Egy helyen kaphatók a jegyek az Oli meccsére
Utoljára módositva: 2017-08-11 14:10:31

Csak egy helyen lehet jegyet váltani a Szatmárnémeti FC Olimpia – Academica Clinceni másodosztályos labdarúgó-mérkőzésre, amelyet szombaton rendeznek 11 órától a szatmárnémeti Olimpia-Daniel Prodan Stadionban. 

A klub vezetőinek közlése szerint nem volt elegáns, hogy az Arenei utcát lezáró kordonok előtt levő kempingasztaloknál volt eddig a jegyárusítás, ezért az asztalitenisz-terem bejáratával szemben (az Arenei és a Luceafărul utcák kereszteződésénél) felállítottak egy zöld színű bódét, itt kaphatók majd a belépő jegyek, bérletek, illetve a csapat hivatalos ajándéktárgyai (sálak, pólók). Éppen ezért, érdemes lesz kicsit korábban elindulni a mérkőzésre, ugyanakkor azt is kell tudni, hogy egy belépő jegy ára 10 lej. Ettől az idénytől viszont fizetnie kell annak is, aki a VIP-szektorban, a fedett részen szeretne ülni, ott 30 lej a belépő egy mérkőzésre.

Érdemes lesz jegyet venni, hiszen a mai mérkőzés szünetében egy Olimpia-pólót, illetve egy idényre szóló bérletet sorsolnak ki a klub vezetői. A tombola győztesei Selymes Tibort vezetőedzőtől vehetik majd át a nyereményeit.

Ugyanakkor már kaphatók a bérletek is: 150 lej/szezon a tribünben, 250 lej/szezon a VIP-szektorban. Ezek feljogosítják tulajdonosát a hazai Román Kupa-mérkőzésekre is, illetve a vásárló ajándékba kap egy Olimpia-pólót vagy egy szurkolói sálat.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Star Wars: Az utolsó Jedik
Ma, 15:00
Leírás
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
Star Wars: Az utolsó Jedik
Ma, 17:50
Leírás
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
Star Wars: Az utolsó Jedik
Ma, 20:40
Leírás
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Te megvetted-e már a karácsonyi ajándékokat?
Igen, mindig jó előre készülök, hogy semmit se felejtsek el
Még folyamatban van az ajándékok beszerzése
Nem vásárolok, saját kezűleg készítem el azokat
Dehogy, majd utolsó percben kapkodok, mint általában
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2017. december 15.
Ne hagyja figyelmen kívül a környezetében élők véleményét, hiszen olyan kérdésben készül dönteni, amely őket is közelről érinti.
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2017. december 15.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 1 db sütőtök, 2–3 db cékla, olívaolaj, só, bors, 1 nagy marék dió, frissen reszelt szerecsendió, 4 szelet ...