Egy idős bácsi is meghalt a ma hajnali tűzben
Utoljára módositva: 2015-01-12 14:10:16

Alig pár óra leforgása alatt kétszer is riasztották a tűzoltókat: vasárnap este Szatmárzsadányban, ma kora reggel Avasfelsőfaluban lángolt egy-egy lakóház, s míg Zsadányban csak anyagi kár keletkezett, Avasfelsőfaluban egy 80 éves bácsi is életét vesztette.

A Szamos Sürgősségi Helyzetek Felügyeletének tűzoltóit vasárnap 19 óra 45 perckor riasztották, mert égett az egyik szatmárzsadányi ház tetőszerkezete. A három oltóautóval percek alatt a helyszínre érő tűzoltók közel egy órán keresztül bírkóztak a lángokkal, amíg sikerült eloltani őket. Mint kiderült, a tüzet – amelyben megsemmisült 7 négyzetméternyi tetőszerkezet és mennyezet, illetve 30 %-ban tönkre ment a ház egyik fala – ezúttal is a megfelelően ki nem tisztított kémény okozta, amelyben lángra kapott a koromlerakódás.

A második riasztás 6 óra 26 perckor futott be az avasfelsőfalui tűzoltókhoz: a Borcutului utca egyik lakóháza égett. Mikor a bejelentéstől számított három perc alatt a helyszínre értek – két oltókocsival, egy rohammentővel és csatlakoztak hozzájuk az önkéntes tűzoltók is – már lángokban állt a ház lakószobája és fennált a veszélye annak is, hogy a tűz rövid időn belül átterjed az egész épületre. A tüzet sikerült eloltani, de minden erőfeszítésük ellenére sem tudták a 80 éves tulajdonos életét megmenteni, aki nem tudta idejében elhagyni a házat és szénmonoxid-mérgezésben vesztette életét.

A szakértők megállapítása szerint ezt a tüzet az okozta, hogy a bácsi üzemanyagot használt amikor begyújtott a kályhába és ez lobbant lángra.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
Eladó Növények
Eladó nagy étkezési burgonya nagy tételben Börvelyben, 0,70...
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Sokkal több mint testőr
Ma, 19:15
Nem könnyű a testőrök sorsa. Pláne, ha egy folyton rinyáló gyilkost kell pátyolgatniuk. A profi védelmi ügynököt (Ryan Reynolds) egy nap szokatlan küldetéssel bízzák meg: halálos ellenségét, a világ egyik leghírhedtebb és legkeresettebb bérgyilkosát (Samuel L. Jackson) kell az oltalmazó szárnyai alá vennie. Bár eddig a stukker másik végéről szagolták a puskaport, az eltökélt testőrnek és a stiklikben járatos gengszternek ezúttal össze kell fognia, hogy - lehetőleg élve - eljussanak a hágai bírós
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Melyik a kedvenc őszi italod?
Forró, citromos tea
Jó meleg kakaó
Isteni forrócsoki
Fűszeres forralt bor
Egyik sem
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2017. szeptember 20.
Képes kiolvasni kedvese szeméből annak kívánságait és ez bizony elbűvöli őt. Alakítsák úgy időbeosztásukat, hogy az estét zavartalanul együtt tölthessék.
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2017. szeptember 20.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 40 dkg pulykamell, 40 dkg fusilli tészta, 1 db citrom reszelt héja és leve, 2 gerezd fokhagyma, 1 ...