Edzőtáborban alapozott az utánpótlás
Utoljára módositva: 2019-02-10 23:35:32

Aknasugatagi edzőtáborban közösen készültek a tavaszi bajnoki idényre a Szatmárnémeti Juniorul SK 14 éves és 12 éves legényei, illetve a Szatmárnémeti LPS 13 évesei.

A téli hideg sem jelenthetett akadályt, hogy az utánpótlás Nelu Donca edző vezetésével napi két edzéssel alapozzon február 4–12. között. Emellett a Máramarosszigeti Plimob, a Máramarosszigeti Viitrul, és az itt készülő FC Prázsmár-Bukarest csapatokkal is megmérkőztek egy-egy felkészülési találkozón, mindhárom összecsapást megnyerték a szatmári srácok.

Ez idő alatt a LPS 16, 15 és 10 éves legényei Abrudan Róbert edző vezetésével Kányaházán alapoztak a Sportlíceum sportbázisán.

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Halálos iramban: Hobbs & Shaw
Ma, 14:35
Nyolc film után – melyek összesen csaknem 5 milliárd dolláros bevételt hoztak világviszonylatban – a sorozat most bemutatja az első spinoff filmjét, melyben Dwayne Johnson és Jason Statham tér vissza, mint Luke Hobbs és Deckard Shaw. Amióta a kigyúrt Hobbs, az amerikai Diplomata Biztonsági Szolgálat lojális ügynöke, és a törvényen kívüli Shaw, az egykori brit elit kommandós először összecsaptak 2015-ben a Halálos iramban 7-ben, a duó sorra osztogatta egymásnak a beszólásokat és a pofonokat, mik
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
Volt egyszer egy... Hollywood
Ma, 21:00
1969, Los Angeles. Egy munka nélkül maradt, western tévésorozatából kikerült, munkanélküli színész (Leonardo DiCaprio) és jó barátja, kaszkadőre (Brad Pitt) együtt próbálnak boldogulni Hollywood kegyetlen világában. Ez a világ azért kegyetlen, mert változik: Rick és Cliff eddig kiismerte magát a showbizniszben, de most bármerre járnak, arra kell rácsodálkozniuk, hogy minden megváltozott: a szabályok, a főnökök és a nők is…. Nincs nagyobb esemény annál a filmes világban, mint amikor Tarantino re
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2019. augusztus 18.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 2 ek. vaj, 1 fej vöröshagyma, 10 dkg liszt, 3 bögre tej, 15 dkg bacon, 25 dkg cheddar ...