Egyházmegyei ifjúsági majális Hadadon
Utoljára módositva: 2019-05-15 09:55:32

„A szeretet nem fogy el sosem” — énekelték sokan Pintér Bélával együtt a hétvégén Hadadon tartott ifjúsági majálison. Az ifjúsági programra ezúttal is érkeztek fiatalok a Nagykárolyi Református Egyházmegye minden részéről.

Szombat délelőtt Tolnay István esperes nyitotta meg az egyházmegyei ifjúsági majálist egy interaktív istentisztelettel. A nap során a programon résztvevők együtt énekeltek, játszottak és sportoltak. Egy különleges bibliaóra keretében a „fiatalok Jézusnál” témakört dolgozták fel. Ennek során megbeszélték, hogy kit hogyan szólított meg Jézus, ki volt segítségükre az imádkozás megtanulásában, milyen érzés Jézustól távol lenni, milyen érzés átélni az atyai szeretetet, és mit kell megtenni az örök élet elnyeréséért. A program megtartásában Bencze-Kádár Bertold, Csürös Orsolya, Csürös Róbert, Nagy Róbert, Szabó Sándor és Tőtős Beáta segítettek Pap Dénes Zsolt ifjúsági előadónak. A tartalmas bibliaóra után Pintér Béla debreceni énekes örvendeztette meg keresztyén ifjúsági énekekkel nemcsak az ifjakat, hanem mindazokat a felnőtteket is, akik Hadadról és a környező településekről érkeztek a koncertre. Sokan elmentek, hogy élőben is hallgathassák Pintér Béla énekeit. Az előadó keresztyéni hozzáállását dicsérte, hogy két koncertet is tartott szombat délután. A gyengének bizonyuló hangtechnika miatt ugyanis a kastélyban kellett tartani azt, ahol kétszer is megtelt a nagyterem.

Az ifjak lélekben feltöltődve indultak haza, azzal a reménnyel, hogy hamarosan újra találkoznak a július első hetén sorra kerülő ifitáborban.

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
Állás
Alkalmazok anyagmozgatót építőanyag/raktárba, B-kategóriás jogosítvánnyal rendelkezők előnyben. Olyanok...
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Aladdin
Ma, 20:50
Izgalmas történet a megnyerő utcai suhancról, Aladdinról és a bátor és szabad akaratú Jázmin hercegnőről, akik közös jövőjének kulcsa egy Dzsinn lehet. A Disney 1992-es animációs klasszikusa alapján készült filmben Guy Ritchie rendező a rá jellemző szélsebes, sajátos látványú akcióval tölti meg Agrabah kitalált városát.
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2019. május 27.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 1 fej karfiol, só, 6 db tojás, 25 dkg bacon, 5 dl tejföl, bors, 1 mk. őrölt szerecsendió, ...