Együtt mindenkiért
Utoljára módositva: 2012-05-08 18:10:36

Negyedik alkalommal hirdette meg a Rompetrol cégcsoport az Együtt mindenkiért elnevezésű jótékonysági kampányát, melyen idén a Szatmárnémeti Caritas Szervezet az erdődi beteggondozói központ épületének felújítására nyújtott be pályázatot.

A házi beteggondozó központ korszerűsítésére pályáztak

A cégcsoport a kampányt azért hozta létre, hogy a közösségek javát szolgáló alapítványok, egyesületek finanszírozást kapjanak nagyszabású terveik kivitelezése érdekében. Április 2. és május 20. között lehet pályázatokat leadni a www.impreunapentrufiecare.ro honlapon. A beérkezett projekteket két kategóriában bírálják el, az egyik fődíja 45 ezer, a másiké 90 ezer lej. A győztes projektet a Rompetrol munkatársaiból és egy szakértői csoportból álló zsűri ítélete (75%), illetve a Facebookon és a www.impreunapentrufiecare.ro honlapon történő szavazások (25%) alapján nevezik meg. A győztesek kihirdetésére június 29-én kerül sor, a projekt gyakorlatba ültetése október végéig be kell hogy fejeződjön. Az erdődi beteggondozó épület felújítására benyújtott projekt címe: „Egy felelős közösség esélyt jelent egy méltó életre – O comunitate responsabilă o şansă pentru viaţă demnă”. A Caritas által leadott pályázatot bárki támogathatja szavazatával, amennyiben egyszeri regisztrációt követően egy hónapon keresztül naponta leadja voksát. A http://www.impreunapentrufiecare.ro honlapon regisztrál, majd ezt követően a saját postafiókjából megnyitja az oldalt, belép, aztán kiválasztja a Proiecte menüpontot és ott a Gittinger Zsolt nevével feltüntetett pályázatra szavaz. A projekt keretében szeretnék az erdődi Szent Mária elnevezésű házi beteggondozó központot korszerű egészségügyi eszközökkel felszerelni, az épületet és az elavult fűtésrendszert felújítani.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Mit teszel szíved egészségének megóvása érdekében?
Naponta legalább 20 percert sétálok
Sok gyümölcsöt fogyasztok
Figyelek arra, hogy eleget aludjak
Megválogatom, milyen ételeket fogyasztok
Nem foglalkozom különösebben ilyesmivel
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2019. október 18.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 60 dkg sertéstarja, só, frissen őrölt bors, 3 ek. napraforgóolaj, 8 dkg füstölt szalonna, 2 fej vöröshagyma, 1 ...