Egy hónap múlva AJF-közgyűlés
Utoljára módositva: 2019-06-27 11:46:03

Július 27-én rendezi nyári közgyűlését a Szatmár Megyei Labdarúgó Egyesület (AJF) – döntött róla a legutóbbi ülésén az AJF végrehajtó bizottsága.

Az egyesület internetes oldalán megjelent közleményből kiderül, hogy az egy hónap múlva esedékes közgyűlés 9.30 órakor fog kezdődni az Astoria Hotel konferenciatermében.

Hét napirend szerepel az összehíváson: 1. három személyt választanak meg a közgyűlés jegyzőkönyvének elkészítésére; 2. a cenzorbizottság a 2018-as költségvetési mérleget mutatja be; 3. a megyei bajnokságok elmúlt idényére vonatkozó jelentések bemutatása (Liga 4 A-, B- és C-csoport, Liga 5 A- és B-csoport, gyerek és ifjúsági korosztályos bajnokságok); 4. új tagok felvétele, inaktív tagegyesületek kitörlése; 5. a 2019–2020-as idény versenynaptárának és a részvételi feltételek megbeszélése és meghatározása; 6. a Liga 5 és a junior korosztályos csapatok képviselőinek megválasztása az AJF végrehajtó bizottságába (miután benyújtotta lemondását: Dacian Nastai – junior csapatok képviselője; Simon Elek – Liga 5-ös csapatok képviselője); 7. különfélék.

Ugyanakkor a végrehajtó bizottság arról is döntött, hogy a Liga 4 és a Liga 5 bajnokságok 2019–2020-as idényére július 22. 12 óráig lehet nevezni személyesen az AJF székhelyén, vagy e-mailen, az ajf.satumare@frf.ro címen.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Mit teszel szíved egészségének megóvása érdekében?
Naponta legalább 20 percert sétálok
Sok gyümölcsöt fogyasztok
Figyelek arra, hogy eleget aludjak
Megválogatom, milyen ételeket fogyasztok
Nem foglalkozom különösebben ilyesmivel
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2019. október 20.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 60 dkg sertéstarja, só, frissen őrölt bors, 3 ek. napraforgóolaj, 8 dkg füstölt szalonna, 2 fej vöröshagyma, 1 ...