Edző nélkül kezd hétfőn a Tasnádi Unirea
Utoljára módositva: 2018-01-12 14:59:27

Vezetőedző nélkül fog összegyűlni hétfőn a harmadosztályos Tasnádi Unirea labdarúgócsapata, és egyelőre ilyen formán kezdi a felkészülést a visszavágóra.

Pénteken Grieb Csaba polgármester telefonon értesített arról, hogy egyelőre nincs megegyezés új edző ügyében, miután Marius Botan a hét elején bejelentette, hogy nem szeretné folyatni munkáját Tasnádon.

Az elöljáró szerint Bogdan Moise másodedző lesz az, aki vezeti majd az első tréningeket, de bízik abban, hogy a játékosok is tudják azt, hogy mi a feladatuk. „Aki profi játékos, annak tudnia kell, hogy mit kell tenni a kellő fizikai felkészülés érdekében” — nyilatkozta a polgármester.

Így azonban nem lehet tudni, hogy mi lesz a csapat felkészülési programja, kik lehetnek a lehetséges ellenfelek barátságos mérkőzéseken, hol végeznek majd edzőtábort, és milyen pályán zajlik majd az alapozás. Szakértők szerint ugyanis ilyen időjárási körülmények között helytelen terhelni azt a játékteret, ahol a csapat tétmérkőzéseket fog játszani.

A klub vezetőségével kapcsolatban az elöljáró határozottan kijelentette, hogy nem kíván módosítani. „Én továbbra is Zsidó Lóránttal szerettem volna dolgozni, de ő nem akarta vállalni már az elnöki tisztséget. Az öttagú igazgatói testület Florin Aciut javasolta erre a posztra, és mivel nem mondta azt, hogy nem vállalja, ezért úgy vélem, hogy elfogadta a tisztséget. Én azt szeretném, hogy ebben a felállásban megyünk tovább. Lássuk, hogy Florin mit tud felmutatni, és nem váltsuk le őt, még mielőtt bármit is tehetett volna” — folytatta Grieb.

A Tasnádi Unirea nyáron 25 év szünet után tért vissza a divíziós bajnokságba. A Liga 3 5-ös csoportjában 14-ből 5 mérkőzést megnyert és 3 találkozón remizett, ezzel a táblázat 10. helyéről várja a március 3-i folytatást.

Pesek Attila

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
Állás
Nürnberg környékén (Bayern) otthoni, 24 órás idősápolás-háztartásbeli személyek...
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Milyen karácsonyi ajándékokat részesítesz előnyben?
Általában élményt adok ajándékba
A hasznos dolgokat részesítem előnyben
Ár alapján választok ajándékot, ami éppen belefér a keretbe
Mindig megkérdezem az ajándékozottat, ő mit szeretne kapni
Nem szoktam ajándékozni
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2018. december 16.)


    KONYHA
    Hozzávalók a tésztához: 35 dkg finomliszt, 4 db tojás, 15 dkg kristálycukor, 25 dkg méz, 1 tk. szódabikarbóna, 1 ...