Egy kisebb vagyonért áll újra össze a Spice Girls
Utoljára módositva: 2018-11-07 15:41:35

A TMZ megtudta, hogy a hat koncert erejéig újra összeálló Spice Girls tagjai koncertenként 550 ezer dollárt kapnak majd fejenként, így összesen 3,2 milliós gázsit tehetnek zsebre hat fellépéssel. Ugyanakkor ha siker lesznek a brit koncertek, akkor tervben van a turné kibővítése is, ebben az esetben pedig fejenként hat és fél millió ütheti a markukat. Victoria Beckham továbbra sem csatlakozik hozzájuk, a tagokhoz közel álló források szerint ez kifejezetten aggasztja őket, és tartanak tőle, hogy nélküle bukás lesz az újabb összeállás.

Mel B bizakodik benne, hogy Beckham meggondolja magát, mert a hírek szerint eredetileg fejenként 13 milliót ajánlottak a közös turnéért, de csak akkor, ha mind az öten fellépnek. Mivel ez nem jött össze, buktak jó tízmilliót, de legjobb esetben is hat és felet, szóval jól kiszúrt Posh Spice a többiekkel. Annyira azért nem kell aggódni persze, hisz hat munkanapért cserébe több, mint 850 millió forintnak megfelelő összeget tehet zsebre legrosszabb esetben is a kilencvenes évek legmeghatározóbb lánybandájának négyötöde.

Forrás: https://24.hu

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Melyik a kedvenc téli sportod?
A síelés
A snowboardozás
A korcsolyázás
A szánkózás
A jégkorongozás
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2019. január 19.)


    KONYHA
    Készítsünk olyan ételeket újévre, amelyekkel két legyet ütünk egy csapásra: nemcsak a szilveszteri menühöz, de az újévi asztalra is ...