bármerre járnak, arra kell rácsodálkozniuk, hogy minden megváltozott: a szabályok, a főnökök és a nők is…. Nincs nagyobb esemény annál a filmes világban, mint amikor Tarantino re
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2019. augusztus 17.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 2 ek. vaj, 1 fej vöröshagyma, 10 dkg liszt, 3 bögre tej, 15 dkg bacon, 25 dkg cheddar ...