Egyelőre nincsenek sorok a lakosságnyilvántartónál
Utoljára módositva: 2015-07-14 10:11:41

Olvasói jelzés alapján kérdeztük a szatmárnémeti lakosság nyilvántartó iroda osztályvezetőjét, Crina Musteát, hogy a nyáron megnövekvő munka mennyisége miatt változott-e a hivatal ügyfélfogadási rendje?

Crina Mustea

Mint érdeklődésünkre elmondta, egyelőre nincsenek sorok a Petőfi Sándor utcai hivatalban, rendben zajlik a személyi igazolványok kérelmezése, s az anyakönyvi részlegen sincs fennakadás, és azt is fontos tudni, hogy a kérelmezők által eddig ismert órarend van érvényben. Sem a nyaranta megszaporodó és feldolgozásra váró kérelmek okán, sem az elmúlt napokban elszenvedett kánikula alatt nem változtattak az ügyfélfogadási programon annak ellenére, hogy a hivatal dolgozóit is megviselte a nagy meleg. Tehát emlékeztetőül: az új központbeli anyakönyvi hivatalban (25 Octombrie tér 25. szám) hétfőn, kedden, csütörtökön, pénteken 8.30 és 15 óra között várják az ügyfeleket. Azok, akik kora délután tudnak csak elérni a hivatalba, a másfél órával hosszabb ügyfélfogadási napon kell menjenek, azaz szerdán, amikor 8.30-tól 16.30-ig dolgoznak. A haláleseteket is ebben az irodában kell jelezni, 8.30 és 16.30 óra között, illetve csütörtökön 8.30 és 18.30 óra között, míg szombaton 9 és 14 óra között jöhetnek az ügyfelek.

 

Személyi igazolvány

 

A szatmárnémeti Petőfi Sándor utca 32. szám alatti hivatalban hétfőn, kedden, szerdán, pénteken 8.30 és 15.30 óra között lehet személyazonossági igazolványt kérelmezni, a kész okmány felvételére pedig egy órával több áll a kliensek rendelkezésére: 8.30 és 16.30 között lehet kiváltani azt. Csütörtökön hosszabb az ügyfélfogadási program, hogy azok is eljuthassanak a hivatalba, akiknek késő délutánig tart a műszakjuk. Tehát csütörtökön 8.30 és 18.30 óra között lehet kiváltani az iratokat, szombaton pedig zárva van a hivatal. Ami az esketéseket illeti, ezek előre egyeztetett időpontban történnek, s mivel a hétvégi házasságkötések száma változó, a szombat-vasárnapi program az igények függvényében módosul a házasságkötő teremben.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
Állás
Alkalmazok anyagmozgatót építőanyag/raktárba, B-kategóriás jogosítvánnyal rendelkezők előnyben. Olyanok...
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Tervezel-e nyaralást az idén?
Mindenképpen, külföldi nyaralást tervezek
Igen, itthoni kirándulást tervezek
Legfeljebb egy-egy napos kirándulást, strandolást tervezek itt a megyében
Még nem tudom, hova megyek idén nyaralni
Nem nyaralok idén
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2019. május 21.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 1 fej karfiol, só, 6 db tojás, 25 dkg bacon, 5 dl tejföl, bors, 1 mk. őrölt szerecsendió, ...