Egyházmegyei ifjúsági majális Hadadon
Utoljára módositva: 2019-05-15 09:55:32

„A szeretet nem fogy el sosem” — énekelték sokan Pintér Bélával együtt a hétvégén Hadadon tartott ifjúsági majálison. Az ifjúsági programra ezúttal is érkeztek fiatalok a Nagykárolyi Református Egyházmegye minden részéről.

Szombat délelőtt Tolnay István esperes nyitotta meg az egyházmegyei ifjúsági majálist egy interaktív istentisztelettel. A nap során a programon résztvevők együtt énekeltek, játszottak és sportoltak. Egy különleges bibliaóra keretében a „fiatalok Jézusnál” témakört dolgozták fel. Ennek során megbeszélték, hogy kit hogyan szólított meg Jézus, ki volt segítségükre az imádkozás megtanulásában, milyen érzés Jézustól távol lenni, milyen érzés átélni az atyai szeretetet, és mit kell megtenni az örök élet elnyeréséért. A program megtartásában Bencze-Kádár Bertold, Csürös Orsolya, Csürös Róbert, Nagy Róbert, Szabó Sándor és Tőtős Beáta segítettek Pap Dénes Zsolt ifjúsági előadónak. A tartalmas bibliaóra után Pintér Béla debreceni énekes örvendeztette meg keresztyén ifjúsági énekekkel nemcsak az ifjakat, hanem mindazokat a felnőtteket is, akik Hadadról és a környező településekről érkeztek a koncertre. Sokan elmentek, hogy élőben is hallgathassák Pintér Béla énekeit. Az előadó keresztyéni hozzáállását dicsérte, hogy két koncertet is tartott szombat délután. A gyengének bizonyuló hangtechnika miatt ugyanis a kastélyban kellett tartani azt, ahol kétszer is megtelt a nagyterem.

Az ifjak lélekben feltöltődve indultak haza, azzal a reménnyel, hogy hamarosan újra találkoznak a július első hetén sorra kerülő ifitáborban.

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Halálos iramban: Hobbs & Shaw
Ma, 14:35
Nyolc film után – melyek összesen csaknem 5 milliárd dolláros bevételt hoztak világviszonylatban – a sorozat most bemutatja az első spinoff filmjét, melyben Dwayne Johnson és Jason Statham tér vissza, mint Luke Hobbs és Deckard Shaw. Amióta a kigyúrt Hobbs, az amerikai Diplomata Biztonsági Szolgálat lojális ügynöke, és a törvényen kívüli Shaw, az egykori brit elit kommandós először összecsaptak 2015-ben a Halálos iramban 7-ben, a duó sorra osztogatta egymásnak a beszólásokat és a pofonokat, mik
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
Volt egyszer egy... Hollywood
Ma, 21:00
1969, Los Angeles. Egy munka nélkül maradt, western tévésorozatából kikerült, munkanélküli színész (Leonardo DiCaprio) és jó barátja, kaszkadőre (Brad Pitt) együtt próbálnak boldogulni Hollywood kegyetlen világában. Ez a világ azért kegyetlen, mert változik: Rick és Cliff eddig kiismerte magát a showbizniszben, de most bármerre járnak, arra kell rácsodálkozniuk, hogy minden megváltozott: a szabályok, a főnökök és a nők is…. Nincs nagyobb esemény annál a filmes világban, mint amikor Tarantino re
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2019. augusztus 18.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 2 ek. vaj, 1 fej vöröshagyma, 10 dkg liszt, 3 bögre tej, 15 dkg bacon, 25 dkg cheddar ...