Eljegyezte barátnőjét Gallusz Niki
Utoljára módositva: 2012-04-11 09:06:31

Gallusz Nikivel kapcsolatban nemrég robbant a hír, miszerint a színésznő leszbikus kapcsolatban él egy másik hölggyel. A Bors most azt is megtudta, hogy Niki és Laura már eljegyezték egymást.

 

Eljegyezte barátnőjét Gallusz Niki

Több mint másfél éve, egy szórakozóhelyen ismerkedett meg egymással Gallusz Niki és jelenlegi párja, Laura. Az ismeretségből hamar szerelem lett. Aztán összeköltöztek, és lapunk értesülései szerint ma már jegyben járnak.

 

– Művészberkekben az a hír járja, hogy Nikinek és Laurának annyira komolyak a szándékai, hogy nemrég már el is jegyezték egymást, és szeretnének regisztrált élettársi kapcsolatban élni – árulta el a Borsnak egy neve elhallgatását kérő bennfentes. Erről tanúskodhat az a szívecskés gyűrű, amit a színésznő legutóbbi televíziós interjúja során viselt. A piros szívet ábrázoló motívum egyébként különleges jelentőséggel bír a pár számára, ugyanis a közelmúltban mindketten az alkarjukra tetováltattak egy-egy, piros szívekből álló végtelenjelet, ami örökké tartó szerelmüket hivatott szimbolizálni.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
Szolgáltatás
Szállítás, költöztetés. Tel.: 0725353499.
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2019. június 18.)


  KONYHA
  Hozzávalók   25 dkg szikkadt fehér kenyér olívaolaj 25 dkg koktél paradicsom só 1 tk morzsolt lestyán 1 tk ...