Egy helyen kaphatók a jegyek az Oli meccsére
Utoljára módositva: 2017-08-11 14:10:31

Csak egy helyen lehet jegyet váltani a Szatmárnémeti FC Olimpia – Academica Clinceni másodosztályos labdarúgó-mérkőzésre, amelyet szombaton rendeznek 11 órától a szatmárnémeti Olimpia-Daniel Prodan Stadionban. 

A klub vezetőinek közlése szerint nem volt elegáns, hogy az Arenei utcát lezáró kordonok előtt levő kempingasztaloknál volt eddig a jegyárusítás, ezért az asztalitenisz-terem bejáratával szemben (az Arenei és a Luceafărul utcák kereszteződésénél) felállítottak egy zöld színű bódét, itt kaphatók majd a belépő jegyek, bérletek, illetve a csapat hivatalos ajándéktárgyai (sálak, pólók). Éppen ezért, érdemes lesz kicsit korábban elindulni a mérkőzésre, ugyanakkor azt is kell tudni, hogy egy belépő jegy ára 10 lej. Ettől az idénytől viszont fizetnie kell annak is, aki a VIP-szektorban, a fedett részen szeretne ülni, ott 30 lej a belépő egy mérkőzésre.

Érdemes lesz jegyet venni, hiszen a mai mérkőzés szünetében egy Olimpia-pólót, illetve egy idényre szóló bérletet sorsolnak ki a klub vezetői. A tombola győztesei Selymes Tibort vezetőedzőtől vehetik majd át a nyereményeit.

Ugyanakkor már kaphatók a bérletek is: 150 lej/szezon a tribünben, 250 lej/szezon a VIP-szektorban. Ezek feljogosítják tulajdonosát a hazai Román Kupa-mérkőzésekre is, illetve a vásárló ajándékba kap egy Olimpia-pólót vagy egy szurkolói sálat.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
A védelmező 2.
Ma, 21:10
Amerikai fantasztikus thriller, akciófilm, krimi
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Milyen programok érdekelnek leginkább az idei PMN-en?
Természetesen a koncertek
A nivós színházi előadások
A hagyományőrző néptáncok, népzenei előadások
A bábszínházi előadások
A gasztronómiai programok
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2018. július 23.)


    KONYHA
      Hozzávalók: 1 csomag rétestészta (de leveles tésztával is jó), 10 dkg spenót, 20 dkg túró, 1 db tojás, ...