Egy pontba került a vizes palack dobálás a lucăceni meccsen
Utoljára módositva: 2019-06-05 14:11:26

Elvette a Szatmár Megyei Labdarúgó Egyesület (AJF) fegyelmi bizottsága a Mezőfényi Fröhlich egyik pontját, amelyet a Liga C-csoportjának 25. fordulójában szerzett meg a Viitorul Lucăceni vendégeként.

A csapat egyik szurkolója ugyanis egy vizes műanyagpalackot dobott be a pályára a mérkőzés idején, amely eltalálta a hazai együttes egyik képviselőjét, aki a kispadon ült. A pályán 2–2-re végződő találkozó eredményét tehát törölték, a zöldasztalnál 3–0-ra írták ki a Lucăceni javára, illetve 100 lej bírságot is fizetnie kell a Fröhlichnek. A házigazdák sem úszták meg az esetet: a szervezési hibák miatt írásos figyelmeztetést kaptak.

A mezőfényi alakulat az elvett ponttal marad a táblázat 5. helyén (38 pont), míg a Lucăceni az ölébe esett plusz két egységgel – megelőzve Börvelyt – a 11. helyre jött fel.

Zöldasztalnál dőlt el a Luceafărul Decebal – Szamosdobi Voinţa Liga 4-es mérkőzés végeredménye is. A B-csoport meccsét március végén kellett volna játsszák, de a vendégek kérésére halasztották a találkozót. Az elmúlt héten pótolták, viszont a meccset már nem játszották végig: a Voința a mérkőzés 68. percében elhagyta a pályát. Ennek előzménye lehetett, hogy megorroltak egy bírói ítéletre, amikor ugyanis ki lett állítva sportszerűtlen magatartás miatt Vlăduţ Dima. A szamosdob játékosa 2 fordulóra fel lett függesztve és 75 lej bírságot is fizetnie kell. De mélyen a zsebbe kell nyúljon a klubja is, hiszen a pályaelhagyásért és a meccs félbeszakítása miatt 500 lej bírságot kell fizetnie.

Az így kapott három ponttal a Decebal a B-csoport 5. helyén áll 43 egységgel, míg a Szamosdob marad az utolsó előtti, 11. pozícióba 10 ponttal, és csak a bajnokságból visszalépett Királydaróci Atleticet előzi meg.

Pesek Attila

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2020. január 22.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 1 csokor újhagyma, 6 ek. olívaolaj, 1–2 szelet szikkadt kenyér, 50 dkg csirkemellfilé (darálva), 1 db tojás, só, ...