Elkészült a parkoló Nagykárolyban
Utoljára módositva: 2014-07-09 10:11:14

Nagykárolyban a „Victoria”-ként emlegetett üzlet mellett elkészült az új parkoló, a költségekre 24 676 lejt irányoztak elő.

Ez év februárjában hoztak döntést a nagykárolyi tanácsosok azzal kapcsolatban, hogy önkormányzati büdzséből parkolót alakítanak ki a helyiek körében csak Victoriaként emlegetett kereskedelmi egység előtti részen. A Novecom Rt. tulajdonában lévő ingatlan mellett korábban városszépítési akciók zajlottak, azonban az épület és a főút közötti rész kimaradt a 25 Octombrie sugárút zöldövezetének visszaállítását célzó projektből. Ezt a tényt kihasználva, még idén januárban a Novecom Rt. azt kérelmezte a helyi tanácstól, hogy alakítson ki parkolót, megkönnyítve ezáltal az épületben található több kis üzletbe gépjárművel érkező vásárlók dolgát. Parkolóhelyekkel nem áll túl jól Nagykároly, így 14 parkolóhelyet magába foglaló gépkocsiparkolót terveztek ide, összesen 240 négyzetméternyi felületen. Az USL-tanácsosok akkor azt javasolták, hogy a parkoló kialakításának költségeit ne a város, hanem a cég állja. Poósz Szabolcs RMDSZ-es tanácsos (az ügyben érintett Novecom Rt. munkatársa) kifejtette, hogy a Victoria mögött található parkolót a Novecom Rt. elődje alakította ki, még a hetvenes években, saját költségén. Azonban itt jobbára az épület szomszédságában található tömbházak lakói parkolnak, így a vásárlók továbbra sincs hol hagyják az autóikat. Nemrégiben elkészült a parkoló, melynek költségeire 24 676 lejt irányoztak elő. A területet már birtokukba is vették az autósok, igaz, egyesek teljesen figyelmen kívül hagyják a parkolási szabályokat és egy autóval több parkolóhelyet is elfoglalnak, teljesen szabálytalanul.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Ocean s 8 - Az évszázad átverése
Ma, 20:50
Danny Ocean nagy volt, de nem elég nagy. Háromszor is összegyűjtötte kora legmenőbb bűnözőit, és nagy zsákmánnyal távozott... de van, aki még nála is ravaszabb, bátrabb és vonzóbb: a húga, Debbie. Debbie Ocean (Sandra Bullock) tudja, mitől döglik a légy. Sosem fél és sosem hagyja cserben a humora. Ráadásul ravaszabb bármelyik férfinál. Legújabb célpontja az évente megrendezésre kerülő, az ország összes milliomosa, sznobja és szélhámosa számára kihagyhatatlan nagy esemény, a New York-i Met Gala –
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Figyelemmel követed-e a VB-t?
Nem kérdés, ez az év eseménye
Figyelemmel követem, de azért nem mindenáron
Ha olyan meccs van, ami érdekel, azt megnézem
Legfeljebb a társaság miatt nézek focit
Nem érdekel a foci, a VB-t sem nézem
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2018. június 23.)


    KONYHA
      Hozzávalók: 1 csomag rétestészta (de leveles tésztával is jó), 10 dkg spenót, 20 dkg túró, 1 db tojás, ...