Élet fája betlehemes
Utoljára módositva: 2013-12-21 19:23:09

A tavalyi sikerek után idén mentor kategóriában nevezett be a szatmárnémeti Gheorghe Dragoş Közgazdasági Líceum diákcsapata az Európai Magyar Fiatalságért Alapítvány és a Kerek Világ Alapítvány közös, SzékelyKapuk—ZöldKapuk elnevezésű vetélkedőre. Amint Bodor Angéla református vallástanártól, az Élet fája nevet viselő csoport vezetőjétől megtudtuk, az előző évben kitűnő eredményt értek el kezdőként a versenyben, jutalomképpen pedig horvátországi kiránduláson vehettek részt. Idén is végig részt kívánnak venni a versenyben, melynek két szakasza van: az első a hagyományőrzésről szól, a második forduló témája pedig a környezetvédelem lesz. Tavaly a környezetvédelmi vetélkedő keretében fákat ültettek, idén viszont az alternatív energiaforrásokra helyezik a hangsúlyt, és bemutatnak különféle energiatakarékos háztartási megoldásokat.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Előzetes
A szabadság ötven árnyalata
Ma, 19:15
Jamie Dornan és Dakota Johnson visszatérnek Christian Grey és Anastasia Steele szerepében A SZABADSÁG ÖTVEN ÁRNYALATA moziváltozatában, mely az egész világot meghódító sikerkönyv trilógia harmadik része alapján készült. Az első rész filmváltozata 2015-ben, Valentin napon került a mozikba, és világviszonylatban csaknem 950 millió dolláros bevételt hozott. Az új rész 2018-ban szintén Valentin napon debütál a filmvásznon. A rendező A sötét örven árnyalatát is jegyző James Foley (Kártyavár), a forga
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
Fekete Párduc
Ma, 21:15
A Marvel Studios Fekete Párduc című új filmjének hőse T Challa, aki apja halálát követően hazatér az elszigetelt, ám technológiailag fejlett afrikai országba, Wakanda királyságába, hogy elfoglalja az őt megillető helyet a trónon.
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Várod már a tavaszt?
Természetesen várom
Várom, de még messze van
Máris tavasz?
Nem szeretem a tavaszt
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2018. február 20.
Ha tudja, hogy mik a gyenge pontjai és érzi is, hogy jó lenne ezekben előrelépni, tudatosan menjen az olyan helyzetek elé, amelyek erősítik.
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2018. február 20.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 25 dkg csicseriborsó, 1 l zöldségleves-alaplé, 2 db burgonya, 1 szál póréhagyma, 2 gerezd fokhagyma, olívaolaj, só, bors, ...