Elballagtak a Közigazgatási Kar végzősei
Utoljára módositva: 2014-06-02 09:34:04

Szombat délben ballagtak a Babeş-Bolyai Tudományegyetem szatmárnémeti kihelyezett tagozatán működő Közigazgatás Kar végzősei.

Idén a ballagási ünnepségnek az egyetem Petőfi Sándor utcai épületének amfiteátruma adott otthont. A ballagókhoz elsőként Şuta Ştefan, a Közigazgatási Kar vezetője szólt, elmondva, hogy 17 éve működik a tagozat Szatmáron, s abbéli örömének adott hangot, hogy ilyen sokan vannak jelen a ballagáson. A román tagozaton 20, a magyar tagozaton 14, míg távoktatáson 12 végzős hallgató búcsúzott az egyetemtől. Az egyetem tanárai közül elsőként Frigy Szabolcs köszöntötte magyarul a végzősöket, abbéli reményének adva hangot, hogy az egyetemi évek és vizsgák idején tapasztalt derűvel, bizakodással találkozik majd a licencvizsgán is. Azt kérte végezetül a ballagóktól, hogy vigyék hírét az egyetemnek. Gál Márk köszöntőjében elmondta, nem volt könnyű az elmúlt három év, ám a legfontosabb megmérettetés csak ezután következik, ám bízik abban, hogy az utolsó vizsgán is helytállnak majd. Octavian Apan hangsúlyozta, hogy egy nagyon fontos momentumhoz érkeztek a végzősök, akiknek sok sikert kívánt a licencvizsgához. A Kolozsvárról jött előadótanár, Paul Zai rámutatott arra, hogy a Babeş-Bolyai Tudományegyetem közigazgatási programja a legjobb Romániában, mely garancia arra, hogy a végzősök sikeresen helytállnak majd munkahelyükön, közintézményben, magánszférában, civil szervezetnél egyaránt. Az egyetemi oktatók megköszönték a ballagók szüleinek, hozzátartozóinak a támogatást. A ballagók elköszöntek tanáraiktól, hallgatótársaiktól, majd az utolsó névsorolvasás közben egy-egy szál rózsa és egy-egy érem kíséretében vették át okleveleiket.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
Állás
Németországi munkalehetőség Bayern-Nürnberg környékén. Beteggondozót, házi ápolót keresünk...
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Előzetes
Szörnyen boldog család
Ma, 16:55
Wishbonék messze nem a legboldogabb család. Emma, egy csőd szélén álló könyvesboltot vezet, míg férje, Frank túl sokat dolgozik és szenved zsarnok főnökétől. Öntudatos lánya, Fay, épp az első szerelmet éli meg, míg fiát, a kis zsenit, Maxot csúfolják az iskolatársai. De ez még nem minden! Egy jelmezes buliban egy gonosz boszorkány szörnyekké varázsolja őket: Emma vámpírrá, Frank Frankenstein szörnyévé, Fay egy múmiává, Max pedig egy vérfarkassá változik. Kalandos hajsza indul a banya után a fél
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Felkészítetted-e már autódat a télre?
Igen, mindig időben felkészítem
Még nem, de a napokban már esedékes
Nem sietem el a dolgot, még van rá időm
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2017. október 17.
Ha csak a saját feje után akar menni, ne csodálkozzon, ha környezete ingerült és türelmetlen lesz egy idő után. Maradjon nyitott mások véleményére!
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2017. október 17.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 40 dkg pulykamell, 40 dkg fusilli tészta, 1 db citrom reszelt héja és leve, 2 gerezd fokhagyma, 1 ...