Elballagtak az asszisztensek
Utoljára módositva: 2018-07-20 18:15:32

Pénteken búcsúztak a Kölcsey Ferenc Főgimnázium általános asszisztens posztlíceum ballagói.

Idén 18 általános asszisztenst indított útnak a Kölcsey Ferenc Főgimnázium egészségügyi posztlíceuma. A diákok péntek délelőtt búcsúztak az iskolától, pedagógusaiktól, valamint Vitéz Carmen, Boga Katalin és dr. Maier Arnold évfolyamvezető tanároktól.

A szülőkkel és hozzátartozókkal zsúfolásig telt földszinti ebédlőben a maga és Pataki Enikő iskolaigazgató nevében Szilágyi Czumbil Judit aligazgató búcsúztatta a ballagókat.

„Érezzétek azt a bizalmat, amelyet mi, az útra bocsátó nevelők vetettünk belétek az idő alatt, amíg utatokon kísértünk eddig a pillanatig. A rátok váró feladatok, és az előttetek álló út nem könnyű, mégis reményre ad okot az, hogy olyan fiatal felnőtteket bocsát ki ma az iskola, akik tudatosan vállalják az utat, és olyan ismeretekkel indulnak el, amelyek segítik őket minden lépésükben. Az utat bizonyossá teszi a cél tudása. Keresztúthoz értetek ugyan, visszalépni nem lehet az ösvényen, de már látjátok a kijelölt irányt. Választott hivatásotok a legszebb: segíteni, gyógyítani, reményt adni. A szakmai tudáson túl mindig munkálkodjon ott bennetek a kibocsátó iskolátok jelmondata: Hass, alkoss gyarapíts!” — ezekkel a szavakkal indította útnak a ballagókat az aligazgatónő.

Ezt követően Boga Katalin évfolyamvezető búcsúzott az osztályközösségtől, majd a ballagók egyik diákja is ünnepi beszéddel mondott köszönetet az iskola pedagógusainak az elmúlt évekért.

A diákokat támogató orvosi gárda nevében dr. Vass Zoltán szólt a búcsúzókhoz.

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
Szolgáltatás
Sírok gondozását vállalom Nagykárolyban, a református és Mesterrészi...
Tovább >>>
Állás
Németországi munkalehetőség (nő-férfi) beteggondozói munkakörben, Bayern-Nünberg környékén. Jelentkezni...
Tovább >>>
Állás
Németországi munkalehetőség (nő-férfi) beteggondozói munkakörben, Bayern-Nürnberg környékén. jelentkezni...
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Tini titánok, harcra fel! - A film
Ma, 17:00
Leírás
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
A kém, aki dobott engem
Ma, 18:40
Audrey (Mila Kunis) és Morgan (Kate McKinnon) a legjobb barátnők, élnek, mint hal a vízben a nyüzsgő Los Angelesben. Egészen addig, amíg ki nem derül, hogy Audrey expasija (Justin Theroux) kém, és elszánt bérgyilkosok üldözik, akik történetesen épp a csajok lakásán kötnek ki. A duó akcióba lendül, és beszáll a nemzetközi kémjátszmába, csak egy a gond: halvány lila gőzük sincs, hogy mit csinálnak. A szálak Európába vezetnek, és miközben az önjelölt Mata Harik a nyomukban lihegő gyilkosokkal próbá
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
Sötét elmék
Ma, 21:00
Amikor tizenévesek rejtélyes módon új, természetfeletti adottságok birtokába jutnak, a kormány fenyegetésnek nyilvánítja és befogja őket. A tizenhat éves Ruby, az egyik legerősebb fiatal mind közül, megszökik a táborból és csatlakozik a biztonságos menedék felé tartó tinédzserek csapatához. Rövidesen ráébred azonban újdonsült családjával együtt, hogy egy világban, ahol az irányító felnőttek elárulták a gyerekeket, menekülni nem elég. Ellenállást kell szítaniuk, együttesen használva erőiket, hogy
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Hol nyaralsz legszívesebben?
Tengerparton
Hegyekben
City Tour-on
Ahol a pénztárca engedi
Nincs pénzem nyaralásra
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2018. augusztus 21.
Olyannyira makacs vagy, hogy az mások számára könnyen tűnhet következetességnek. Mások talán azt gondolják, hogy azért ismételgeted ugyanazt, mert következetes vagy. De valójába csak arról van szó, hogy félsz megnyílni az újdonságok előtt kedden. Talán attól is félsz, hogy kiengedd a kezedből az irányítást.
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2018. augusztus 21.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 1/2 csomag leveles tészta, 50 dkg csiperke gomba, 30 dkg füstölt kolbász, 2 gerezd fokhagyma, 6 dl tej, ...