Elballagtak a Közigazgatási Kar végzősei
Utoljára módositva: 2014-06-02 09:34:04

Szombat délben ballagtak a Babeş-Bolyai Tudományegyetem szatmárnémeti kihelyezett tagozatán működő Közigazgatás Kar végzősei.

Idén a ballagási ünnepségnek az egyetem Petőfi Sándor utcai épületének amfiteátruma adott otthont. A ballagókhoz elsőként Şuta Ştefan, a Közigazgatási Kar vezetője szólt, elmondva, hogy 17 éve működik a tagozat Szatmáron, s abbéli örömének adott hangot, hogy ilyen sokan vannak jelen a ballagáson. A román tagozaton 20, a magyar tagozaton 14, míg távoktatáson 12 végzős hallgató búcsúzott az egyetemtől. Az egyetem tanárai közül elsőként Frigy Szabolcs köszöntötte magyarul a végzősöket, abbéli reményének adva hangot, hogy az egyetemi évek és vizsgák idején tapasztalt derűvel, bizakodással találkozik majd a licencvizsgán is. Azt kérte végezetül a ballagóktól, hogy vigyék hírét az egyetemnek. Gál Márk köszöntőjében elmondta, nem volt könnyű az elmúlt három év, ám a legfontosabb megmérettetés csak ezután következik, ám bízik abban, hogy az utolsó vizsgán is helytállnak majd. Octavian Apan hangsúlyozta, hogy egy nagyon fontos momentumhoz érkeztek a végzősök, akiknek sok sikert kívánt a licencvizsgához. A Kolozsvárról jött előadótanár, Paul Zai rámutatott arra, hogy a Babeş-Bolyai Tudományegyetem közigazgatási programja a legjobb Romániában, mely garancia arra, hogy a végzősök sikeresen helytállnak majd munkahelyükön, közintézményben, magánszférában, civil szervezetnél egyaránt. Az egyetemi oktatók megköszönték a ballagók szüleinek, hozzátartozóinak a támogatást. A ballagók elköszöntek tanáraiktól, hallgatótársaiktól, majd az utolsó névsorolvasás közben egy-egy szál rózsa és egy-egy érem kíséretében vették át okleveleiket.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Előzetes
A szabadság ötven árnyalata
Ma, 19:15
Jamie Dornan és Dakota Johnson visszatérnek Christian Grey és Anastasia Steele szerepében A SZABADSÁG ÖTVEN ÁRNYALATA moziváltozatában, mely az egész világot meghódító sikerkönyv trilógia harmadik része alapján készült. Az első rész filmváltozata 2015-ben, Valentin napon került a mozikba, és világviszonylatban csaknem 950 millió dolláros bevételt hozott. Az új rész 2018-ban szintén Valentin napon debütál a filmvásznon. A rendező A sötét örven árnyalatát is jegyző James Foley (Kártyavár), a forga
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
Fekete Párduc
Ma, 21:15
A Marvel Studios Fekete Párduc című új filmjének hőse T Challa, aki apja halálát követően hazatér az elszigetelt, ám technológiailag fejlett afrikai országba, Wakanda királyságába, hogy elfoglalja az őt megillető helyet a trónon.
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Várod már a tavaszt?
Természetesen várom
Várom, de még messze van
Máris tavasz?
Nem szeretem a tavaszt
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2018. február 20.
Ha tudja, hogy mik a gyenge pontjai és érzi is, hogy jó lenne ezekben előrelépni, tudatosan menjen az olyan helyzetek elé, amelyek erősítik.
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2018. február 20.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 25 dkg csicseriborsó, 1 l zöldségleves-alaplé, 2 db burgonya, 1 szál póréhagyma, 2 gerezd fokhagyma, olívaolaj, só, bors, ...