Elindult a háztartási gépek roncsprogramjának második kiadása
Utoljára módositva: 2019-05-24 09:57:44

Elindult a háztartási gépek roncsprogramjának második kiadása, amelyre negyvenmillió lejt, a tavalyi összeg kétszeresét különítette el a kormány – közölte a kabinet csütörtöki ülésének elején Viorica Dăncilă miniszterelnök.

A kormányfő emlékeztetett: 2018-ban egy hét alatt elfogyott a programra előirányzott összeg, ezért döntöttek a keret bővítése mellett.

A programra péntek reggeltől lehet jelentkezni a https://solicitant.afm.ro/PF/ honlapon.

A környezetvédelmi minisztérium által közzétett útmutató szerint idén mosogatógépet és televíziót is lehet vásárolni a háztartási gépek roncsprogramja keretében.

A roncsautóprogram mintájára kidolgozott kezdeményezés révén az érdekeltek idén is értékutalványra válthatják régi típusú háztartási eszközeiket, és az így kapott vouchert energiatakarékos gépek vásárlására használhatják.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
  Daciát roncsautóért (2014-04-30)

  Két hete indult be az idei romániai roncsautóprogram, három Szatmár megyei autókereskedés vesz részt benne. Új Dacia, Opel vagy Škoda ára pótolható...

  Nyolcvannyolc roncsautójegy (2013-06-11)

  Már senki meg sem lepődik, ha a hivatalosan bejelentett időpontban nem indul meg egy kormányprogram. Száznál is kevesebb roncsautó váltható...

  Nyolcezer új autó (2012-08-21)

  Huszonhatezer roncsautót cseréltek újra a román állampolgárok az év első felében. A roncsautó-program keretében az idei év első hat...

APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Előzetes
Herkules legendája
Ma, 21:20
Herkules végzete születésekor elrendeltetett: Zeusz megjósolta, ő lesz az, aki legnagyobb harcosként a zsarnoki uralmat megdöntve elhozza a békét.
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2019. augusztus 19.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 2 ek. vaj, 1 fej vöröshagyma, 10 dkg liszt, 3 bögre tej, 15 dkg bacon, 25 dkg cheddar ...