Életed filmje Szatmárnémetiben
Utoljára módositva: 2019-11-20 19:31:25

A Showder Klub humoristája, Kovács András Péter november 28-án, csütörtökön 19 órától mutatja be vadonatúj önálló humorestjét Szatmárnémetiben, a szakszervezetek művelődési házában Életed filmje címmel.

„Azt mondják, halálod pillanatában lepereg előtted életed filmje. Ha buddhista vagy, akkor valószínűleg a következő élet előzetese is. De ha hihetünk a szóbeszédnek, az utolsó pillanatban egyszer, utoljára — vagy talán először — egyben láthatod az egészet. És amit látsz, meg fog lepni: nem egy csavaros játékfilm, nem is felzaklató doku — csupán összedobált snittek zavaros egymásutánja egy bizarr történettel, aminek az eleje hiányzik, a befejezése pedig érthetetlen. Egy olyan film, ami gyártási terv, forgatókönyv és próba nélkül készült, amiben a szereplők esetlenül botladoznak és improvizálnak, aminek a főszerepére senki nem castingolt téged, ahol a rendező kiléte talány. Nem vígjáték, nem is tragédia — leginkább börleszk” — fogalmaz az előadó. Kovács András Péter estje erről a börleszkről szól, az egyes életszakaszok legnagyobb elhasalásairól a Vihar a biliben című estből ismert vicces és elgondolkodtató stílusban, az est végére pedig kiderül: mindegy, melyikünk filmjét játssza a mozigépész, nincs új sztori — csetlés-botlásaink emberiek, mélyek és egyetemesek.

Az előadásra a belépőjegy ára 35 lej (a helyek száma korlátozott), és elővételben megvásárolhatók hétköznapokon 9–16 óra között az RMDSZ szatmárnémeti székházában, a Mihai Viteazul utca 10. szám alatt.

 

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2020. január 22.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 1 csokor újhagyma, 6 ek. olívaolaj, 1–2 szelet szikkadt kenyér, 50 dkg csirkemellfilé (darálva), 1 db tojás, só, ...