Élénkülő autópiac Szatmáron
Utoljára módositva: 2014-02-10 08:59:10

Színesedik a kínálat a szatmárnémeti autópiacon, még mindig német autóból van a legtöbb, de a tegnapi piacnapon már brit, francia és koreai autókat is lehetett találni a járművásárban.

 

A tavaszias időjárás jótékony hatással volt a szatmárnémeti autópiaci kínálatra és a keresletre is, hiszen a tegnapi tíz fokos langyos február eleji tavaszban, a borús idő ellenére sokan kilátogattak az autópiacra eladói és vásárlói részről egyaránt. A vásárlási szándék megvolt mind az olcsóbb, mind a drágább autók iránt, köszönhetően elsősorban annak, hogy az autókhoz különféle tartozékokat bónuszként ajánlanak fel az eladók. Tegnap például egy pár ezer euróért árult, megvigyázott állapotban lévő Skoda Fabia mellé felnire szerelt téli és nyári abroncsokat is adott az eladó. Beleszámítják az autóvásárlás árába a regisztrációs illetéket a vásárlók, mindenki annak tudatában vesz piros vagy külföldi rendszámú autót, hogy ezt még az autó ára mellett ki kell hogy fizesse az államnak. Megoszlottak a vásárlói vélemények — főleg a pénztárca vastagságának függvényében — azzal kapcsolatban, hogy korszerű, Euro5-ös, alacsony regisztrációs díjjal bíró autót vegyenek, vagy kevesebbért adott, de nagyobb regisztrációdíj-fizetési kötelezettséggel bíró Euro2-es, vagy Euro3-as autót vásároljanak. Az eladók alkalmazkodtak az új szabályhoz és az autó adatlapján külön tüntették fel a becsült regisztrációs díj mértékét.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Princz Csaba

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
Állás
Németországi munkalehetőség Bayern-Nürnberg környékén. Beteggondozót, házi ápolót keresünk...
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Szoktál-e adventi koszorút készíteni?
Igen, minden évben közösen készítünk adventi koszorút
Nem készítek, inkább megveszem az üzletből
Megvan tavalyról ezért nem készítek/vásárolok újat
Nincs adventi koszorúnk
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2017. november 25.
Végre visszatért régi önbizalma! Úgy érzi, aki nem értékeli és nem ismeri fel különlegességét, vagyis nem szereti, az nem is érdemli meg Önt.
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2017. november 25.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 1 db sütőtök, 2–3 db cékla, olívaolaj, só, bors, 1 nagy marék dió, frissen reszelt szerecsendió, 4 szelet ...