Edző nélkül, kieső helyen a Tasnádi Unirea
Utoljára módositva: 2019-04-12 18:54:21

Még tizenegyest is védett Anișoreac Székelydvarhelyen, mégis kapott két gólt a Tasnádi Unirea, a második félidői jó játék pedig eredménytelen volt.

Székelyudvarhelyen is kikapott a Tasnádi Unirea labdarúgócsapata, és ezzel helyet cserélt a Liga 3 5. csoportjának a táblázatában a pénteki vendéglátójával. Kieső pozícióba csúsztak vissza a szatmáriak, de gondjukat tetézi, hogy a már nem tartott a csapattal edzőjük, Cristian Popa, aki csütörtökön bejelentette távozását.

Mivel Ovidiu Suciu másodedző is lemondott tisztéségről Cristi Popával együtt, ezért a tréneri feladatokat Daniel Pașca sportigazgató és Bogdănel Moise vezetőtanácsi tag vállalta el. A védelemből Marius Bălău, középről Angelo Cocian, előlről pedig Vincze Dávid hiányzott, a Pașca, Moise páros pedig tapasztalataira hagyatkozva állította fel a kezdő tizenegyet. A tanácstalanság érezhető volt az Unirea fiatal játékosain, amit a házigazdák ki is használtak: az 5. percben egy szöglet utáni felszabadítás Crișanhoz kerül, aki 16 méterről laposan a hálóba lőtte a labdát (1–0). A bekapott gól után sem pörgött fel az Unirea, csak Anișoreac bravúrjainak köszönhette, hogy nem változott az eredmény. A legnagyobb bravúrt a 26. percben mutatta be a tasnádiak kapusa: Dinu tizenegyest harcolt ki, az Unirea hálóőre pedig előbb sárga lapot kapott reklamálásért, majd védte Mintaș lövését. A 40. percben újabb góllá érett az udvarhelyiek fölénye: Logon kapott jó labdát, az átvétel után lefordul a védőjéről és a hosszú alsó sarokba lőtt (2–0).

Jól jött a szünet a gránátvörös-kékeknek, hiszen a fordulás után átvették az irányítást, és beszorították az ellenfélt a térfelére. Tudosénak rengeteg munkája akadt, a 66. percben pedig a kapufa is besegített az udvarhelyieknek Silaghi lövésénél. Hiába a féltucatnyi kapura lövés, gól nem született, így az Unrirea a 13. helyre csúszott a táblázatba.

Popa egyébként lapunknak csak annyit mondott döntésével kapcsolatosan: „Elegem van, hogy árral szemben ússzak. Sok szerencsét kívánok a tasnádiaknak” — üzente a 39 éves szakvezető. Egyelőre nem lehet tudni, ki veszi át a helyét a kispadon a bajnokság hátra levő hét meccsére.

Liga 3, 23. forduló, 5. csoport

Székelyudvarhelyi FC–Tasnádi Unirea 2–0 (Crișan 5. perc, Logon 40.)

Unirea: Anișoreac (Kerezsi, 87. perc) – Cătuna, Varga, Parnău, Vincze L., Cubaș, Székely, Palinceac, Virág (Pușcașu, 76.), Talpoș, Silaghi. Cserepad:–, Călin Pop, Suciu.

Pesek Attila

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2019. április 22.)


    KONYHA
    Hozzávalók a tésztához: 30 dkg liszt, 6 dkg kakaópor, 2 csipet só, 13 dkg vaj (+ a formákhoz), 10 ...