Edző nélkül kezd hétfőn a Tasnádi Unirea
Utoljára módositva: 2018-01-12 14:59:27

Vezetőedző nélkül fog összegyűlni hétfőn a harmadosztályos Tasnádi Unirea labdarúgócsapata, és egyelőre ilyen formán kezdi a felkészülést a visszavágóra.

Pénteken Grieb Csaba polgármester telefonon értesített arról, hogy egyelőre nincs megegyezés új edző ügyében, miután Marius Botan a hét elején bejelentette, hogy nem szeretné folyatni munkáját Tasnádon.

Az elöljáró szerint Bogdan Moise másodedző lesz az, aki vezeti majd az első tréningeket, de bízik abban, hogy a játékosok is tudják azt, hogy mi a feladatuk. „Aki profi játékos, annak tudnia kell, hogy mit kell tenni a kellő fizikai felkészülés érdekében” — nyilatkozta a polgármester.

Így azonban nem lehet tudni, hogy mi lesz a csapat felkészülési programja, kik lehetnek a lehetséges ellenfelek barátságos mérkőzéseken, hol végeznek majd edzőtábort, és milyen pályán zajlik majd az alapozás. Szakértők szerint ugyanis ilyen időjárási körülmények között helytelen terhelni azt a játékteret, ahol a csapat tétmérkőzéseket fog játszani.

A klub vezetőségével kapcsolatban az elöljáró határozottan kijelentette, hogy nem kíván módosítani. „Én továbbra is Zsidó Lóránttal szerettem volna dolgozni, de ő nem akarta vállalni már az elnöki tisztséget. Az öttagú igazgatói testület Florin Aciut javasolta erre a posztra, és mivel nem mondta azt, hogy nem vállalja, ezért úgy vélem, hogy elfogadta a tisztséget. Én azt szeretném, hogy ebben a felállásban megyünk tovább. Lássuk, hogy Florin mit tud felmutatni, és nem váltsuk le őt, még mielőtt bármit is tehetett volna” — folytatta Grieb.

A Tasnádi Unirea nyáron 25 év szünet után tért vissza a divíziós bajnokságba. A Liga 3 5-ös csoportjában 14-ből 5 mérkőzést megnyert és 3 találkozón remizett, ezzel a táblázat 10. helyéről várja a március 3-i folytatást.

Pesek Attila

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
The Disaster Artist
Ma, 17:45
Leírás
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
Előzetes
Nincs kiszállás
Ma, 19:40
Egy életunt biztosítási ügynök egyhangú, mindennapi ingázása hirtelen izgalmas fordulatot vesz, amikor egy titokzatos idegen leszólítja a vonaton, és arra kéri, találjon meg egy utast, még mielőtt beérnek a végállomásra. Miközben versenyt fut az idővel, hogy megoldja a rejtélyt, egy halálos terv körvonalazódik, ami veszélyezteti nemcsak saját, de utastársai életét is.
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Mit teszel szíved egészségének megóvása érdekében?
Naponta legalább 20 percert sétálok
Sok gyümölcsöt fogyasztok
Figyelek arra, hogy eleget aludjak
Megválogatom, milyen ételeket fogyasztok
Nem foglalkozom különösebben ilyesmivel
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2018. január 18.
Környezete nem tudja eldönteni, hogy ilyen tévedhetetlenek a megérzései vagy egyszerűen csak kiváló informátorai vannak.
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2018. január 18.)


    KONYHA
    Hozzávalók a szufléhoz: 2 dl zsíros tej, 8 dkg darált mák, 4 dkg porcukor, 4 db vajas kifli, 2 ...