Elballagtak az asszisztensek
Utoljára módositva: 2018-07-20 18:15:32

Pénteken búcsúztak a Kölcsey Ferenc Főgimnázium általános asszisztens posztlíceum ballagói.

Idén 18 általános asszisztenst indított útnak a Kölcsey Ferenc Főgimnázium egészségügyi posztlíceuma. A diákok péntek délelőtt búcsúztak az iskolától, pedagógusaiktól, valamint Vitéz Carmen, Boga Katalin és dr. Maier Arnold évfolyamvezető tanároktól.

A szülőkkel és hozzátartozókkal zsúfolásig telt földszinti ebédlőben a maga és Pataki Enikő iskolaigazgató nevében Szilágyi Czumbil Judit aligazgató búcsúztatta a ballagókat.

„Érezzétek azt a bizalmat, amelyet mi, az útra bocsátó nevelők vetettünk belétek az idő alatt, amíg utatokon kísértünk eddig a pillanatig. A rátok váró feladatok, és az előttetek álló út nem könnyű, mégis reményre ad okot az, hogy olyan fiatal felnőtteket bocsát ki ma az iskola, akik tudatosan vállalják az utat, és olyan ismeretekkel indulnak el, amelyek segítik őket minden lépésükben. Az utat bizonyossá teszi a cél tudása. Keresztúthoz értetek ugyan, visszalépni nem lehet az ösvényen, de már látjátok a kijelölt irányt. Választott hivatásotok a legszebb: segíteni, gyógyítani, reményt adni. A szakmai tudáson túl mindig munkálkodjon ott bennetek a kibocsátó iskolátok jelmondata: Hass, alkoss gyarapíts!” — ezekkel a szavakkal indította útnak a ballagókat az aligazgatónő.

Ezt követően Boga Katalin évfolyamvezető búcsúzott az osztályközösségtől, majd a ballagók egyik diákja is ünnepi beszéddel mondott köszönetet az iskola pedagógusainak az elmúlt évekért.

A diákokat támogató orvosi gárda nevében dr. Vass Zoltán szólt a búcsúzókhoz.

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Szoktál-e méregteleníteni tavasszal?
Ünnepek után kell egy kis diéta
Mindig tartok néhány napos böjtöt, hogy kitisztuljon a szervezet
Fontos a méregtelenítés tavasszal, készülni kell a nyárra
Nem fogllkozom ilyesmivel
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2019. március 20.)


    KONYHA
      Hozzávalók: 40 dkg spenót (fagyasztott) bors só fokhagyma 4 dkg vaj 4 dkg liszt 7,5 dl tej szerecsendió ...