Egy év múlva nyitna a Lidl
Utoljára módositva: 2018-03-22 10:39:53

 

Közvitára és egyeztetésre várták az érintetteket és az érdeklődőket a Nagykárolyba tervezett új bevásárlóközpont, a Lidl építői és tervezői. Az eseménynek a Nagykárolyi Polgármesteri Hivatal gyűlésterme volt a helyszíne kedden délután, ide érkeztek a helyi önkormányzat illetékesei és Cosmin Călugăr, az új áruház tervezője, hogy válaszoljanak az érdeklődők kérdéseire.

Az egyeztetésen azon családok is jelen voltak, amelyek házainak a helyére épül majd a bevásárlóközpont.

Voltak olyan jelenlévők is, akik azért mentek el a közvitára, mert a Lidl felépítését követően két bevásárlóközpont közé kerülnek, s emiatt attól tartanak, hogy romlik az életminőségük a megnövekedett zaj és forgalom miatt.

Az áruház tervezője elmondta, hogy az üzlet tervezésekor úgy alakítottak mindent, hogy a körzetben élőket a legkevesebb kellemetlenség érje a kialakítást követően, legyen szó akár a parkolásról, akár az árufeltöltésről. Az is elhangzott továbbá a Lidl képviselője részéről, hogy évek óta tervezés alatt áll a nagykárolyi beruházás, viszont a körülmények most váltak kedvezővé ahhoz, hogy akcióba lépjenek.

A nagykárolyi Lidl a tervek szerint 8600 négyzetméteres alapterületen fekszik majd, s ebből 2200 négyzetméter lesz maga az üzlet. Az épület szendvicspanelből és téglából épül majd, három oldalról pedig táblákból alkotott kerítés védi majd. A nagykárolyi egység 26 embernek ad majd munkát. A beruházást 12 hónap alatt végzik majd el, tehát nagyjából egy év múlva nyithatna az üzlet.

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Jönnek a kacsák
Ma, 15:00
A megrögzött szeleburdi agglegény lúd miatt - aki inkább légi akrobatikát gyakorol ahelyett, hogy a többiekkel készülne a vándorlásra - két kiskacsa elszakad csapatától. Habár a bájgúnárnak semmi kedve, hogy segítsen a két kiskacsának visszatalálni a csapatához, egy véletlen folytán megsérül, így a kacsákkal marad. A furcsa trió nekivág egy veszélyekkel teli útnak, hogy még az első hó megérkezése előtt biztonságos búvóhelyet találjanak.
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
Előzetes
România neîmblânzită
Ma, 16:45
Dokumentumfilm.
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
Előzetes
Rampage - Tombolás
Ma, 18:35
Davis (Dwayne Johnson) nagy tudós, és van egy jó barátja: egy intelligens gorilla, George. Csakhogy egy rosszul sikerült genetikai kísérlet következtében az addig barátságos emberszabású durván átalakul: dühöngő szörnyszülötté válik, aki elhagyja szeretett otthonát, a laboratóriumot, és hosszú útra indul Észak-Amerikán keresztül: de akármerre jár mindenütt tombolás és rombolás jelzi a nyomát. A gazdája szeretné hazavinni régi kedvencét, ezért egy másik - szintén bogaras - tudós segítségével kikí
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
Éjjeli napfény
Ma, 20:35
A rendkívüli szerelmi történetben a 17 éves Katie Price (Bella Thorne) extrém módon érzékeny a napfényre, nappal kényszerű szobafogságban, speciális ablakok mögé rejtőzve ábrándozik a normális életről. Éjjelente a fiatal lány átlagos tiniként éli az életét - amikor csak teheti, zenél, és a helyi állomáson gitározik az arra járóknak. Egyik este Charlie (Patrick Schwarzenegger) is felfigyel rá, akit Katie évek óta titokban csodál a szobája ablakából. A fiatalok pillanatok alatt egymásba szeretnek,
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Hova kirándulsz legszívesebben?
A megye összes kirándulóhelyét ismerem már
A szomszédos megyékbe szívesen járok el hétvégente
Az országban számos kirándulóhelyet felkerestem már
Kirándulni nem szoktam, inkább nagyobb nyaralásra ruházok be
Nem szeretek kirándulni
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2018. április 23.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 40 dkg pulykacomb, 20 dkg zöldborsó, 15 dkg zöldbab, 1 db nagyobb sárgarépa, 15 dkg zsíros tejföl, 8 ...