Egy év múlva nyitna a Lidl
Utoljára módositva: 2018-03-22 10:39:53

 

Közvitára és egyeztetésre várták az érintetteket és az érdeklődőket a Nagykárolyba tervezett új bevásárlóközpont, a Lidl építői és tervezői. Az eseménynek a Nagykárolyi Polgármesteri Hivatal gyűlésterme volt a helyszíne kedden délután, ide érkeztek a helyi önkormányzat illetékesei és Cosmin Călugăr, az új áruház tervezője, hogy válaszoljanak az érdeklődők kérdéseire.

Az egyeztetésen azon családok is jelen voltak, amelyek házainak a helyére épül majd a bevásárlóközpont.

Voltak olyan jelenlévők is, akik azért mentek el a közvitára, mert a Lidl felépítését követően két bevásárlóközpont közé kerülnek, s emiatt attól tartanak, hogy romlik az életminőségük a megnövekedett zaj és forgalom miatt.

Az áruház tervezője elmondta, hogy az üzlet tervezésekor úgy alakítottak mindent, hogy a körzetben élőket a legkevesebb kellemetlenség érje a kialakítást követően, legyen szó akár a parkolásról, akár az árufeltöltésről. Az is elhangzott továbbá a Lidl képviselője részéről, hogy évek óta tervezés alatt áll a nagykárolyi beruházás, viszont a körülmények most váltak kedvezővé ahhoz, hogy akcióba lépjenek.

A nagykárolyi Lidl a tervek szerint 8600 négyzetméteres alapterületen fekszik majd, s ebből 2200 négyzetméter lesz maga az üzlet. Az épület szendvicspanelből és téglából épül majd, három oldalról pedig táblákból alkotott kerítés védi majd. A nagykárolyi egység 26 embernek ad majd munkát. A beruházást 12 hónap alatt végzik majd el, tehát nagyjából egy év múlva nyithatna az üzlet.

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
Szolgáltatás
Szállítok kavicsot, homokot, szemetet. Tel.: 0741077706.
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
22 mérföld
Ma, 20:45
Egy külföldre kihelyezett elit CIA-ügynök (Mark Wahlberg) szigorúan titkos megbízást kap: egy rendőrtisztet kell kicsempésznie az országból, aki veszélyes információk birtokában van. A küldetés során mindössze 22 mérföldet kell megtenniük a reptérig, ahol különgép várja őket indulásra készen. Az odavezető út azonban koránt sem bizonyul simának: a taktikai egységnek korrupt rendőrökkel, profi bűnözőkkel és felfegyverzett helyiekkel is fel kell venniük a harcot, akik mind a titokzatos informátor k
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Szoktál-e önkénteskedni?
Igen, az iskolában kapcsolódtam be egy önkéntes programba.
Néha részt veszek önkéntes tevékenységekben, de ez eléggé rendszertelen.
Eddig még nem volt lehetőségem rá, de szívesen megtenném.
Nincs időm ilyesmire, így is alig marad szabadidőm.
Nem, az önkénteskedést nem nekem találták ki.
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2018. október 18.
Ha megtudja, hogy egy korábbi nézeteltérése félreértésből adódott, azonnal tisztázza a helyzetet és hozza helyre a korábbi harmóniát.
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2018. október 18.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 1 fej kelkáposzta, 15 dkg főtt sonka, 15 dkg trappista sajt. A panírozáshoz: liszt, 2 db tojás, zsemlemorzsa, ...