Egy év múlva nyitna a Lidl
Utoljára módositva: 2018-03-22 10:39:53

 

Közvitára és egyeztetésre várták az érintetteket és az érdeklődőket a Nagykárolyba tervezett új bevásárlóközpont, a Lidl építői és tervezői. Az eseménynek a Nagykárolyi Polgármesteri Hivatal gyűlésterme volt a helyszíne kedden délután, ide érkeztek a helyi önkormányzat illetékesei és Cosmin Călugăr, az új áruház tervezője, hogy válaszoljanak az érdeklődők kérdéseire.

Az egyeztetésen azon családok is jelen voltak, amelyek házainak a helyére épül majd a bevásárlóközpont.

Voltak olyan jelenlévők is, akik azért mentek el a közvitára, mert a Lidl felépítését követően két bevásárlóközpont közé kerülnek, s emiatt attól tartanak, hogy romlik az életminőségük a megnövekedett zaj és forgalom miatt.

Az áruház tervezője elmondta, hogy az üzlet tervezésekor úgy alakítottak mindent, hogy a körzetben élőket a legkevesebb kellemetlenség érje a kialakítást követően, legyen szó akár a parkolásról, akár az árufeltöltésről. Az is elhangzott továbbá a Lidl képviselője részéről, hogy évek óta tervezés alatt áll a nagykárolyi beruházás, viszont a körülmények most váltak kedvezővé ahhoz, hogy akcióba lépjenek.

A nagykárolyi Lidl a tervek szerint 8600 négyzetméteres alapterületen fekszik majd, s ebből 2200 négyzetméter lesz maga az üzlet. Az épület szendvicspanelből és téglából épül majd, három oldalról pedig táblákból alkotott kerítés védi majd. A nagykárolyi egység 26 embernek ad majd munkát. A beruházást 12 hónap alatt végzik majd el, tehát nagyjából egy év múlva nyithatna az üzlet.

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Mamma Mia! Sose hagyjuk abba
Ma, 19:05
Tíz évvel azután, hogy a Mamma Mia! több mint 600 millió dollár bevételt hozott világszerte, visszatérünk a varázslatos görög szigetre, Kalokairire ebben az új musicalben, mely szintén az ABBA dalaira épül. A film ide-oda ingázik az időben, és megmutatja, hogy a múltbéli kapcsolatok miképp hatnak a jelenre. Így az eredeti szereplőkhöz csatlakoznak fiatal énjeik, köztük a fiatal Donnát alakító Lily James (A legsötétebb óra, Nyomd, Bébi, nyomd!, Downton Abbey).
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
A védelmező 2.
Ma, 21:20
Amerikai fantasztikus thriller, akciófilm, krimi
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Mit szólsz a 2018-as világbajnokság eredményéhez?
Várható volt, megérdemeltem nyertek a franciák
A horvátok jobbak voltak
Mindegy volt, ki nyeri
Nem néztem a VB-t
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2018. július 22.)


  KONYHA
    Hozzávalók: 1 csomag rétestészta (de leveles tésztával is jó), 10 dkg spenót, 20 dkg túró, 1 db tojás, ...