Egy helyen kaphatók a jegyek az Oli meccsére
Utoljára módositva: 2017-08-11 14:10:31

Csak egy helyen lehet jegyet váltani a Szatmárnémeti FC Olimpia – Academica Clinceni másodosztályos labdarúgó-mérkőzésre, amelyet szombaton rendeznek 11 órától a szatmárnémeti Olimpia-Daniel Prodan Stadionban. 

A klub vezetőinek közlése szerint nem volt elegáns, hogy az Arenei utcát lezáró kordonok előtt levő kempingasztaloknál volt eddig a jegyárusítás, ezért az asztalitenisz-terem bejáratával szemben (az Arenei és a Luceafărul utcák kereszteződésénél) felállítottak egy zöld színű bódét, itt kaphatók majd a belépő jegyek, bérletek, illetve a csapat hivatalos ajándéktárgyai (sálak, pólók). Éppen ezért, érdemes lesz kicsit korábban elindulni a mérkőzésre, ugyanakkor azt is kell tudni, hogy egy belépő jegy ára 10 lej. Ettől az idénytől viszont fizetnie kell annak is, aki a VIP-szektorban, a fedett részen szeretne ülni, ott 30 lej a belépő egy mérkőzésre.

Érdemes lesz jegyet venni, hiszen a mai mérkőzés szünetében egy Olimpia-pólót, illetve egy idényre szóló bérletet sorsolnak ki a klub vezetői. A tombola győztesei Selymes Tibort vezetőedzőtől vehetik majd át a nyereményeit.

Ugyanakkor már kaphatók a bérletek is: 150 lej/szezon a tribünben, 250 lej/szezon a VIP-szektorban. Ezek feljogosítják tulajdonosát a hazai Román Kupa-mérkőzésekre is, illetve a vásárló ajándékba kap egy Olimpia-pólót vagy egy szurkolói sálat.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Előzetes
Az Emoji-film
Ma, 15:00
Még nincs minden felfedezve: feltérképezetlen univerzumok vesznek körül minket, még ha nem is tudunk róluk - talán azért, mert nagyon kicsik. Az okostelefonjában például mindenkinek van: egy boldog völgy, ahol a különféle szmájlik és hangulatjelek élnek és dolgoznak. Ám mindig mosolygós és kacsingatós békéjüket megzavarja egyikük, aki kerek fejébe veszi, hogy kideríti, mi van a völgyükön túl. Kalandos vándorútra indul, amelynek során neki és társainak egyre veszélyesebb alkalmazások kerülnek útj
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
A sötét torony
Ma, 19:20
Léteznek más világok is. Roland Deschain (Idris Elba) az utolsó Harcos, a hatlövetű mestere örök harcot vív Walter O Dimmel (Matthew McConaughey), a feketébe öltözött emberrel, hogy megvédje a Setét Torony épségét. A Torony ugyanis az univerzum tengelye, ha egyszer leomlik, minden világ elpusztul. A tét hatalmas - nem volt még ennél több, amit egy csapatában megnyerhetett vagy elveszíthetett valaki. A Jó és a Gonosz erői összecsapnak: csak Roland lovag és az ő különleges fegyverei akadályozhatjá
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Számodra milyen az álomnyaralás?
Csakis a tengerpart jöhet szóba
Magashegyi túrázás az igazi
Városnézés és felfedezés a legjobb
Bulizás egy partinyaraláson
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2017. augusztus 17.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 3 db fehér zselatinlap, 1 vaníliarúd, 5 dl habtejszín, 5 dkg + 1–2 tk. cukor, 25 dkg fekete ...