Egy külföldi állampolgár a fő gyanúsított a holtan megtalált Dâmboviţa megyei kislány ügyében
Utoljára módositva: 2019-09-23 09:52:56

Egy külföldi állampolgár a fő gyanúsított annak a 11 éves, Dâmboviţa megyei kislánynak az ügyében, akinek az eltűnését pénteken jelentették, majd vasárnap holtan találták egy mezőn, testén erőszakra utaló nyomokkal.

Az ügyben folytatott nyomozást vezető ügyész, Mihai Dincă vasárnap esti sajtótájékoztatóján azt mondta, az eddigi vizsgálatok alapján rendelkezésükre álló adatok szerint a lány már nem élt, amikor a rendőrséget értesítették eltűnéséről. Hozzátette, több térfigyelő kamera felvételeit is átvizsgálták, és van egy fő gyanúsítottjuk az ügyben, egy személy, aki autójával elhagyja Gura Şuţii települést, és csak harminc perc elteltével hajt be a következő faluba, bár normális körülmények között a két település közötti távolság 2-3 perc alatt megtehető.

Megkérdezték az újságírók az ügyésztől, hogy egy holland állampolgár-e a fő gyanúsított, de sem cáfolni, sem megerősíteni nem akarta ezt az információt, mint ahogyan azt sem, hogy a gyanúsított elhagyta volna az országot. Azt mondta, egyelőre in rem, azaz a bűncselekmény elkövetésére irányuló gyanú megalapozottságát vizsgáló eljárás zajlik az ügyben emberölés és szabadságtól való megfosztás miatt, ugyanakkor nem zárják ki azt sem, hogy nemi erőszak vagy más szexuális agresszió is történt.

Az ügyész hozzátette, a lány holtteste műanyag fóliába volt csomagolva, és erőszak nyomait észlelték rajta. Több információt az igazságügyi orvosszakértői boncolás eredményétől, illetve a helyszínen folytatott vizsgálatoktól remélnek.

Mihai Dincă azt is elmondta, hogy a fő gyanúsított bérelt autót vezetett, amelyet a rendőrség azonosított és lefoglalt.

AGERPRES

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2020. április 1.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 50 dkg liszt, 10 dkg vaj, 2 db tojás, 2 dl tej, 2,5 dkg friss élesztő, 10 dkg ...