Ellenfélként jön Szatmárra Zsiga Ervin
Utoljára módositva: 2014-11-20 14:06:40

A Szatmárnémeti FC Olimpia labdarúgócsapat egyik korábbi közönségkedvence szombaton az ellenfél csapat színeiben lép majd pályára. A szatmáriak a Fortuna Poiana Câmpina ellen játszanak.

Zsiga Ervin

Először érkezik ellenfélként a szatmárnémeti Olimpia Stadionba Zsiga Ervin, aki szombaton a Fortuna Poiana Câmpina játékosaként lép majd pályára a Szatmárnémeti FC Olimpia elleni bajnoki találkozón. Megkeresésünkre a középpályás elismerte, kicsit izgul, mivel ilyen felállásban még nem játszott a nevelőegyüttese ellen, ugyanakkor hozzátette: „Profi játékosként eleget kell tegyek szerződésbeli kötelességemnek, a mérkőzés idején, ha játéklehetőséget kapok, minden bele kell adjak és a csapatom javát kell szolgáljam”.

Zsiga egyébként az egyik közönségkedvenc volt az Olimpiánál, viszont az elmúlt idényben csak kölcsönjátékosként szerepelhetett a „sárga–kék” mezben, ugyanis szerződése a Prahova megyei csapathoz kötötte. Egy súlyos sérülés miatt mindkét térdét műteni kellett, így csak a 2013/14-es szezon második felében számíthatott rá Csik Tibor vezetőedző. Nyáron viszont visszakérte a Fortuna a szatmárnémeti születésű focistát, aki remek teljesítményt nyújtott Câmpinán: az első öt meccsén három gólt szerzett, és még ehhez legalább féltucat gólpasszt is hozzá kell számítani. A Dinamo elleni kupameccsen kiújult a térdsérülése, ezért Bukarestben újabb kezelésre szorult. Zsiga állítja, most már egészségileg száz százalékos, az utóbbi két meccsen összesen mintegy 40 percnyi játéklehetőséget is kapott. Éppen ezért, nem tudja, hogy pályára léphet-e szombaton az Olimpia elleni találkozón. „A csapattal együtt edzek, jól érzem magam és örülök, hogy ismét kapok játéklehetőséget. Nem tudom, hogy Szatmáron is pályára fogok lépni, ez az edzőtől függ. Ha bizalmat kapok tőle, akkor minden bele kell adjak. Biztos vagyok benne, hogy ezt a szatmári közönség is érteni fogja, mert bármi lesz az eredmény, én szatmári maradok, aki most Câmpinán dolgozik.” Zsiga hozzátette, jó lesz kicsit hazajönni, mivel két hónapja nem utazott Szatmárra, így jó lesz ismét találkozni családjával és barátaival. Másrészt elmondta, a csapat három pontért jön az Olimpia elleni meccsre. „Jelenleg a táblázat második helyén állunk, és ott is akarunk maradni az év végéig. Ehhez viszont a következő három meccsből kilenc pontot kell hozzunk. Tehát, Szatmáron is a győzelem a cél” – folytatta Zsiga, aki a bukaresti kezelés után csütörtökön utazik Szatmárnémetibe, a Fortuna legénységével.

Az FC Olimpia – Fortuna mérkőzést szombaton 11 órától rendezik a szatmárnémeti stadionban.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Alita: A harc angyala
Ma, 21:00
Évszázadok múlva a jövőben, Iron City roncstelepén egy kiber-doktor, Ido, rábukkan a magára hagyott, eszméletlen kiborglányra, Alitára, és magával viszi klinikájára. Magához térve, Alita képtelen felidézni, kicsoda ő, és a világról sincsenek ismeretei; minden új élményt jelent számára. Próbál hozzászokni új életéhez és Iron City veszedelmekkel teli utcáihoz, miközben Ido óvná őt rejtélyes múltjától. A lány összebarátkozik a talpraesett Hugóval, aki viszont inkább segítene neki visszanyerni emlék
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Milyen filmeket nézel szívesen a moziban?
Vígjáték
Horror
Sci-fi
Romantikus
Nem járok moziba
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2019. február 20.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 3 dkg élesztő, 3 dl tej, 1 tk. cukor, 50 dkg liszt (+ a szóráshoz), 2 tojás sárgája, ...