Elkerítették a Pannónia Szállót
Utoljára módositva: 2017-11-02 09:09:23

Vékony műanyag szalag figyelmezteti a korzózókat, hogy nem túl biztonságos a vasárnapi vihar nyomán meztelenül és sírnivalóan leromlott állapotának teljes „szépségében” feltárulkozó Pannónia Szálló közvetlen közelében járniuk — hiszen bármikor nyakukba pereghet a málló vakolat, ne adj’ Isten tégladarab.

Meglepő módon az elkerítő szalagot — bármiféle hivatalos felszólítást megelőzendő — maga a tulajdonos állíttatta fel, eleget téve annak az előírásnak, amely minden balesetveszélyes épület tulajdonosának kötelezővé teszi az efféle figyelmeztetést. „A napokban fog eldőlni, hogy milyen háló- vagy ponyvaborítás takarja majd ismét az épületet, nem feltétlenül csak az esztétika miatt, hanem védelmet nyújtva az időjárási viszonyok ellen — de az már biztos, hogy nem úgy lesz rögzítve, mint a vihar által lecibált előző, amelynél nem volt meg a kellő távolság az épület és a ponyva között, ráadásul sok helyen egyenesen a falra/vakolatra vagy épp a díszítőelemekre szerelték fel” — tudtuk meg Maskulik Csaba városmenedzsertől.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
Állás
Gyakorlattal rendelkező sofőrt keresünk nyergesvontatóra, uniós munkára, egygazdás,...
Tovább >>>
Állás
Németországi munkalehetőség Bayern-Nürnberg környékén. Beteggondozót, házi ápolót keresünk...
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Gnome alone
Ma, 15:00
Leírás
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
Megjött apuci 2
Ma, 21:25
Brad (Will Ferrell) és Dusty (Mark Wahlberg) elérték a lehetetlent: barátok és apatársak lettek. Minden simán megy, amíg Dusty régi motoros, macsó faterja, Kurt (Mel Gibson) és Brad ultraérzékeny és érzelmes apja, Don (John Lithgow) meg nem érkeznek a karácsonyi ünnepekre. Kurtnak feltett szándéka, hogy éket verjen Dusty és Brad közé. Vajon a fiúk össze tudnak-e dolgozni, hogy bebizonyítsák Kurtnak, hogy működik a modern nevelésük, és sikerül összehozniuk a nagy családi karácsonyt? A nagysikerű
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Szoktál-e adventi koszorút készíteni?
Igen, minden évben közösen készítünk adventi koszorút
Nem készítek, inkább megveszem az üzletből
Megvan tavalyról ezért nem készítek/vásárolok újat
Nincs adventi koszorúnk
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2017. november 21.
Komoly önmegismerési folyamaton megy most keresztül. Rájön, hogy ki és mi illik Önhöz, illetve mi az, amiben nem érzi jól magát.
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2017. november 21.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 1 db sütőtök, 2–3 db cékla, olívaolaj, só, bors, 1 nagy marék dió, frissen reszelt szerecsendió, 4 szelet ...