Elkerítették a Pannónia Szállót
Utoljára módositva: 2017-11-02 09:09:23

Vékony műanyag szalag figyelmezteti a korzózókat, hogy nem túl biztonságos a vasárnapi vihar nyomán meztelenül és sírnivalóan leromlott állapotának teljes „szépségében” feltárulkozó Pannónia Szálló közvetlen közelében járniuk — hiszen bármikor nyakukba pereghet a málló vakolat, ne adj’ Isten tégladarab.

Meglepő módon az elkerítő szalagot — bármiféle hivatalos felszólítást megelőzendő — maga a tulajdonos állíttatta fel, eleget téve annak az előírásnak, amely minden balesetveszélyes épület tulajdonosának kötelezővé teszi az efféle figyelmeztetést. „A napokban fog eldőlni, hogy milyen háló- vagy ponyvaborítás takarja majd ismét az épületet, nem feltétlenül csak az esztétika miatt, hanem védelmet nyújtva az időjárási viszonyok ellen — de az már biztos, hogy nem úgy lesz rögzítve, mint a vihar által lecibált előző, amelynél nem volt meg a kellő távolság az épület és a ponyva között, ráadásul sok helyen egyenesen a falra/vakolatra vagy épp a díszítőelemekre szerelték fel” — tudtuk meg Maskulik Csaba városmenedzsertől.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
Szolgáltatás
Szállítok kavicsot, homokot, szemetet. Tel.: 0741077706.
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
22 mérföld
Ma, 20:45
Egy külföldre kihelyezett elit CIA-ügynök (Mark Wahlberg) szigorúan titkos megbízást kap: egy rendőrtisztet kell kicsempésznie az országból, aki veszélyes információk birtokában van. A küldetés során mindössze 22 mérföldet kell megtenniük a reptérig, ahol különgép várja őket indulásra készen. Az odavezető út azonban koránt sem bizonyul simának: a taktikai egységnek korrupt rendőrökkel, profi bűnözőkkel és felfegyverzett helyiekkel is fel kell venniük a harcot, akik mind a titokzatos informátor k
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Szoktál-e önkénteskedni?
Igen, az iskolában kapcsolódtam be egy önkéntes programba.
Néha részt veszek önkéntes tevékenységekben, de ez eléggé rendszertelen.
Eddig még nem volt lehetőségem rá, de szívesen megtenném.
Nincs időm ilyesmire, így is alig marad szabadidőm.
Nem, az önkénteskedést nem nekem találták ki.
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2018. október 18.
Ha megtudja, hogy egy korábbi nézeteltérése félreértésből adódott, azonnal tisztázza a helyzetet és hozza helyre a korábbi harmóniát.
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2018. október 18.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 1 fej kelkáposzta, 15 dkg főtt sonka, 15 dkg trappista sajt. A panírozáshoz: liszt, 2 db tojás, zsemlemorzsa, ...