Élénkebb az ingatlanpiac
Utoljára módositva: 2018-07-10 17:30:38

Meglódulni látszik a szatmári ingatlanpiac is, de az élénkülő tendenciák az országban mindenfelé érezhetőek a hivatalos adatokban.

Az elmúlt évihez képest több ingatlan-adásvétel történt Szatmár megyében júniusban, írja legfrissebb összesítésében az országos kataszteri hivatal. Tavaly júniusban összesen 733 ingatlan-adásvételt jegyeztek a megyében, idén júniusban ez a szám 876. A tavalyi hatodik hónapban 198 mezőgazdasági terület cserélt gazdát, idén júniusban ilyenből 319-et jegyeztek fel. Az épülettel nem rendelkező belterületekre is több adásvételi szerződés jutott idén júniusban, mint a tavaly ugyanebben a hónapban. Tavaly júniusban 194 ilyen adásvételi szerződés köttetett, a múlt hónapban viszont 234. Egyedül az épülettel is rendelkező belterületek adásvételének a száma csökkent az elmúlt évihez képest, tavaly 202 ilyet értékesítettek, idén 196-ot. Szatmár megye az adásvételek számát illetően felállított rangsorban a 15. helyen áll a 42-ből.

Az országban összesen 48 581 telekkönyvi bejegyzés született ingatlanok tulajdonjogát illető változások miatt idén júniusban, tavaly ugyanebben a hónapban 48 485 kataszteri módosítás történt adásvételi szerződések nyomán. A legélénkebb Bukarestben, illetve Ilfov és Temes megyében volt a belterületek ingatlanpiaca, a legrosszabbul Kovászna, Caraş-Severin és Gorj megyék állnak. Mezőgazdasági területekből Temes, Dolj és Brăila megyében adták el a legtöbbet júniusban.

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
Állás
Németországba (Bayern, Nürnberg környékére) tapasztalt betegápolókat keresünk (nők-férfiak)...
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Robin Hood
Ma, 20:40
Felejts el mindent, amit a legendás tolvajról eddig hallottál. Azt hiszed, ismered őt, de nem is tévedhetnél nagyobbat. Robin of Loxley és egy mór harcos szilaj története ölt testet ebben a vakmerő és vagány históriában... A keresztes háború véres csatamezőin edződött nemes, Robin of Loxley (Taron Egerton) nem is sejti milyen kegyetlen és korrupt erővel kell szembenéznie, mikor visszatér angol földre, ahol a Nottingham-i seriff a szent háború ürügyén alatt teljesen kisemmizte alattvalóit. Robin
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Szoktál-e karácsonyi vásárba járni?
Természetesen, nemcsak a helyi, környékbeli vásárokba is elmegyek
A közelben lévő vásárokban szoktam nézelődni, hozzátartozik a karácsonyhoz
A helyi vásárba nézünk ki a családdal
Nem szeretem a karácsonyi vásárt
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2018. december 18.
Ön javíthatatlanul romantikus alkat, mégpedig nem csak a szerelemben, hanem élete minden területén, mert mindent idealisztikusan lát és él meg.
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2018. december 18.)


    KONYHA
    Hozzávalók a tésztához: 35 dkg finomliszt, 4 db tojás, 15 dkg kristálycukor, 25 dkg méz, 1 tk. szódabikarbóna, 1 ...