Elballagtak az asszisztensek
Utoljára módositva: 2018-07-20 18:15:32

Pénteken búcsúztak a Kölcsey Ferenc Főgimnázium általános asszisztens posztlíceum ballagói.

Idén 18 általános asszisztenst indított útnak a Kölcsey Ferenc Főgimnázium egészségügyi posztlíceuma. A diákok péntek délelőtt búcsúztak az iskolától, pedagógusaiktól, valamint Vitéz Carmen, Boga Katalin és dr. Maier Arnold évfolyamvezető tanároktól.

A szülőkkel és hozzátartozókkal zsúfolásig telt földszinti ebédlőben a maga és Pataki Enikő iskolaigazgató nevében Szilágyi Czumbil Judit aligazgató búcsúztatta a ballagókat.

„Érezzétek azt a bizalmat, amelyet mi, az útra bocsátó nevelők vetettünk belétek az idő alatt, amíg utatokon kísértünk eddig a pillanatig. A rátok váró feladatok, és az előttetek álló út nem könnyű, mégis reményre ad okot az, hogy olyan fiatal felnőtteket bocsát ki ma az iskola, akik tudatosan vállalják az utat, és olyan ismeretekkel indulnak el, amelyek segítik őket minden lépésükben. Az utat bizonyossá teszi a cél tudása. Keresztúthoz értetek ugyan, visszalépni nem lehet az ösvényen, de már látjátok a kijelölt irányt. Választott hivatásotok a legszebb: segíteni, gyógyítani, reményt adni. A szakmai tudáson túl mindig munkálkodjon ott bennetek a kibocsátó iskolátok jelmondata: Hass, alkoss gyarapíts!” — ezekkel a szavakkal indította útnak a ballagókat az aligazgatónő.

Ezt követően Boga Katalin évfolyamvezető búcsúzott az osztályközösségtől, majd a ballagók egyik diákja is ünnepi beszéddel mondott köszönetet az iskola pedagógusainak az elmúlt évekért.

A diákokat támogató orvosi gárda nevében dr. Vass Zoltán szólt a búcsúzókhoz.

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
Állás
Németországba (Bayern, Nürnberg környékére) tapasztalt betegápolókat keresünk (nők-férfiak)...
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Robin Hood
Ma, 20:40
Felejts el mindent, amit a legendás tolvajról eddig hallottál. Azt hiszed, ismered őt, de nem is tévedhetnél nagyobbat. Robin of Loxley és egy mór harcos szilaj története ölt testet ebben a vakmerő és vagány históriában... A keresztes háború véres csatamezőin edződött nemes, Robin of Loxley (Taron Egerton) nem is sejti milyen kegyetlen és korrupt erővel kell szembenéznie, mikor visszatér angol földre, ahol a Nottingham-i seriff a szent háború ürügyén alatt teljesen kisemmizte alattvalóit. Robin
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Szoktál-e karácsonyi vásárba járni?
Természetesen, nemcsak a helyi, környékbeli vásárokba is elmegyek
A közelben lévő vásárokban szoktam nézelődni, hozzátartozik a karácsonyhoz
A helyi vásárba nézünk ki a családdal
Nem szeretem a karácsonyi vásárt
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2018. december 18.
Ön javíthatatlanul romantikus alkat, mégpedig nem csak a szerelemben, hanem élete minden területén, mert mindent idealisztikusan lát és él meg.
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2018. december 18.)


    KONYHA
    Hozzávalók a tésztához: 35 dkg finomliszt, 4 db tojás, 15 dkg kristálycukor, 25 dkg méz, 1 tk. szódabikarbóna, 1 ...